Matkamessutarjoukset

Matkamessut 2020

Matkamessut 2020

Matkamessut tulevat taas! Matka 2020 tapahtuma järjestetään Helsingin messukeskuksessa 17.-19.1.2020. Nappaa parhaat messutarjoukset tältä sivulta tai tule moikkaamaan Apollomatkalaisia messuille, löydät meidät osastolta 6 C 70.

Varmista että kuulet kuumimmista tarjouksista ensimmäisten joukossa myös jatkossa ja tilaa uutiskirje alta.


 

Tilaa nyt matkamessutarjoukset sähköpostiisi.

Tilaa Apollomatkojen uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset myös jatkossa.

Henkilötietojen käsittely

Kun haluat tilata Apollomatkojen uutiskirjeen, keräämme sinulta nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Keräämme myös tietoa siitä, millaisia uutiskirjeitä haluat saada, mitä klikkaat ja millaisista tarjouksista olet kiinnostunut. 

Me Apollomatkoilla haluamme tarjota juuri sinulle täydellisiä lomamatkoja. Siksi tietoja matkustushistoriastasi, kiinnostuksen kohteistasi ja uutiskirjekäyttäytymisestäsi käytetään sinulle lähetettävien uutiskirjeiden muokkaamiseen. Tässä apuna on myös yhteistyökumppanimme Fresh Relevance. Näin voimme tarjota sinulle aina ajankohtaista tietoa ja tarjouksia. Käytämme myös keräämiämme tietoja toimintamme, tuotteidemme ja palveluidemme analysointiin, kehittämiseen sekä parantamiseen.

Apollomatkat käyttää tietojasi ja lähettää uutiskirjeitä sinulle vain niin kauan kuin itse haluat. Haluatko tietää kuinka käsittelemme henkilötietojasi? Lue tietosuojakäytäntö kokonaisuudessaan tästä »