Matkamessutarjoukset

Matkamessut 2021

Matkamessutarjoukset 2023

Tammikuun Matkamessuja saadaan odotella vielä ensi vuoteen. Jos jäit kaipaamaan messuja ja mainiota matkatarjoksia, pysy kuitenkin kuulolla! Julkaisemme tällä sivulla jälleen ensi vuonna lomatarjouksia, joita ei kannata ohittaa!

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisten joukossa tarjouksista, eduista ja kilpailuista sekä saat paljon lomavinkkejä sähköpostiisi!

Henkilötietojen käsittely

Kun haluat tilata Apollomatkojen uutiskirjeen, keräämme sinulta nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Keräämme myös tietoa siitä, millaisia uutiskirjeitä haluat saada, mitä klikkaat ja millaisista tarjouksista olet kiinnostunut. 

Me Apollomatkoilla haluamme tarjota juuri sinulle täydellisiä lomamatkoja. Siksi tietoja matkustushistoriastasi, kiinnostuksen kohteistasi ja uutiskirjekäyttäytymisestäsi käytetään sinulle lähetettävien uutiskirjeiden muokkaamiseen. Tässä apuna on myös yhteistyökumppanimme Fresh Relevance. Näin voimme tarjota sinulle aina ajankohtaista tietoa ja tarjouksia. Käytämme myös keräämiämme tietoja toimintamme, tuotteidemme ja palveluidemme analysointiin, kehittämiseen sekä parantamiseen.

Apollomatkat käyttää tietojasi ja lähettää uutiskirjeitä sinulle vain niin kauan kuin itse haluat. Haluatko tietää kuinka käsittelemme henkilötietojasi? Lue tietosuojakäytäntö kokonaisuudessaan tästä »

Mitkä ovat matkamessut?

Kyseessä on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma, johon osallistuu lähes 1000 matkanjärjestäjää, matkakohdetta sekä muuta matkailualan yritystä ympäri maailman. Matkamessujen aikaan eri matkailualan yritykset tarjoavat matkamessutarjouksia, äkkilähtöjä, edullisia lentoja sekä paljon inspiroivaa sisältöä ja vinkkejä tulevaa matkaasi varten.

Milloin matkamessut järjestetään?

Matkamessut järjestetään 21.-23.1.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

 


Lisää tarjouksia & vinkkejä

Katso kaikki tarjoukset, varaa äkkilähtö tai tilaa uutiskirjeemme.

Matkatarjoukset

Tältä sivulta löydät parhaat tarjoukset ja kampanjat lomamatkoihin juuri nyt!

Katso kaikki tarjoukset »

Äkkilähdöt

Apollomatkojen äkkilähtöjen joukosta löydät edullisia matkapaketteja aurinkoon. Toimi pian, sillä paikkoja on saatavilla rajoitetusti!

Varaa äkkilähtö

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä