Matkamessutarjoukset

Matkamessut 2021

Matkamessutarjoukset 2022

Matkamessut tullaan järjestämään jälleen 21.-23.1.2022 . Nähdään ensi vuonna huikeiden matkamessutarjousten merkeissä!

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisten joukossa tarjouksista, eduista ja kilpailuista sekä saat paljon lomavinkkejä sähköpostiisi!

Pysy kuulolla tarjouksista ja tilaa uutiskirje!

Henkilötietojen käsittely

Kun haluat tilata Apollomatkojen uutiskirjeen, keräämme sinulta nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Keräämme myös tietoa siitä, millaisia uutiskirjeitä haluat saada, mitä klikkaat ja millaisista tarjouksista olet kiinnostunut. 

Me Apollomatkoilla haluamme tarjota juuri sinulle täydellisiä lomamatkoja. Siksi tietoja matkustushistoriastasi, kiinnostuksen kohteistasi ja uutiskirjekäyttäytymisestäsi käytetään sinulle lähetettävien uutiskirjeiden muokkaamiseen. Tässä apuna on myös yhteistyökumppanimme Fresh Relevance. Näin voimme tarjota sinulle aina ajankohtaista tietoa ja tarjouksia. Käytämme myös keräämiämme tietoja toimintamme, tuotteidemme ja palveluidemme analysointiin, kehittämiseen sekä parantamiseen.

Apollomatkat käyttää tietojasi ja lähettää uutiskirjeitä sinulle vain niin kauan kuin itse haluat. Haluatko tietää kuinka käsittelemme henkilötietojasi? Lue tietosuojakäytäntö kokonaisuudessaan tästä »

Mitkä ovat matkamessut?

Kyseessä on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma, johon osallistuu lähes 1000 matkanjärjestäjää, matkakohdetta sekä muuta matkailualan yritystä ympäri maailman. Matkamessujen aikaan eri matkailualan yritykset tarjoavat matkamessutarjouksia, äkkilähtöjä, edullisia lentoja sekä paljon inspiroivaa sisältöä ja vinkkejä tulevaa matkaasi varten.

Milloin matkamessut järjestetään?

Matkamessut järjestetään 21.-23.1.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

 


Lisää tarjouksia & vinkkejä

Katso kaikki tarjoukset, varaa äkkilähtö tai tilaa uutiskirjeemme.

Matkatarjoukset

Löydä edullinen matkatarjous Apollomatkoilta.  Valikoimastamme löydät sekä kesän että talven lomia edullisesti!

Katso kaikki tarjoukset »

Äkkilähdöt

Varaa edullisia matkapaketteja tai ota äkkilähtölennot lämpöön. Täältä löydät lomamatkoja seuraaville 90 päivälle.

Katso äkkilähdöt »

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä