Kokemuksia The Beach Boutique House -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita The Beach Boutique House -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

368 arvostelua
Erinomainen
 
164
Erittäin hyvä
 
121
Hyvä
 
36
Ei kovin hyvä
 
19
Huono
 
28

Viimeisimmät 5 arviota

14.10.2017

Kirjoittanut SuviT104 Salo, Suomi

Rauhallinen hyvä hotelli

Syyskuun lopulla hotelli ja sen seutu olivat tosi rauhalliset. Huone oli hiljainen ja siisti. Huoneen ikkunat olivat mäelle päin, ja eräänä yönä sieltä kuului hyvin äänekäästi joidenkin viidakkoeläinten(?) ääntelyä. Allas oli hyvä ja tilaa riitti niin vedessä kuin aurinkotuoleillakin. Henkilökunta oli ystävällistä ja aamiainen oli monipuolinen. Hotellin lähettyvillä oli useita ravintoloita sekä iso "teltta" josta sai hyvää ja edullista thairuokaa. Smoothiet olivat todellia hyviä!

 
1.1.2016

Kirjoittanut harri l

Perhehotelli

Hotelli sijaitsee vilkkaan Kata roadin sivukadulla suojassa pahimmalta liikennemelulta. Hotellilla on pari uima-allasta, mutta kanarian loman tyyliin ihmiset varaavat parhaat aurinkotuolit pyyhkeillä, eikä heitä sen jälkeen näy tuntiin tai kahteen. Uima-altaalla soi musiikki aamusta iltaan, joka kuluu myös huoneeseemme esteettä. 17 päivän jälkeen alkavat samat kappaleet kuulostaa hieman puuduttavalta. Hotelli on kohtuu uusi, mutta meidän huoneemme on kuitenkin jo hieman kulunut johtuen puutteellisesta siivouksen laadusta. Huone näyttää aluksi todella hienolta, mutta yksityiskohtiin voisi tämän tason hotellissa kiinnittää enemmän huomiota. Esimerkiksi tummentumaa (likaa) suihkun kaakeleissa ja saumauksissa. Pölyä kaappien hyllyillä/tasaisilla pinnoilla ja vaaleat verhot ovat likaantuneet parvekkeen ovien kohdalta. Tullessamme seinillä oli myös kotilomaisia hyönteisiä. Jouduimme itse myrkyttämään huoneen päästäksemme niistä eroon. Hotellin allasbaarissa on happy hour 18oo-20oo joka päivä. Häppärin aikaan juomien hinnat on kohdillaan. Hotellin läheisyydessä on kävelymatkan päässä monia hyviä ravintoloita. Kävelymatka rannalle on pitkähkö, joten hotelli tarjoaa ilmaisen kyydin kata beachille aamuisin ja nouto on iltapäivällä. Jos on pakko palata aiemmin, on matka käveltävissäkin. Kulku rannalle on tosin avoviemärin reunaa pitkin, joten hajuissa ja maisemissa on toivomisen varaa. Hotellin henkilökunta on ollut mukavaa ja autteliasta. Hyvää palvelua kaikin puolin.

 
1.4.2014

Kirjoittanut sour tamarind p Chiang Rai, Thaimaa

Uusi hotelli, me rakastamme @[email protected]

Tämä on ensimmäinen kertani Kata Beachillä ystäväni kanssa, myös ensimmäinen kerta tässä hotellissa. Ennen tänne tuloa luin paljon ja olin peloissani aiempien kommenttien takia, koska hotelli on uusi ja rakentaminen on juuri lopetettu. Sain hyvän vaikutelman vastaanoton henkilökunnasta, saimme lämpimän vastaanoton tanssivan lasin kanssa (rakastamme sitä). Kiva huone, mukava uima-allas auki klo 22 asti. Rantaan kävelee noin 7 minuuttia, lähellä paikallinen tori maanantaisian, kauppa lähellä. Aion tulla tänne uudestaan.

 
14.2.2023

Kirjoittanut 912keny

Great for families

Great location to the beaches. Near the hotel there is a daily band that plays and ends around 10pm along with food stalls. We skipped the food stalls and ate at Orchid House restaurant. Lot tastier and reasonably priced. During our 4 day stay, as others has mentioned: July, the breakfast manager really exudes Thai hospitality. In fact, since working and living in Phuket, July really is so enthused about the Phuket experience that he puts out informative videos: Khun July channel. Worth checking out if you wanna explore some of Thailand/Phuket hot spots.

 
27.1.2023

Kirjoittanut megy2023

Good service

Great staff July , he works in the restaurant, he provided good service and recommended us where to go travel / food / massage etc in Kata. He’s so nice. Come to this hotel and enjoy the journey. Hotel staff was so kind, you can enjoy your j holidays here.