Jumeirah Zabeel Saray

  • Tasokasta majoitusta
  • Suuri spa
  • Maksuton sisäänpääsy Wild Wadi Water Parkiin

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Hotelli Jumeirah Zaabel Sarayn tyylissä on mietitty tarkkaan pienintä yksityiskohtaa myöten ylellisestä sijainnista hulppeaan sisäänkäyntiin asti. Hotellin kylpylä on palkittu kolme vuotta peräkkäin parhaana kylpyläkohteena Arabiemiraateissa.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Club-huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tunnelma ja siisteys. Lapsiperheet otettiin avain loistavasti huomioon.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 8559 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 15 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Jumeirah Zabeel Saray on saanut inspiraationsa ottomaanien ajan keisarillisesta palatsista, missä 60-metrinen allas ulottuu yksityiselle hiekkarannalle asti. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä niin rannalle kuin altaalle. Jacuzzi. Erillinen lastenallas, missä pieniä liukumäkiä. Altaiden lämpötila on säädeltyä.

Buffetravintola Imperium tarjoaa annoksia kansainvälisestä keittiöstä, kun taas ravintola Lalezar on erikoistunut turkkilaiseen ruokaan. Al Nafoorahissa saa libanonilaista ruokaa ja Amalassa tarjoillaan pohjoisintialaisen keittiön herkkuja. The Rib Room on tyylikäs pihviravintola. Plaj tarjoilee välimerellisiä annoksia ja sijainti on mukavasti aivan rannan vieressä. Sultan's Loungessa saa kahvia ja teetä sekä yksinkertaisia annoksia koko päivän ja illan. Musichall sopii sinulle, kun etsit mukavaa illanviettopaikkaa. Täällä järjestetään viihdettä joka ilta sekä tarjoillaan annoksia kansainvälisestä keittiöstä. Voda Bar on baari/lounge mistä saa hyvä coctaileja ja japanilaista ruokaa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton elokuvateatteri. Maksuton lastenkerho, mikä on hotellin järjestämä ja englanninkielinen. Maksuton sisäänpääsy hotellin palkittuun kylpylään (kaikille yli 16-vuotialle vieraille). Spa-hoidot lisämaksusta. Maksuton kuntosali ja rantalentopallo. Tenniskentät, mahdollisuus pelata 30 minuuttia ilmaiseksi kerran loman aikana. Lisämaksusta aerobicciä, joogaa ja tanssitunteja. Vesiurheiluaktiviteetteja, kuten purjelautailua, kajakkeja ja vesihiihtoa lisämaksusta rannalla.

Ilmaislippu Wild Wadi Waterparkiin.

Ateriat

Puolihoito sisältäen aamiaisen ja illallisen (juomat eivät sisälly hintaan). Uuden vuoden illallinen.

Puolihoito on Dine Around, eli voit valita valmiista menuista hotellin ravintoloissa sekä 40 Dubain ravintolasta. Osassa ravintoloita käytetään voucheria, jolloin ylimenevä osuus jää asiakkaan maksettavaksi. Pöytävaraus on suositeltavaa. Huomioithan, että eri säännöt pätevät eri ravintoloissa, lisätietoja sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Huomioithan, että kahdella erillisellä vuoteella varustetut huoneilla on korkeampi hinta kuin parivuoteella varustelluilla.

Hotelli pyytää hotellivierailta pantin 500 AED/yö/huone (n. 122 EUR/yö/huone) sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä tai luottokortilla. Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue

Hotellit Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah - talvi

Aloft Palm Jumeirah sijaitsee palmun muotoisen Palm Jumeirahin itäisellä puolella. Hotelli on yhdistelmä kansainvälisiä makuja, kulttuuria ja kieliä. Lyhyesti sanottuna, hotellissa voi aistia Dubain modernin tunnelman!