1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Melia Madeira Mare -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

,

+
-
Kylpyhuoneen "saluunanovet" ovat surkeat, eikä niissä ollut kunnon ovenkahvoja. WC:n ovi ei pysynyt kiinni.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-09


8 10:stä

,
Turku

+
Lähellä keskustaa. Bussit kulkivat läheltä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-02


8 10:stä

Maija,
Helsinki

+
Kiva allasalue, iso huone, merinäköala. Kokonaisarvosana hotellille 8.5. Vastasi mielestäni enemmän 4 tähden hotellia.
-
En pitänyt kokolattiamatoista, ne jo vähän kuluneetkin. Tupakan hajua ajoittain huoneeseen, etenkin sitä tuli parvekkeen kautta kun tupakoitiin mm alhaalla ravintolaterassilla. Eli ovea ei voinut pitää auki. Voisiko tupakointitilan siirtää muualle? Aamupala kyllä runsas mutta ei vastannut 5 *. Juustoja olisi voinut olla useampia lajeja.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-02


9 10:stä

J&J,
Vihti

+
Kiva uima-allasosasto, paljon terasseja altaan ympärillä ja löytyy myös omaa rauhaa, monipuolinen aamiainen kuohuviinin kera, haukka, edullinen hintataso ja ystävällinen henkilökunta.
-
Kylpyhuoneen ja terassin lattioiden saumat tehopuhdistukseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-02


8 10:stä

Eeva,
Parikkala

+
Sijainti, huoneet siistit, hyvä näköala, aamupala riittävä ja monipuolinen.
-
Kauheen ankeen moderni, yleisten tilojen ilme aika kolkko

Vahvistettu asiakas: 2019-03-27


10 10:stä

Jonna,
Tampere

+
Hotelli oli erittäin hyvällä paikalla ja hotellin henkilökunta oli aivan ihanaa! Kaikki meni hyvin, huoneet olivat mukavan kokoisia ja siistejä. Kiva allasalue ja kaikille riitti aurinkotuoleja. Allaspyyhkeet kuuluivat hintaan. Lisäksi hotellissa oli sisäallas ja kuntosali kaikkien käytettävissä. Ehdoton plussa oli myös, että lakanat ja pyyhkeet vaihdettiin vain pyynnöstä.
-
Aamuapalan valikoimassa oli melko vähän kasvisvaihtoehtoja. Esimerkiksi kurkkua tai paprikaa ei ollut kuin muutamana aamuna.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-27


9 10:stä

Riitta,
Luvia

+
Siistiä, hyvä sijainti, ystävällinen henkilökunta ja rauhallista.
-
Suihkusetin voisi vaihtaa uuteen. Olisi yksinkertaisempi käyttää ja kuluisi vähemmän vettä. Veden lämpötilan säätämiseen meni aikaa ja kului ylimääräistä vettä.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-27


8 10:stä

Pekka,
Kaarina

+
Sijainti, siisteys
-
Wifi toiminta

Vahvistettu asiakas: 2019-03-27


9 10:stä

Erkki,
Kannonkoski

+
siisti ,hyvä palvelu
-
meluinen,olemattomat äänieristykset,ovet lonksaa ja valo näkyy oven ja karmien välistä ,jolloinka myös kaikki ääni kantautuu huoneisiin häiritsevästi.Emmehän mene viikoksi hotelliin valvomaan,vaan lepäämään seuraavan päivän seikkailuja varten.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-06


9 10:stä

Harri,
Vihti

+
Sijainti, palvelu, aamiainen, siisteys
-
Huoneita voisi kunnostaa, kokolattiamatto poistaa, huonekalut olisivat vähintään maalaamisen tarpeessa.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-06


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Melia Madeira Mare -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

2254 arvostelua
Erinomainen
 
1223
Erittäin hyvä
 
725
Hyvä
 
239
Ei kovin hyvä
 
50
Huono
 
17

Viimeisimmät 5 arviota

28.1.2019

Kirjoittanut zaritzal Pyhtää, Suomi

Hieno kokemus

Meillä oli huone osittaisella merinäköalalla. Huone oli siisti ja hyvin varusteltu. Teen ja kahvinkeittovälineet löytyy ja täydennystä tuodaan päivittäin. Palvelu oli ystävällistä. Aamiainen oli monipuolinen ja maukas. Kuohuviini täydensi sen mukavasti. Allasalue oli viihtyisä ja aurinkotuoleja oli riittävästi. Altaalta oli upea merinäköala. Sängyt olivat mukavat ja tyynyt hyvät. Tätä hotellia voi suositella!

 
25.1.2019

Kirjoittanut Janne691 Helsinki, Suomi

Hyvä hotelli, ei kuitenkaan viittä tähteä

Yövyimme viikon 1/2019 Melia Madeirassa, joka on nyt hiukan yli 10v vanha hotelli. Se on edelleen laadukas hotelli, mutta luokitukseltaan kyllä lähempänä neljää kuin viittä tähteä. Kaikki toimi sinänsä hyvin mutta hotellin ikä/kuluneisuus johtaa ko arvioon. Aamupala sekin neljän tähden tasoa. Ylipäätänsä Madeiralla ei juuri ole uudempia hotelleja ja kovin aktiivisesti eivät kunnosta näitä n 10-vuotta vanhoja. Meillä oli superior huone, mutta siitä ei ehkä kannata maksaa lisää merinäköalalla olevaan ”perushuoneeseen”, ainoa ero ylempi kerros ja suurempi parveke.

 
2.10.2018

Kirjoittanut KariT464

Hieno hotelli hyvällä sijainnilla...

Hyvä 5 tähden hotelli hyvällä sijainnilla. Aamiainen oli jees - tosin joka aamu lähes samanlainen - positiivinen seikka oli se, että aamiainen palveli aina klo 10.30 asti. Palvelu ja siivous toimivat hyvin. Allasalue oli siisti ja hintataso 5 tähden hotelliksi oli ok. Madeira on ns. "mäkinen kaupunki".

 
28.3.2018

Kirjoittanut 88digger Klaukkala, Suomi

Ei aivan viittä tähteä...

Keskikokoinen hotelli Lidon alueella kolmisen kilometriä keskustasta, sijainti on vallan mainio. Uima-allasalueella hyvin vapaita aurinkotuoleja, lapsiperheitä majoittuneena todella vähän. asiakaskunta koostuu iäkkäistä ranskalaisista, saksalaisista ja briteistä. Henkilökunta on kielitaitoista, muodoliisen kohteliasta ja ammattitaitoista. Huoneistoissa kokolattiamatto, hyvä sänky ja kelvollinen 32´taulu- tv jossa kansainvälisiä kanavia. Hyvä maksuton wi-fi hotellin alueella. huoneessa minibaari, joka täytetään juomilla päivittäin, ei teräviä alkoholijuomia mutta olutta ja limua ja vettä. Aamiaisbuffet tavanomainen, hyvä vailla erikoisuuksia. Hedelmiä , munakkaita , juustoja ja kuohuviiniä löytyy. Puolihoito illallinen hyvä niinä päivinä kun on jokin teemailta, muuten keskinkertainen. Samassa rakennuksessa sijaitsee erinomainen ravintola joka ei kuulu hotelliin... Bussipysäkki, kauppa ja useita ravintoloita lähietäisyydellä, autovuokraamo samassa talossa.

 
11.12.2017

Kirjoittanut JaanaV116

Worth of 5 stars

Hyvä sijainti; kävellen, bussilla tai taksilla helppo liikkua paikasta toiseen vireystilan mukaan, lähtöpiste kaikilla kulkuvälineillä käytännössä hotellin edestä. Monipuolinen ja tuore aamiaistarjonta, huoneesta ja altailta upea merinäköala. Suuri kuntosali ja sisäuima-allas porealtaineen veloituksetta käytössä. Hyviä tarjouksia spa-puolelle ja tasokasta livemusiikkia iltaisin, mainitsinko jo hyvän palvelun😊