Apollomatkat & Suomen Urheiluliitto

Apollomatkat ja Suomen Urheiluliitto

Apollomatkat ja Suomen Urheiluliitto (SUL) ovat sopineet monivuotisesta yhteistyöstä, ja Apollomatkat on Suomen suurimpien juoksutapahtumien, eli Helsinki City Running Dayn ja Naisten Kympin uusi pääyhteistyökumppani! 

Helsinki City Running Day on Suomen suurin juoksutapahtuma ja Naisten Kymppi maan suurin naisten lenkkeilytapahtuma. Apollomatkat näkyy jatkossa vahvasti molemmissa tapahtumissa sekä tapahtumien ennakkomarkkinoinnissa ja viestinnässä. Apollo Sports -hotelleissamme lomailee, liikkuu ja treenaa vuosittain yli 100 000 ammattilaista ja harrastajaa, ja nyt uusi yhteistyö SUL:n kanssa mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan kaikille juoksun harrastajille laadukkaita ja räätälöityjä sporttilomaelämyksiä niin kotimaassa kuin maailmalla. 

Apollo Sports

Helsinki City Running Day & Naisten Kymppi

Kevään odotetuimmat juoksutapahtumat valtaavat Helsingin taas toukokuussa! Suomen suurin juoksutapahtuma Helsinki City Running Day järjestetään 12.-13.5.2023 ja Suomen suurin lenkkeilytapahtuma Naisten Kymppi järjestetään 27.5.2023! 

Apollomatkat on mukana molemmissa tapahtumissa pääyhteistyökumppanin roolissa. Nappaa liput tapahtumiin ja lähde mukaan nauttimaan liikunnan ilosta!

Ilmoittaudu Helsinki City Running Day:hin

Ilmoittaudu Naisten Kymppiin

Apollo Sports - treenilomia jokaiselle

Treenilomiemme valikoimasta löytyy kuusi huipputason Apollo Sports -sporttihotellia, joista neljä sijaitsee Kreikassa ja kaksi Fuerteventuralla. Kaikissa sporttihotelleissamme on hyvinvarustellut kuntosalit, päivittäisiä ryhmäliikuntatunteja, sekä loputon lajivalikoima juoksusta pyöräilyyn ja uinnista padeliin.

Päivittäisten aktiviteettien lisäksi hotelleissa järjestetään säännöllisesti erilaisia treeniviikkoja eri teemoin - valikoimasta löytyy viikkoja esimerkiksi joogan, uinnin ja crossfitin parissa.

Järjestämme myös ryhmämatkoja ja leirejä, jotka räätälöidään aina ryhmän toiveiden mukaiseksi. 

Lue lisää treenilomistamme