The Beach Heights

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

The Beach Heights sijaitsee loistavalla paikalla Kata Beachilla. Muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytyy kattava valikoima Katan ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia. Hotellilla on palmujen katveessa vehreällä sijainnilla allasalue, ravintoloita ja baari.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kailki
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 350 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

The Beach Heights Resort sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kata Beachilta ja se koostuu useammasta rakennuksesta. Hotellilla on pääallas ja erillinen lastenallas sekä pienempiä altaita jokaisen hotellirakennuksen vierellä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Pyyhepalvelu.

Hotellilla on buffetravintola ja kaksi á la carte -ravintolaa. Pieni kuntosali. Hotellin vieressä on spa (ei hotellialuetta), hoitoja lisämaksusta. Leikkihuone, joka on avoinna klo 14.00-20.00. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu. Keskustaan noin 50 metriä ja rannalle noin 400 metriä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Hotelli ottaa 3000 THB käteispantin sisäänkirjautumisen yhteydessä per huone/vierailu. Pantti voidaan maksaa käteisellä, mutta hotelli suosittelee luotto- tai debit -korttia. Pantti maksetaan takaisin uloskirjautumisen yhteydessä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Yksiöitä varattavissa talvikaudella 2019/2020.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.