Sheraton Kosgoda Turtle Beach Resort

Sheraton Kosgoda Turtle Beach Resort sijaitsee trooppisessa vehreässä ympäristössä ja on parin askeleen päässä Kosgodan hienolta hiekkarannalta. Täällä voit nauttia Intian valtameren merituulesta, kauniista auringonlaskuista kattoterassilta, mukavista hetkistä hotellin kylpylässä ja maukkaista ruoista ravintolassa uima-altaan äärellä. Lähellä hotellia on merikilpikonnien pelastuskeskus.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 798 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sheraton Kosgoda Turtle Beach Resortissa on allasalue, jossa on suuri uima-allas ja lastenallas. Aurinkotuolit, -varjot sekä allas- ja rantapyyhkeet maksutta. Allasbaari.

S Kitchen tarjoilee kansainvälisiä ruokia, mausteisia paikallisia ruokia ja kala- ja äyriäisruokia, ja se on avoinna varhaisesta aamusta keskiyöhön aamiais-, lounas- ja illallisaikaan. À la carte -ravintola Olive Restaurant & Pool Bar on avoinna illallisaikaan, ja keittiössä valmistetaan ruokia Välimeren keittiöistä, pizzaan ja grilliruokaan. SHO Lounge on päiväsaikaan kahvila ja iltaisin tila muuttuu baariksi. Blu3 Rooftop Lounge & Bar on paikka, jossa voit nauttia drinkin auringonlaskun aikaan mukavan musiikin tahdissa, voit myös napata eurooppalaista ja srilankalaista ruokaa.

Hotellin ylläpitämä lastenkerho, jossa on englantia puhuva henkilökunta. Leikkikenttä. Hotellin kuntosalilla voit treenata ympäri vuorokauden. Aerobic- ja joogatunnit. Spa, jossa on hierontaa, höyrysauna ja erilaisia kylpylähoitoja, lisämaksulla. Pelihuone. Iltaviihdettä.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Merikilpikonnien suojeluprojekti 300 metrin päässä, siellä pelastetaan ja kasvatetaan merikilpikonnia. 12 kilometriä Bentota Beachille ja 25 kilometriä Hikkaduwa Beachille.

Ateriat

Sisältää:

  • Aamiaisbuffet
  • Jouluillallinen (25.12.)
  • Uudenvuoden illallinen

Lisämaksulla:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallisbuffet)
  • All Inclusive

Puolihoitoon sisältyy aamiais- ja illallisbuffet S-Kitchen-ravintolassa. Aamiainen tarjoillaan klo 07.00-10.30.

All Inclusive

All Inclusive -palveluun sisältyy lisämaksu:

  • Aamiainen, lounas ja illallinen S Kitchen -ravintolassa, klo 07.00-24.00 alkaen
  • Lounas ja illallinen ravintolassa Olive Restaurant & Bar, klo 11.00-23.00
  • Iltapäivätee Olive Restaurant & Baarissa, klo 16.00-17.00
  • Rajattomasti paikallisia virvokkeita, olutta, viiniä ja cocktaileja kaikissa hotellin baareissa, klo. 11.00-23.00

Muutokset mahdollisena. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 11.00 alkaen tulopäivänä ja on voimassa klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.