Retket Caleta De Fuste

Koe enemmän lomallasi lähtemällä retkelle. Apollomatkojen retkillä näet ja koet kohteiden parhaat nähtävyydet. Retkillä tutustut kohteen historiaan, kulttuurin ja nähtävyyksiin helposti ja mukavasti. Retkillä on suomenkielinen, skandinaavinen tai englanninkielinen opastus. Talvikohteiden retket voi varata etukäteen apollomatkat.fi-sivujen kautta viimeistään marraskuun loppuun mennessä. Sitä ennen retket voi varata vain suoraan kohteessa.


Upea Fuerteventura

Fuerteventura tunnetaan kenties parhaiten uskomattoman hienoista rannoistaan, ja sitä  kutsutaankin toisinaan Euroopan Havaijiksi hyvien surffausmahdollisuuksiensa ansiosta. Saari on kuitenkin paljon muutakin  kuin hiekkaa ja rantaa. Tällä retkellä pääset tutustumaan saaren  luontoon, historiaan ja kulttuuriin. Käymme muun muassa Pepen vuohifarmilla, missä sinulla on mahdollisuus maistaa paikallista herkkua, keksiä vuohenjuuston ja kaktusmarmeladin kera. Kuulemme myös aloe veran syvästä parantavasta vaikutuksesta vieraillessamme aloe vera -viljelmällä. Poikkeamme lounaalle (ei sisälly hintaan) viihtyisään rannikkokaupunkiin Ajuyhin. Täällä voit kävellä rannikkoa pitkin  vaikuttaville luolille, joihin kanarialaiset piiloutuivat toisen  maailmansodan aikana. Ihana päiväretki, jonka aikana opit lisää siitä, mitä kaikkea Fuerteventuralla on tarjottavana.

Lounas ja juomat eivät sisälly hintaan.

Aikuinen: 41 EUR
Lapsi: 22 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Keskiviikko
Varaa

Päivä rannalla

Ajamme bussilla suositulle Morro Jablen rannalle, jota kutsutaan myös Euroopan Hawaiiksi. Täällä pääset nauttimaan rantapäivästä (4 tuntia) omatoimisesti. Lähistöltä löytyy myös paikalliset markkinat, jossa voit halutessasi vierailla.

Ruoka ja juoma eivät sisälly hintaan, mutta niitä on ostettavissa paikan päällä.

Aikuinen: 20 EUR
Lapsi: 10 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: x
Lähtöpäivä: Torstai
Varaa

Mönkijäretki aavikkomaisemissa

Vauhdikas retki, jonka aikana ohitamme mönkijöiden kyydissä perinteisiä kyliä ja suolavesialtaita. Pysähdymme juustonvalmistajan luona, ja pääset maistamaan vuohenjuustoa. Halutessasi voit myös ostaa juustoa kotiin. Retki jatkuu rannikkon varrella hiekka- ja sorateitä pitkin.

Voit valita ajatko mönkijää itse, vai otatko kuljettajan.

Kypärä ja muut varusteet sisältyvät hintaan. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan. Retkellä mukana englanninkielinen opas.

Retki on varattavissa vain kohteessa.

Aikuinen: 75 EUR
Lapsi: 0 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Puoli päivä - aamu
Lähtöpäivä: Maanantai, Tiistai, Keskiviikko, Torstai, Perjantai, Lauantai, Sunnuntai
Varaa

Katamaraani Catlanza – auringonottoa ja uimista

Lähde päiväksi jännittävälle katamaraanniretkelle. Corralejon satamasta irtautumisen jälkeen on aika nauttia auringosta. Voit myös lainata snorkkelin ja lähteä tutustumaan pinnanalaiseen maailmaan. Tai ehkä teet vauhdikkaan kierroksen vesijetin kyydissä? Saatat myös nähdä lentokalojen hyppivän laivan keulan edessä.

Ruokaa ja juomaa on tarjolla päivän aikana ja ne sisältyvät hintaan. Retki on varattavissa vain kohteessa.

Volcano Express – Lanzarote

Naapurisaari Lanzarotella luonto ja maisemat ovat hyvin erilaisia, vaikka saaret eivät olekaan kovin kaukana toisistaan.  Saaren vulkaaninen alkuperä näkyy mustassa hiekassa ja kivikkoisissa maisemissa. Tällä retkellä pääset näkemään Lanzaroten maagiset vulkaaniset maisemat läheltä. Retken hintaan sisältyy lyhyt viininmaistelu ja aikaa jää myös omatoimiseen lounaaseen vaikkapa tapas-baarissa (lounas ei sisälly hintaan). Retki tehdään englannin-, saksan- ja ruotsinkielisen oppaan johdolla.