Zumba and Dance Fitness Christmas week with Irina Cernova

Oletko valmis tanssintäyteiseen joululomaan? Tällä viikolla pääset nauttimaan tanssin ilosta Irina Cernovan johdolla! Viikko sopii kaikille aiemmasta tanssitaustasta huolimatta, olit sitten vasta-aloittelija tai jo kokenut parkettien partaveitsi. Viikon painopisteenä on tanssi, zumba ja jouluiset rytmit, ja samalla pääset nauttimaan sporttihotelli La Paredin puitteista. 


Tuntikuvaukset

Zumba ® - tämä tunti sopii kaikille! Zumbassa yhdistetään rauhallisempia osioita korkeasykkeisiin intervalleihin hauskanpitoa unohtamatta. Tunti ei välttämättä edes tunnu urheilulta, sillä kun latinalaiset rytmit valtaavat koko kehosi, voit jopa unohtaa olevasi treenaamassa. Tunnin aikana pääset harjoittamaan koko kehoa monipuolisesti: tällä tunnilla yhdistyvät kardio, voima, tasapaino, kehonhallinta ja venyttely. Palkintona on takuuvarmasti energinen ja hyvinvoiva olo! 

Christmas Zumba ® Party – erityinen Zumba ®-tunti, joka on täynnä joulun tunnelmaa, talvisia melodioita ja hyvää oloa. Tunnin pukukoodina on ''Joulu Fuerteventuralla'', joten tunnille voit osallistua jouluisin mielin! 

Teematanssitunti – kaikki tunnit ovat erilaisia ja niillä on eri teemoja (karnevaalit, Journey Around the World, 90-luku, napatanssi etc.). Kaikkien tuntien koreografia ja liikkeet ovat helppoja ja sopivat myös aloittelijoille. Lähde haastamaan itsesi uusien rytmien parissa ja oppimaan uusia tanssiaskelia!


Viikon ohjelma

Vierasohjaaja pitää 2-3 tuntia päivässä, poislukien saapumis- ja lähtöpäivinä. Tarkempi ohjelma kerrotaan treeniviikon alussa.


Kuka voi osallistua?

Treeniviikon ohjelma sopii kaikille, ja räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Ikäraja treeniviikolle on 15-vuotta.


Miten varaan treeniviikon ja paljonko se maksaa?

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan. Treeniviikolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Tietoa viikosta

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille!

Päivämäärä ja hotelli:

23-30. joulukuuta 2022, La Pared – powered by Playitas

Loman hintaan sisältyy:      

  • Kaikki Irinan ohjaamat tunnit
  • Huippuluokan hotelli- ja treenipuitteet

Varaa La Pared - powered by Playitas


Tietoa ohjaajasta ja hotellista:

 

Irina Cernova

Irina Cernova

Irina on Zumba®- ja tanssinohjaaja Kööpenhaminasta, jolla on yli 15-vuoden ohjauskokemus. Hän on opettanut kaikenlaista zumbaa viimeiset 10 vuotta, ja se onkin edelleen hänen suurin intohimonsa. Hänen oppilaansa kutsuvat häntä "energiapommiksi" ja ihailevat usein Irinan positiivista asennetta ja optimismia, mutta Irinan salaisuus on yksinkertainen: hän antaa aina opettaessaan 101% itsestään ja inspiroituu oppilaistaan.

Zumban lisäksi Irina opettaa myös vatsatanssia, reggaetonia, bachataa, latinalaistansseja ja muita lajeja, sekä järjestää erilaisia kursseja, ulkotunteja, teematanssijuhlia ja tapahtumia. Hän on myös aiemmin järjestänyt tanssimatkoja ja opettanut tanssin masterclass-kursseja ympäri Eurooppaa.

Seuraa Irinaa Instagramissa  @irinacernova

Seuraa Irinaa Facebookissa Facebook 

 

Tietoa hotellista

La Pared – powered by Playitas on hyvä valinta sinulle, kun etsit aktiivilomaa, ja haluat majoittua rauhallisella sijainnilla meren rannalla. Painopisteenä on jooga, surffaus sekä ryhmäliikuntatunnit ja ulkoilu. Hotelli sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla sijainnilla, lähellä kaunista La Paredin hiekkarantaa, joka vetää puoleensa aloittelevia surffaajia ympäri maailman. 

Tutustu hotelliin