The Beach Boutique House

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

The Beach Boutique House sijaitsee loistavalla paikalla Kata Beachilla. Hotellilla on palmujen katveessa vehreällä sijainnilla allasalue, ravintoloita ja baari.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita allaspääsyllä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,2 10:stä
Perustuu 9 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 378 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

The Beach Heights Resort sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kata Beachilta ja se koostuu useammasta rakennuksesta. Hotellilla on pääallas ja erillinen lastenallas sekä pienempiä altaita jokaisen hotellirakennuksen vierellä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Pyyhepalvelu. Hotellilla on buffetravintola ja kaksi á la carte -ravintolaa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pieni kuntosali. Hotellin vieressä on spa (ei hotellialuetta), hoitoja lisämaksusta. Leikkihuone, joka on avoinna klo 14.00-20.00.

Pesulapalvelu. Keskustaan noin 50 metriä ja rannalle noin 400 metriä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Hotellit Kata Beach

Orchidacea Resort

Mukava hotelli kävelymatkan päässä Katan kauniista hiekkarannasta. Hotellin mukava henkilökunta pitää huolen viihtyvyydestäsi ja voit keskittyä nauttimaan lomasta ja virkistävistä pulahduksista altaaseen. Hotellissa on kuntosali ja saatavilla on myös thaihierontaa.

Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort sijaitsee lähellä rantaa Kata Beachin reunamilla. Pulahda altaaseen tai lähde retkelle läheisille rannoille tai saarille. Voit myös hypätä taksin kyytiin ja lähteä nauttimaan Phuketin ostos- ja ravintolatarjonnasta.