Hyvä tietää autonvuokrauksesta

Tutustu huolellisesti vuokrausehtohin sekä autoluokkiin ennen auton varaamista. Jos matkustat Kreikkaan voit varata vuokra-auton matkavarauksen yhteydessä.

Ajokortti
Ajokortin tulee olla myönnetty vähintään vuotta aiemmin. Lisäksi vuokraajalla/kuljettajalla on oltava luottokortti.

Ajoneuvoluokat
Ajoneuvoluokat A ja B enintään 4 henkilölle ja ajoneuvoluokat C ja D enintään 5 henkilölle.
Muista, että saatat tarvita suuremman auton, jos matkatavaraa on paljon.

Alaikäraja
Kuljettajan alaikäraja on 21 vuotta. Alle 25-vuotiailta kuljettajilta veloitetaan nuoren kuljettajan lisämaksu (n.10 € / päivä).

Asiakaspalvelu
Jos tarvitset apua autonvuokrauksen kanssa lomakohteessa, ota yhteyttä Apollon henkilökuntaan. Palvelunumeron löydät matkalipusta.

Auton noutaminen
Ota mukaan ajokortti, passi ja luottokortti.

Autovahinkovakuutus  (FDW)
Autovahinkovakuutuksen voit ostaa voi ostaa paikan päällä. Hinnat noin:
Autotyyppi A - C: 8 € + alv / päivä.
Autotyyppi D: 10 € + alv / päivä.
Minibussi: 24 € + alv / päivä.

Huomautukset
Mahdolliset huomautukset tulee tehdä välittömästi paikanpäällä autovuokraamon edustajalle. Huomautuksia, jotka on tehty vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen, ei huomioida. 

Ilmastointi
Kaikissa autoissa on ilmastointi.

Lisäkuljettaja
Enintään 2 kuljettajaa ajoneuvoa kohden. Lisäkuljettajasta veloitetaan erikseen (alk. 3 € / päivä). Varaus ja maksu paikan päällä.

Lisäpäivät
Auto vuokrataan kolmeksi tai seitsemäksi päiväksi, joiden lisäksi voit ostaa lisäpäiviä. Lisäpäivien hinta määräytyy valitun ajoneuvoluokan mukaan.

Lisävaihtoehdot
Lisävaihtoehdot, esimerkiksi turvaistuin, tilataan varauksen yhteydessä ja maksetaan suoraan autovuokraamoon (n. 3 € / päivä).

Nouto ja palautus
Vuokra-auton nouto ja palautus vaihtelee kohteittain.

Omavastuu
Omavastuun enimmäismäärä vaihtelee autoluokasta riippuen. Omavastuu alk. 380 € + alv 

Peruutus
Autonvuokrauksen peruutus on kuluton, mikäli asiakas peruuttaa matkan 48 tuntia ennen matkalle lähtöä. Mikäli asiakas peruuttaa matkan alle 48 tuntia ennen matkalle lähtöä peritään autonvuokrauksesta 50 % vuokraushinnasta.

Rajoitukset
Autovuokraamolla voi olla rajoitteita auton viemisessä rajan yli toiseen maahan tai lautoille. Tarkasta mahdolliset rajoitukset autovuokraamosta.

Takuumaksu
Autovuokraamo vaatii usein ennen auton luovuttamista luottokortilla maksettavan takuumaksun. Takuumaksun suuruus vaihtelee autovuokraamoittain ja maittain. Tavallisesti kestää joitakin päiviä ennen kuin takuumaksu palautetaan.

Vaihteet
Kaikki autonvuokrausmallimme ovat manuaalivaihteisia

Vakuutus
Henkilövahinkovakuutus (PAI) ei sisälly hintaan, mutta sen voi ostaa erikseen (alk. 6 € / päivä). Varaus ja maksu paikan päällä.

Varaus
Varaa vuokra-auto vähintään 7 päivää ennen lähtöä. Helpoin tapa varata vuokra-auto on tehdä se varauksen yhteydessä. Jos sinulla on jo varaus, voit lisätä vuokra auton varaukseesi Minun lomani -sivulla.

Vuokra-aika
Autonvuokrausaika lasketaan kokonaisina tunteina. Mikäli auton vuokra-aika alkaa klo 9, tulee auto palauttaa vuokrasopimuksen päättymispäivänä klo 9.

Vuokrasopimus
Autovuokraamojen sopimukset ovat englanninkielisiä. Lue sopimus huolellisesti autoa noutaessasi, ja ilmoita vuokranantajalle välittömästi jos jokin on epäselvää.