Karibian matkat

Karibian matkat

Loma Karibialla on todellinen irtiotto arjesta. Pitkät ja hienot hiekkarannat, lämpimässä merituulessa huojuvia palmuja, lämmintä turkoosinsinistä merivettä ja letkeä elämänmeno – sitä on Karibia. Ota suunta länteen ja lähde taatusti unohtumattomalle matkalle Karibialle.

Apollomatkojen kautta matkaat Karibialle joustavasti reittilennoin, ja voit räätälöidä itsellesi juuri sellaisen loman kun haluat. Hyvä tapa tutustua Karibiaan ovat risteilyt, joilla koet yhdellä kertaa useamman saaren nauttien samalla laivan palveluista ja täysihoidosta.

Karibian valttina on miellyttävän lämmin ilmasto ympäri vuoden. Lämpötila pysyy aina noin 30 asteen tuntumassa. Jokaisella Karibianmeren saarella on oma luonteensa ja oma elämänrytminsä. Kaikkiaan saaria onkin peräti 7 000. Ja vaikka saaret ovat tunnettuja ennen kaikkea rantalomistaan, saarilta löytyy paljon tekemistä golfista sukellukseen ja syvänmerenkalastukseen.

Karibian ristelyt

Karibian risteily on upea kokemus! Risteilyn aikana pääset kokemaan herkullisia makuelämyksiä ja paljon historiaa. Värikkäät kaupungit toivottavat sinut tervetulleeksi Karibialle!

Tutustu & varaa