Yoga for surfers – and non surfers!

Tällä viikolla La Pared -hotellin joogaohjaajana toimii jooga- ja surffikuningatar Sofie Simonsson, joka tarjoaa ihania ja virkistäviä joogatunteja. Sofie on SUP-surffauksen Euroopan mestari (2016 & 2017). Mutta tämän viikon aikana keskitytään joogamiseen. Erilaisten joogatuntien tarkoitus on liikkeen ja musiikin avulla avata kehoa ja sielua.

Tunnit sopivat kaikille. Kyse on sinusta ja kropastasi. ”Uskon tasapainoon sekä kehossa että sielussa. Tunnit ovat saaneet insipiraationsa ihmisistä, joita olen tavannut ympäri maailmaa, ja joogatunneista, joihin olen osallistunut ja joista tuon mukanani sopivia liikkeitä ja välitän ne eteenpäin sinulle”.

 

Lisäksi hotelli tarjoaa runsaasti erilaisia aktiviteetteja. Opi surffaamaan, osallistu toiminnallisiin harjoituksiin, käy kuntosalilla, vaella vuoristossa tai pelaa tennistä. La Pared on aloittelijoiden ja koko perheen surffausparatiisi.


Ohjelma

Alla viikon aikataulu:

15. joulukuuta 2019

Huomioithan, että viikon ohjelma on alustava ja oikeudet muutoksiin pidetään.


Tunnit

 • Morning Yoga: Aloitamme päivän avaamalla kropan ja mielen.  
 • Slow flow Yoga: Hitaita liikkeitä. Pysymme joissain asennoissa pidemmän aikaa päästäksemme syvemmälle vartaloon. 
 • Morning Yoga and Meditation: Aloitamme päivän avaamalla kropan ja mielen. Pidempiaikainen meditaatio. 
 • Vinyasa flow: Teemme vinyasa-liikesarjoja hengityksen tahtiin. 
 • Yoga lower body: Keskitymme ylävartalon harjoittamiseen kuten keskivartaloon, pakaroihin ja jalkoihin. 
 • Yoga upper body: Keskitymme alavartalon harjoittamiseen kuten hartioihin, olkapäihin, selkään ja rintaan. 
 • Sunrise Yoga: Tervehdimme auringonnousua ja alkanutta aamua aurinkotervehdyksin.

Miten varaan treeniviikon ja paljonko se maksaa?

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan. Treeniviikolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 


Kuka voi osallistua?

Kaikki voivat osallistua! Aktiivihotellimme sopivat kaikille urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Matkustatko yksin? Meidän kanssamme et koskaan ole yksin. Yksi sporttihotellien parhaista puolista on se, että löydät takuuvarmasti treenikavereita, ja samanhenkisiä ihmisiä, matkustitpa sitten yksin, ystävien, kumppanin tai perheen kanssa. Lähde mukaan ikimuistoiselle viikolle täynnä liikunnan iloa ja hyvää oloa, löydä uusi lempilajisi, haasta itsesi uusien lajien parissa – ja muista tietenkin myös rentoutua!


Tietoa ohjaajasta: Sofie Simonsson

Kun Sofie matkusti ympäri maailmaa, hän löysi joogan ja surffaamisen. Tänä päivänä nämä kaksi ovat hänen suurin intohimonsa. Tällä hetkellä Australia on hänen tukikohtansa ja sieltä hän matkustaa ympäri maailmaa surffikisoihin. Sofie pitää joogatunteja Ruotsissa, Kanariansaarilla, Meksikossa ja Australiassa. Hän pitää näitä kahta lajia sopivana yhdistelmänä kropalle ja sielulle. Niillä on vahva yhteys toisiinsa, hengityksen, kehon hallinnan ja yhteys sielulle, sisäiselle minälle.

 

Tietoa treeniviikosta

Hinta: Kaikki tunnit ovat maksuttomia kyseisen viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille. 

Päivämäärät: 

15 - 22. joulukuuta 2019

Hotelli: La Pared, Fuerteventura

Mitä viikkoon sisältyy:

 • Kaikki joogatunnit ovat maksuttomia
 • Ammattimaiset ohjaajat
 • Huippuluokan hotellit ja treenimahdollisuudet
 • Sopii kaikille tasoille
 • Urheilua, aurinkoa ja yhdessäoloa

Varaa hotelli


Tietoa hotellista

Tule ja nauti La Pared -hotellin rauhallisuudesta ja luonnonkauniista ympäristöstä. La Pared – powered by Playitas sijaitsee upealla paikalla Fuerteventuran länsirannikolla pienessä La Paredin kylässä, noin 6 km luoteeseen Costa Calmasta. La Paredissa on kaikki edellytykset hyvän olon loman viettoon. Joogaa, surffaa, vaella tai osallistu ryhmäliikuntatunnille taivasalla. Kaikki kyseisen viikon treenikalenterin harjoitukset sisältyvät niille, jotka varaavat matkan ja asuvat La Paredissa.

Aktiiviloma La Paredissa
Tänä vuonna tarjoamme esimerkiksi ryhmäliikuntatunteja, joogaa, vaellusta ja toiminnallisia harjoituksia. Valoisassa kuntosalissa voit treenin ohella ihastella kauniita vuoristo- ja laavakivimaisemia suurista panorama-ikkunoista. La Paredissa on kaksi tenniskenttää (lisämaksusta) ja mahdollisuus tennisopetukseen. Vaeltaminen ja juokseminen hiekkadyynien ympärillä on maagista. 

Maksuton sauna ja lämmitetty ulkoilmajacuzzi, joka sijaitsee saunan vierellä. Täällä on tarjolla surffikoulu sekä varusteiden vuokrausta niin aikuisille kuin lapsillekin. Maastopyörä-, mönkijä- ja segway-vuokrausta. Maantiepyöriä vuokrattavissa Playitas Resortissa. Lue lisää liikunnasta ja aktiviteeteista La Paredissa.