The Beach Boutique House

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

The Beach Boutique House sijaitsee loistavalla paikalla Kata Beachilla. Muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytyy kattava valikoima Katan ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia. Hotellilla on palmujen katveessa vehreällä sijainnilla allasalue, ravintoloita ja baari.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,3 10:stä
Perustuu 4 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 356 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

The Beach Heights Resort sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kata Beachilta ja se koostuu useammasta rakennuksesta. Hotellilla on pääallas ja erillinen lastenallas sekä pienempiä altaita jokaisen hotellirakennuksen vierellä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Pyyhepalvelu.

Hotellilla on buffetravintola ja kaksi á la carte -ravintolaa. Pieni kuntosali. Hotellin vieressä on spa (ei hotellialuetta), hoitoja lisämaksusta. Leikkihuone, joka on avoinna klo 14.00-20.00. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu. Keskustaan noin 50 metriä ja rannalle noin 400 metriä.

Ateriat

Sisältyy:

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Hotelli ottaa 3000 THB käteispantin sisäänkirjautumisen yhteydessä per huone/vierailu. Pantti voidaan maksaa käteisellä, mutta hotelli suosittelee luotto- tai debit -korttia. Pantti maksetaan takaisin uloskirjautumisen yhteydessä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Yksiöitä varattavissa talvikaudella 2019/2020.

Hotellit Kata Beach

Orchidacea Resort

Mukava hotelli kävelymatkan päässä Katan kauniista hiekkarannasta. Hotellin mukava henkilökunta pitää huolen viihtyvyydestäsi ja voit keskittyä nauttimaan lomasta ja virkistävistä pulahduksista altaaseen. Hotellissa on kuntosali ja saatavilla on myös thaihierontaa.

Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort sijaitsee lähellä rantaa Kata Beachin reunamilla. Pulahda altaaseen tai lähde retkelle läheisille rannoille tai saarille. Voit myös hypätä taksin kyytiin ja lähteä nauttimaan Phuketin ostos- ja ravintolatarjonnasta.