Kokemuksia The Beach Boutique House -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita The Beach Boutique House -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

357 arvostelua
Erinomainen
 
164
Erittäin hyvä
 
117
Hyvä
 
35
Ei kovin hyvä
 
18
Huono
 
23

Viimeisimmät 5 arviota

14.10.2017

Kirjoittanut SuviT104 Salo, Suomi

Rauhallinen hyvä hotelli

Syyskuun lopulla hotelli ja sen seutu olivat tosi rauhalliset. Huone oli hiljainen ja siisti. Huoneen ikkunat olivat mäelle päin, ja eräänä yönä sieltä kuului hyvin äänekäästi joidenkin viidakkoeläinten(?) ääntelyä. Allas oli hyvä ja tilaa riitti niin vedessä kuin aurinkotuoleillakin. Henkilökunta oli ystävällistä ja aamiainen oli monipuolinen. Hotellin lähettyvillä oli useita ravintoloita sekä iso "teltta" josta sai hyvää ja edullista thairuokaa. Smoothiet olivat todellia hyviä!

 
1.1.2016

Kirjoittanut harri l

Perhehotelli

Hotelli sijaitsee vilkkaan Kata roadin sivukadulla suojassa pahimmalta liikennemelulta. Hotellilla on pari uima-allasta, mutta kanarian loman tyyliin ihmiset varaavat parhaat aurinkotuolit pyyhkeillä, eikä heitä sen jälkeen näy tuntiin tai kahteen. Uima-altaalla soi musiikki aamusta iltaan, joka kuluu myös huoneeseemme esteettä. 17 päivän jälkeen alkavat samat kappaleet kuulostaa hieman puuduttavalta. Hotelli on kohtuu uusi, mutta meidän huoneemme on kuitenkin jo hieman kulunut johtuen puutteellisesta siivouksen laadusta. Huone näyttää aluksi todella hienolta, mutta yksityiskohtiin voisi tämän tason hotellissa kiinnittää enemmän huomiota. Esimerkiksi tummentumaa (likaa) suihkun kaakeleissa ja saumauksissa. Pölyä kaappien hyllyillä/tasaisilla pinnoilla ja vaaleat verhot ovat likaantuneet parvekkeen ovien kohdalta. Tullessamme seinillä oli myös kotilomaisia hyönteisiä. Jouduimme itse myrkyttämään huoneen päästäksemme niistä eroon. Hotellin allasbaarissa on happy hour 18oo-20oo joka päivä. Häppärin aikaan juomien hinnat on kohdillaan. Hotellin läheisyydessä on kävelymatkan päässä monia hyviä ravintoloita. Kävelymatka rannalle on pitkähkö, joten hotelli tarjoaa ilmaisen kyydin kata beachille aamuisin ja nouto on iltapäivällä. Jos on pakko palata aiemmin, on matka käveltävissäkin. Kulku rannalle on tosin avoviemärin reunaa pitkin, joten hajuissa ja maisemissa on toivomisen varaa. Hotellin henkilökunta on ollut mukavaa ja autteliasta. Hyvää palvelua kaikin puolin.

 
1.4.2014

Kirjoittanut sour tamarind p Chiang Rai, Thaimaa

Uusi hotelli, me rakastamme @[email protected]

Tämä on ensimmäinen kertani Kata Beachillä ystäväni kanssa, myös ensimmäinen kerta tässä hotellissa. Ennen tänne tuloa luin paljon ja olin peloissani aiempien kommenttien takia, koska hotelli on uusi ja rakentaminen on juuri lopetettu. Sain hyvän vaikutelman vastaanoton henkilökunnasta, saimme lämpimän vastaanoton tanssivan lasin kanssa (rakastamme sitä). Kiva huone, mukava uima-allas auki klo 22 asti. Rantaan kävelee noin 7 minuuttia, lähellä paikallinen tori maanantaisian, kauppa lähellä. Aion tulla tänne uudestaan.

 
7.1.2022

Kirjoittanut Peter L

Perfect hotel in Phuket

A great hotel that I Will return to. Friendly and great staff. Just a short walk to the beach, to the market, to Kata center, to mini market, to Street food and to restaurants. Great pool, great rooms, nice bathroom, perfect big beds. I Will very much return to for me a pearl. A very clean and good hotel that I recomend. Peter from Sweden

 
26.11.2021

Kirjoittanut mikemaloney Verwood, Yhdistynyt kuningaskunta

Excellent Hotel & Service

I have just stayed here for 4 nights and have been really pleased with my visit. Great room, nice pool area and friendly staff. They have very kindly arranged a late check out which is very helpful and much appreciated. Excellent value for money and highly recommended. I will definitely stay here on my returns to Kata.