Ravintola Khao Lakissa

Ravintolavinkkejä

Khao Lakissa on monia mukavia ravintoloita ja rantabaareja, joiden valikoimasta löytyy kalaa, mereneläviä, kansainvälisiä annoksia ja thaimaalaisen keittiön herkkuja. Täältä löydät muutamia meidän suosikkejamme. 

Tuoretta kalaa auringonlaskussa

Ruotsalaisomisteinen Green Pepper sijaitsee the Beachillä Bang Niangissa, ja ravintolan listalta löytyy erinomaista tuoretta kalaa. Paras aika tulla tänne on auringonlaskun aikaan, joka näkyy upeasti merellä. Jos haluat kokeilla hyvää thairuokaa, suosittelemme sisarravintolaa nimeltä Green Pepper The Restaurant.

Rantabaari Khao Lakissa

Syö kuin kuninkaallinen

Istu alas muovisille tuolille ja nauti paikallisista herkuista Khao Lakin pääkadun varrella sijaitsevista katukeittiöitä. Khao Lakin parasta ''Tom Yam Gungenia” ja papaya-salaattia saat täältä! 

Ravintola Bussaba

Khao Lakin keskustan pääkadulla sijaitsee Bussaba, joka on hienompi thairavintola monipuolisella menulla. Ravintolassa on mukava ilmapiiri, hyvä palvelu ja erinomaista ruokaa. Sopii erityisesti juhlahetkeen, tai jos vain haluat nauttia hyvästä illallisesta. 

Thaimaalaista ruokaa

Makuja pohjoi-Thaimaasta

Hill Tribe Restaurantin omistajat ovat kotoisin Chiang Maista, ja ravintolan listalta löytyykin suosittuja pohjois-Thaimaalaisia makuja. Ruoka on hyvää ja palvelu ensiluokkaista! Kokeile ainakin annosta nimeltä ”Larb” – annos, joka tulee Laosista, ja sisältää hienonnettua lihaa limen, chilin punasipulin ja kalakastikkeen kera. Ravintola sijaitsee Khao Lakin pääkadulla Bangniang Beachin ja Takuapan lähellä, vastapäätä hotelli RT.tä. 

Som Tom Ponlamai Ruam

Maukasta ja mausteista ruokaa Thaimaan kaakkoisosasta tarjotaan Khao Niaw -ravintolassa. Etsi menusta mieleisesi annos tai kysy vinkkejä henkilökunnalta! Suosittelemme kokeilemaan ”Som Tom Ponlamai Ruamia” – maustettua salaattia omenalla, vihreällä mangolla, kuivattua rapua ja paljon muuta. Khao Niaw sijaitsee pääkadulla Bang Niang Beachillä Khao Lakissa.