Apollo Silver Teneriffa

Apollo Silver -matkat Teneriffalla ovat huolella valittuja lomia yli 55-vuotiaille. Nauti lomasta auringossa ja keskity vain oleelliseen - kaikki muu on huolehdittu puolestasi!

Mitä Apollo Silveriin sisältyy?

  • Kaksi ohjattua treenituntia/päivä
  • Maksuttomia retkiä ja kävelykierroksia
  • Alennuksia tavallisesta retkivalikoimasta

Päivämäärät ja hotellit: 

Matkustuspäivät: 5. maaliskuuta 2024

Apollo Silver-hotellit Teneriffalla:

Atlantic Holiday

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Tietoa Apollo Silveristä

Apollo Silver -matkoilla Teneriffalla majoitut huolellisesti valituissa hotelleissa. Matkoihin sisältyy useita erilaisia ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ja retkiä, sekä tietysti paljon omaa aikaa vain rentoutua aurinkotuolissa ja nauttia lomasta. Matkat sopivat sekä yksin että yhdessä matkustaville!


Aktiviteetit ja retket

Matkalla on luvassa monia erilaisia aktiviteetteja, kuten patikointiretkiä, paikallista gastronomiaa ja mahdollisuus tutustua paikalliseen kulttuuriin ja arkeen.


Miten varaan matkan?

Valitse Apollo Silver -hotelli Atlantic Holiday valittuna ajankohtana ja lisää Apollo Silver -lisäpalvelu varauksen yhteydessä. Apollo Silver -lisäpalvelu toteutuu, jos vähintään 10 henkilöä on varannut lisäpalvelun kyseisen viikon ajalle.

Esimerkki retki- ja aktiviteettiohjelmista

Retket on räätälöity Apollo Silver -matkoihin sopiviksi, ja retkiä voivat varata vain Apollo Silver -lisäpalvelun varanneet asiakkaat. Alla olevien retkien lisäksi saat -10% tavallisesta retkivalikoimasta. Retkiohjelma on alustava, muutoksia voi ilmetä.

Maanantai: Flamenco-show ja illallinen - lisämaksusta
Hotellissa järjestetään tunnin mittainen tanssishow, jonka aikana voit nauttia kolmen ruokalajin paikallisen illallisen.

Tiistai: Vierailu paikallisille markkinoille Los Cristianosissa - sisältyy hintaan
Lähde Apollo Silver -oppaamme kanssa Los Cristianosin markkinoille, jotka ovat yhdet Teneriffan suurimmista markkinoista, ja joilla on myynnissä vaatteita, matkamuistoja, kosmetiikkaa ja paljon muuta. Retki on maksuton, mutta paikallisbussi on omakustanteinen (3 euroa per suunta).

Keskiviikko: Kävelyretki historiaan - lisämaksusta
Tällä retkellä kävellään Teneriffan eteläkärjen mukavien kylien läpi. Matkan aikana näet paikallista kasvistoa, eläimistöä ja maataloutta sekä kauniita maisemia. Tutustut saaren menneisyyteen, ja pääset vierailemaan myös vanhassa pesupaikassa, ja tutustumme uuneihin, joissa valmistettiin ennen erilaisia laattoja. 

Torstai: Retki Puerto de la Cruziin - lisämaksusta
Erityisesti Apollo Silverin asiakkaille suunniteltu retki Puerto de la Cruziin suuntaa saaren pohjoisrannikolla sijaitsevaan kauniiseen kaupunkiin, joka tunnetaan parhaiten tummista, vulkaanisista hiekkarannoistaan ​​ja suolavesialtaista. Retken aikana vieraillaann myös kasvitieteellisessä puutarhassa, kuuluisassa katolisessa kirkossa vuodelta 1684 ja vanhassa satamassa. Retki päättyy Casa del Plátanille, eli banaaniviljelmille, jossa opit lisää banaanien viljelystä.

Perjantai: Viininmaistajaiset kattoterassilla - lisämaksusta
Kun aurinko laskee Atlantin yli, pääset nauttimaan viineistä hotellin kattoterassilla asiantuntevan sommelierin johdolla, joka opastaa meidät kolmen erityyppisen espanjalaisen laatuviinin makujen ja tuoksujen läpi.

Lauantai: Maaginen La Gomera - lisämaksusta
Vierailemme luonnonkauniilla La Gomeran saarella, jonne matkustamme lautalla Los Cristianosista. San Sebastiánissa siirrymme maailmanperintökohteisiinkin kuuluvaan Garajonayn kansallispuistoon ja sen upeaan lehtikuusimetsään. Kierros pysähtyy kuuluisilla näköalapaikoilla, joista on upeat panoraamanäkymät, ja pienissä paikallisissa kylissä, joissa pysähdymme nauttimaan perinteisestä lounaasta. La Gomeran sanotaan olevan Kanariansaarten kaunein!

Silver Training -esimerkkiohjelma

Alla on esimerkkiohjelma Apollo Silver -treeniohelmasta. Huomaa, että ohjelma on alustava ja että tunnit voivat muuttua. Tähdellä * merkityt harjoitukset ovat vain Apollo Silver -asiakkaille

 

Päivä/tunti Tunti 1 Tunti 2 Tunti 3
Maanantai Jooga Kiertoharjoittelu* Powerwalk
Tiistai Jooga Aqua Aerobics Tennis ilta*
Keskiviikko Stretch & Relax Core Pilates*
Torstai Toiminnallinen treeni* Vesijumppa* -
Perjantai Yin-Yoga Aqua Aerobics Powerwalk 
Lauantai Jooga Juoksulenkki Toiminnallinen treeni*
       

Tietoa Apollo Silver-matkanjohtajasta

Hei kaikki Apollo Silveriläiset!

Tervetuloa kenties koko Kanariansaarten kauneimmalle saarelle!

Nimeni on Birgitta Skagerfält ja olen työskennellyt matkailualalla vuodesta 1979, sekä ulkomailla että kotimaassani Ruotsissa.

Pakkaa mukaan kävelykengät, uima-asut, joogamatto ja mukavat ulkoiluvaatteet, niin tutustutaan ihanaan Teneriffaan yhdessä.

Bienvenidos!

* Opastus matkalla on englanniksi ja ruotsiksi.


Apollo Silver-hotellit

apollo mondo selected
Atlantic Holiday - talvi 2023/24

Atlantic Holiday - talvi 2023/24

  • Kävelymatkan päässä Kyproksen kauneimmalta rannalta
  • Kaunis spa ja hyvät treenipuitteet
  • Suuri allasalue merinäköalalla