Kauniit maisemat Pargan yli

Apollo Silver Parga

Apollo Silver -matkat Pargassa ovat huolella valittuja lomia yli 55-vuotiaille. Nauti lomasta auringossa ja keskity vain oleelliseen - kaikki muu on huolehdittu puolestasi!

Mitä Apollo Silveriin sisältyy?

  • Kaksi ohjattua treenituntia/päivä
  • Maksuttomia retkiä ja kävelykierroksia
  • Alennuksia tavallisesta retkivalikoimasta

Päivämäärät ja hotellit: 

Matkustuspäivät:

30.9.2024
7.10.2024

Apollo Silver-hotellit Pargassa:

Eterrano Seaside Retreat

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Tietoa Apollo Silveristä

Apollo Silver -matkoilla Pargassa majoitut huolellisesti valituissa hotelleissa. Matkoihin sisältyy useita erilaisia ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ja retkiä, sekä tietysti paljon omaa aikaa vain rentoutua aurinkotuolissa ja nauttia lomasta. Matkat sopivat sekä yksin että yhdessä matkustaville!


Aktiviteetit ja retket

Matkalla on luvassa monia erilaisia aktiviteetteja, kuten patikointiretkiä, paikallista gastronomiaa ja mahdollisuus tutustua paikalliseen kulttuuriin ja arkeen.


Miten varaan matkan?

Valitse Apollo Silver -hotelli Eterrano Seaside Retreat valittuna ajankohtana ja lisää Apollo Silver -lisäpalvelu varauksen yhteydessä. Apollo Silver -lisäpalvelu toteutuu, jos vähintään 10 henkilöä on varannut lisäpalvelun kyseisen viikon ajalle.

Esimerkki retki- ja aktiviteettiohjelmista

Alla on esimerkki Apollo Silverin viikoittaisesta ohjelmasta Pargassa.

Nämä retket on suunniteltu erityisesti Apollo Silverin asiakkaille. Huomaa, että ohjelma on alustava ja siihen voi tulla muutoksia. Alla olevan ohjelman lisäksi saat 10 % alennuksen tavallisesta retkiohjelmastamme.

Tiistai: Kaupunkikävely - sisältyy hintaan
Aloitamme kävelyn Valtoksen rannalta ja nousemme korkeille kukkuloille Ali Pashan linnalle, jossa opimme lisää Pargan historiasta. Jatkamme pieniä kujia pitkin viehättävälle satamapromenadille, josta on näkymät saarelle ja Panagian kirkolle, ja edelleen Piso Krionerin rannalle, jossa on aikaa virkistävälle uintihetkelle.

Keskiviikko: Oliiviöljyn maistelua - lisämaksusta.
Tällä retkellä pääset tutustumaan Paragaean vanhaan oliiviöljytehtaaseen. Täällä voit tutustua Pargan ensimmäisen mekaanisen oliiviöljytehtaan historiaan, ja siihen, millainen vaikutus tehtaalla on ollut yhteiskuntaan kautta aikojen. Sen jälkeen palaamme takaisin nykyhetkeen ja tutustumme oliiviöljyn valmistukseen tänä päivänä. Vierailun päätteeksi pääsemme maistelemaan eri oliiviöljylajikkeita. 

Torstai: Ioanninan rannikko - lisämaksusta
Puolen päivän retki Ioanninaan, kauniin Pamvotida-järven ympärille levittäytyvän Epeirosin alueen pääkaupunkiin. Opastettu kävelykierros kaupungissa antaa tunteen, että vierailet menneellä aikakaudella, joka on täynnä salaisia paikkoja ja legendoja, jotka elävät edelleen. Tutustumme Matei Husseinin taloon, Veli Pashan ottomaanimoskeijaan, Jurassic Quatersiin ja kaupungin keskustaan historiallisine rakennuksineen. Opastetun kierroksen jälkeen sinulla on aikaa kuljeskella, tehdä ostoksia tai nauttia kuppi kahvia.

Perjantai: Patikointiretki Pargan oliivilehtojen halki - sisältyy hintaan.
2 tunnin vaellus Pargan suurten oliivilehtojen halki. Jyrkemmän nousun jälkeen saavumme huipulle, josta on upeat näkymät Pargaan. Kävelemme lehtojen läpi yhdelle Lichnosin kauniista rannoista ja palaamme Pargaan veneellä. Noin 530 metrin nousu, keskivaikea - Yhteensä 5 km.

Lauantai: Preveza yöllä - lisämaksusta.
Prevezan kaupunki sijaitsee Amvrakikosin lahden suulla, alueella, jota on siunattu kauniilla maisemilla, vehreällä luonnolla, upeilla rannoilla, rikkaalla historialla, antiikin aukioilla ja muistomerkeillä. Kävele sataman varrella ja vanhassa kaupungissa nähdäksesi hienoja perinteisiä rakennuksia ja nauttiaksesi saarimaisesta tunnelmasta. Ilta päättyy vierailuun paikallisessa suosikkitravintola Psathassa, jossa maistelemme laadukasta meze-menua.

