Ravintola Bangkokissa

5 ravintolavinkkiä Bangkokiin

Bangkokin ravintolavalikoima on lähes loputon – löydät kaikkea katukeittiön herkuista ylellisiin luksusravintoloihin, ja tietysti maailman parasta thairuokaa. Listasimme viisi omaa suosikkiamme! 

 

Oikeaa thairuokaa

P Kitchen on pieni, paikallinen ravintola josta saat ensiluokkaista thairuokaa. Täältä et löydä maustamattomia ''turistiversioita'' – ruokalajit ovat maustettu à la thai. Vinkki –  kokeile Kra Pao Gaita (kanaa) Khai Daon (paistettu kananmuna) ja riisin kanssa. Osoite: Sukhumvit soi 18, kadun vasemmalla puolella, noin puolessa välissä jos tulet Skytrainilta. 

Thaimaalaista ruokaa

Hyvää ruokaa mukavalla ilmapiirillä löydät Kinnaree Gourmet Thai Restaurant & Bar -ravintolan. Perinteistä thairuokaa, ja istumapaikkoja löytyy niin sisä- kuin ulkotiloistakin. Vinkki! Kokeile ravintolan melonisalaattia katkaravuilla ja kanalla, Yam Somia, ja kanaa curry ja maapähkinäkastikkeessa, Panang Kaita. Osoite: 43 Sukhumvit Rd, Soi 8, Bangkok. Löydät perille kun saavut lähimmälle BTS-asemalle nimeltä Nana, jonka jälkeen kävele muutama sata metriä soi 8, jonka vasemmalla puolella ravintola sijaitsee. 

Huippuluokan ravintola

Mezzaluna on yksi Thaimaan hienoimmista ravintoloista. Huippuluokan ruokaa valmistavat maailmankuulut kokit, ja hinnasto on vain murto-osa siitä mitä se olisi kotona. Hyvän palvelun lisäksi sinua odottavat myös musiikki ja upea näköala joen ylle. Peittävä pukeutuminen ja pöytävaraus vaaditaan. Osoite: Lebua at State Tower, 1055 Silom Road. Bangkok. Löydä tänne: BTS-asema Saphan Taksin, josta taxilla tai tuk tukilla kestää noin 5 minuuttia. 

Restaurang Maya Hilton Millenniumissa on käymisen arvoinen ravintola. Thaimaalainen 15-annoksen menu tarjotaan tapas-tyyliin. Nauti ruoasta, ruoanlaitosta ja perinteisestä thai-tanssista. Ravintola on suljettu sunnuntaisin. Pukukoodi: ”Casual smart”.  

Viininrakastajille

Jos pidät viinistä, käy ehdottomasti V9 Wine Bar:issa. Baari sijaitsee  Hotell Sofitel vid Silom. Baari on 37. kerroksessa, ja sieltä on upeat maisemat kaupungin ylitse. Täältä löydät viiniputiikin, jossa on hyvät hinnat ja valikoimaa löytyy ympäri maailmaa. Viini tarjotaan lasissa tai pullossa – voit myös syödä täällä. Pukukoodi: ”casual smart”. Osoite: Hotell Sofitel Bangkok Silom, 188 Silom Road.