Lentokenttäkuljetukset

Varaamalla lentokenttäkuljetukset etukäteen Apollomatkoilta, matkat lentokentän ja hotellin välillä sujuvat helposti ja mukavasti.

Varaa lisäpalveluna

Lentokenttäkuljetukset varataan lisäpalveluna. Voit varata ne heti matkavarausta tehdessäsi, tai lisätä varaukseen "Minun Varaukseni" sivun kautta. Lentokenttäkuljetuksen hinta vaihtelee kohteen mukaan. Hinta sisältää sekä meno-paluu kuljetukset. Huomioithan, että kuljetukset saattavat pysähtyä samalla kertaa useammassa kohteessa ja hotellissa.

Charterresor med ApolloHelpot ja mukavat kuljetukset

Charterresor med ApolloYhteensopiva lentoaikojesi kanssa

Charterresor med ApolloKuljetukset maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä

Charterresor med ApolloLisää varaukseesi Minun Varaukseni -sivulla »


Hyvä tietää

 • Matka lentokentältä hotellille ja takaisin tehdään yleensä bussilla tai taksilla, joissakin kohteissa tarvitaan myös venettä.
 • Kuljetuksiin saattaa tulla muutoksia lyhyelläkin aikataululla Apollomatkoista riippumattomista syistä, kuten esimerkiksi sään vuoksi. Tämä voi tarkoittaa aikaisempaa lähtöaikaa, pidentyneitä odotusaikoja ja yöpymisiä. 
 • Kuljetusten kestoajat kerrotaan kohdesivuilla, ja ne ovat matka-aika ilman odotusaikoja. Odotusta voi tulla lennon saapumisen ja kuljetuksen lähdön välillä. Tästä syystä voit joutua odottamaan lähtöä lentokentällä.
  Apollomatkojen kohdehenkilökunta huolehtii matkatavaroistasi jos odotusaika on pitkä. Kohdehenkilökuntamme vahvistaa matkakohteessa kotiinpaluuajan. 
 • Apollomatkojen opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.
 • Lentokenttäkuljetukset tulee ostaa ennakkoon; niitä ei myydä enää paikan päällä kohteessa

Millaiselle matkalle lentokenttäkuljetukset voi varata

 • Rantalomilla voit itse valita, haluatko matkakohteessa Apollomatkojen kuljetuksen lentokentältä hotellille.
 • Kaupunkilomilla järjestät kuljetuksen itse.
 • Yhdistelmämatkat. Joissakin kohteissa kohteen vaihto tapahtuu lentokentällä. Näin ollen matkustaja, joka viipyy pidempään ja vaihtaa kohdetta matkan aikana, matkaa lentokentälle kotiinpalaajien kanssa ja odottaa uutta kuljetusta lentokentällä, kunnes uudet matkustajat ovat saapuneet. Tämä tarkoittaa, että lentokentällä odotusaika voi olla 2–3 tuntia. 
 • Pelkät lennot. Mikäli olet varannut pelkät lennot, et voi varata lentokenttäkuljetusta netistä. Jos olet varannut pelkät lennot ja haluat varata myös kuljetuksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Nopeammin hotellille yksityiskuljetuksella

Talven 17/18 matkoihin Arabiemiraatteihin on saatavilla nyt myös yksityiskuljetukset. Varattavissa on yksityinen kuljetus autolla 1-3 hengelle tai minibussilla vähintään 4 hengelle. Kuljettaja odottaa matkaseuruettanne tulohallissa ja vie teidät suoraan varaamallenne hotellille. Paluumatkalla hän hakee teidät hotellilta ja ajaa suoraan lentokentälle. 

Varaa kuljetukset matkavarauksen yhteydessä tai asiakaspalvelumme kautta. Varattavissa on myös lastenistuimia, ota yhteys myyntipalveluumme hyvissä ajoin ennen lähtöä varmistaaksesi istuimen saatavuuden.

Erikoismatkatavarat

 • Vastaat itse erikoismatkatavaroiden, kuten urheilumatkatavaroiden ja polkupyörien kuljetuksista lentokentän ja hotellin välillä. Joissakin matkakohteissa erikoismatkatavarat voidaan kuljettaa samalla kyydillä, jolloin lisämaksu maksetaan suoraan kuljettajalle. 
 • Tärkeää! Gran Canarialla golfbagien ja polkupyörien kuljetus tulee varata ennakkoon sekä lennolle että lentokenttäkuljetuksiin, jolloin niille voidaan taata paikka lentokenttäkuljetuksessa. Hinta: Golfbagi 10 €, polkupyörä 30 €