Sunnuntai: Kävelyretki Loukasin vesimyllylle ja Anthousan vesiputoukselle - sisältyy hintaan.
Noin 2 tunnin kävelyretki, joka alkaa Valtosin rannalta, ja joka johdattaa meidät Pargan keskustasta Pargan vehreään ja mäkiseen luontoon. Saavumme Loukan vesimyllymuseolle, jossa tunnet historian havinan, ja jossa entisöidyn vesimyllyn maalaismaiset pyörät paljastavat alueen perinteisen maatalouden historian. Jatkamme matkaamme kauniita polkuja pitkin, jotka johtavat meidät Anthousan vesiputoukselle sen lumoavan luonnon ympäröimänä. Omakustanteinen 5 € sisäänpääsymaksu vesiputoukselle.

Silver Training -esimerkkiohjelma

Alla on esimerkkiohjelma Apollo Silver -treeniohelmasta. Huomaa, että ohjelma on alustava ja että tunnit voivat muuttua. 

Päivä/Tunti Päivä 1 Päivä 2  

Tiistai

Hatha flow
Aloita päivä klassisella aurinkotervehdyksellä ja dynaamisilla harjoituksilla sekä keholle että mielelle keskittyen kehon hyvinvointia edistävään hengityksen hallintaan.
Zumba
Hauska ja energinen tanssipohjainen harjoitus, joka parantaa esimerkiksi koordinaatiota.
 
Keskiviikko Pilates
Harjoitus, jossa keskitytään voimaan, liikkuvuuteen ja kehotietoisuuteen. Harjoittelemme hallittuja liikkeitä keskittyen hengitykseen ja vakauteen lihasvoiman, tasapainon ja ryhdin parantamiseksi.
Toiminnallinen treeni
Keskity kehon päivittäisten liikkeiden ja voiman parantamiseen harjoittelemalla tärkeimpiä lihasryhmiä, joista voi olla hyötyä jokapäiväisissä toiminnoissa.
 
Torstai Yin Yoga
Perinteisen kiinalaisen lääketieteen periaatteisiin perustuva hidas joogamuoto, jossa on pitkäkestoisia ansanoja (asentoja).
Vesijumppa
Vesijumppa koko keholle, jossa veden vastus vähentää niveliin ja lihaksiin kohdistuvia  negatiivisia vaikutuksia.
 
Perjantai Stretch & Relax
Aloita päiväsi venyttelyharjoituksilla, jotka parantavat liikkuvuutta rentouttavasti. Teemme hallittuja venytyksiä, jotka vapauttavat kehon jännitystä ja vähentävät stressiä.
Kiertoharjoittelu
Suoritamme useita harjoituksia ilman lepoa välissä ja yhdistelemme voimaa, kuntoa ja liikkuvuutta, jotta saamme tehokkaan kokovartaloharjoittelun lyhyessä ajassa.
 
Lauantai Body Balance
Pilateksen, joogan ja tai chin sekoitus, jossa keskitytään sisäiseen rauhaan tasapainon ja liikkuvuuden vahvistamiseksi.
Tabata
Korkean intensiteetin harjoitus, jossa treenaat klassisessa tabata-sarjassa ja haastat kuntosi, mutta myös voimaa ja liikkuvuutta.
 
Sunnuntai Beach Yoga
Klassisia jooga-asentoja rannalla. Aaltojen ääni, raikas ilma ja auringonnousu luovat rauhoittavan ilmapiirin, joka edistää sisäistä rauhaa ja keskittymistä.
Core
Tunnilla keskitytään vahvistamaan keskivartalon ympäröiviä lihaksia, kuten vatsalihaksia, selkää ja lantiota. Harjoitukset parantavat tasapainoa ja ryhtiä.
 

 


Tietoa Apollo Silver-matkanjohtajasta

Matkan on aina mukana Apollo Silver -matkanjohtaja. Matkalla pääset oman oppaasi johdolla osallistumaan erilaisille retkille ja aktiviteetteihin, joiden kautta tutustut matkakohteeseesi paremmin mielenkiintoisella tavalla. 

Lisätietoa matkanjohtajasta tulossa pian!


Apollo Silver-hotellit

apollo mondo selected
Eterrano Seaside Retreat

Eterrano Seaside Retreat

  • Kävelymatkan päässä Kyproksen kauneimmalta rannalta
  • Kaunis spa ja hyvät treenipuitteet
  • Suuri allasalue merinäköalalla