Hotellit Berliinissä

Apollomatkat tarjoaa laajan valikoiman edullisia ja laadukkaita hotelleja Berliinissä. Hotelleja löytyy suosituilta alueilta, kuten Central Mitten, Charlottenburgin, boheemin Kreuzbergin sekä Prenzlauer Bergin alueelta. Mitte ja Charlottenburgin ovat suosituimpia alueita Berliinissä, joista löytyvät myös Apollomatkojen suosituimmat hotellit. Mitte on kaupungin historiallinen keskusta, josta löytyvät myös monet kaupungin tärkeimmät nähtävyydet, erinomaiset ostosmahdollisuudet ja vilkas yöelämä. Ennen Berliinin muurin murtumista muodostui paljon hotelleja Charlottenburgin keskustaan, Länsi-Berliiniin. Charlottenburgissa majoitut lähellä ostosmahdollisuuksia sekä Kurfürstendammin vilkasta katua.

Hotelli Berliiniin Apollomatkoilta

  • Satoja hotelleja ympäri kaupunkia
  • Kaikki hotellit vähintään 3 tähden hotelleja
  • Turvanasi on valmismatkalaki varatessasi lento+hotellin

Suosituimmat hotellit Berliinissä

Apollomatkoilta löydät useita hotellivaihtoehtoja Berliinissä. Tässä viisi suosituinta hotellia.

Leonardo Hotel Berlin Mitte

Leonardo Hotel Berlin Mitte

Keskeisellä paikalla Mittessä sijaitseva 4 tähden hotelli. Hotellissa on ilmainen wifi ja sauna. Ilmastoiduissa huoneissa on jääkaappi, tallelokero, TV ja kirjoituspöytä.

 

Meliá Hotel Berlin

Tämä 4 tähden hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Mitten alueella, lähellä Brandenburgin porttia ja Reichstagia. Hotellissa on kaksi ravintolaa ja baari. Huoneissa on tallelokero, minibaari, TV ja wifi lisämaksusta.

 

Kempinski Hotel Bristol Berlin

Kempinski Hotel Bristol Berlin

Viihtyisä 5 tähden hotelli, joka sijaitsee Charlottenburgissa. Hotellissa on täydet kylpyläpalvelut, uima-allas, kuntosali, allasbaari ja kahvila. Huoneessa on minibaari, tallelokero, TV ja WiFi lisämaksusta.

 

Radisson Blu Hotel Berlin

Radisson Blu Hotel Berlin

5 tähden hotelli, joka sijaitsee lähellä Spree-jokea ja Alexanderplatzia. Hotellissa on täydenpalvelun kylpylä, uima-allas ja höyrysauna sekä kuntosali, sauna, ravintola, baari ja terassi. Huoneissa on wifi, pimennysverhot, tallelokero, minibaari ja TV.

 

Pullman Berlin Schweizerhof

Pullman Berlin Schweizerhof

Tässä Charlottenburgissa sijaitsevassa 5 tähden hotelliissa on täydet kylpyläpalvelut, uima-allas ja höyrysauna. Lisäpalveluihin kuuluvat kuntokeskus, sauna ja terassi. Hotellissa on ilmainen wifi, ravintola ja baari. Huoneissa on minibaari, tallelokero, TV, kylpytakki ja tossut.