Matkamessutarjoukset

Hyödynnä loistavat messutarjoukset!

Tammikuu on täynnä tarjouksia! Tältä sivulta löydät toinen toistaan mainiompia messutarjouksia. Näitä ei kannata missata!

Tilaa uutiskirje alta ja kuulet jatkossakin tarjouksista aina ensimmäisten joukossa!

Huipputärppi – Rodos 11 päivää!
Hyödynnä messutarjous -100 € /varaus ja varaa 11 päivän loma Rodokselle. Lähtö 11.4. 2018 | Edun saat kampanjakoodilla: MATKAKREIKKA18  »

Apollo Mondo – lomahotellien helmet -100 €/varaus

Apollo Mondo hotellimme ovat lomahotellien aatelia! Alla olevasta listasta löydät varmasti oman suosikkisi – matkamessuhintaan tottakai! Nämä hotellit sopivat kaikille, matkustat niin yksin, kaksin tai isommassa porukassa. Hyödynnä nyt messuetusi -100 € /varaus ja varaa matkasi ihaniin Apollo Mondo -hotelleihin.

Varaa heti

 

Matkamessut 2018

Vuoden merkittävin matkailualan tapahtuma Matka 2018 järjestetään jälleen tammikuussa (18. - 21.1.2018) Helsingin messukeskuksessa.

Edellisten vuosien tapaan Apollomatkat julkaisee messujen kunniaksi erinomaisia matkamessutarjouksia lomamatkaa etsiville. Julkaisemme tarjoukset tammikuun aikana.

Tarjoushintaiset lomamatkat varataan yleensä nopeasti. Uutiskirjeen tilaajana varmistat, että kuulet tarjouksista ennen muita ja saat varattua mieleisesi lomamatkan ennen kuin ne loppuvat kesken. Uutiskirjeen tilaat helposti tältä sivulta.

Tarjoamme tänä vuonna tarjoushintaisia lomamatkoja sekä kesän että talven rantakohteisiin. Seuraa ajankohtaisia lomatarjouksiamme tällä sivulla tai tilaa julkaistavat matkamessutarjoukset helposti suoraan tältä sivulta.

Tervetuloa Matka 2018 -messuille

Matka 2018 tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 18.-21. päivä tammikuuta.

Voit tutustua tarkemmin messujen tarjontaan Messukeskuksen Matka 2018 sivuilla.

Apollomatkojen osaston löydät hallin 7 taka-osasta, läheltä Sun & Sea aluetta. Osaston numero: 7g140. Tule tapaamaan matka-asiantuntijoitamme ja kysymään parhaat lomavinkit! Nähdään messuilla!

 

Osallistu kilpailuun!

Tarjous uutiskirjeen tilaajille!

Ota varaslähtö tarjouksiimme ja tilaa sähköpostiisi erikoistarjouksemme talven ja kesän valittuihin kohteisiin. Lisäksi varmistat, että saat myös muista matkamessutarjouksista tiedon heti kun ne julkaistaan.

Tilaa uutiskirjeemme alta, ja saat erikoistarjouksen heti sähköpostiisi!

Julkaisemme edullisia matkamessutarjouksia tammikuun aikana sekä talvi- että kesäkohteisiin.

Tarjoushintaiset lomamatkat varataan yleensä nopeasti. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedon lomatarjouksista ensimmäisenä.