Yoga for surfers – and non surfers!

Tällä viikolla La Pared -hotellin joogaohjaajana toimii jooga- ja surffikuningatar Sofie Simonsson, joka tarjoaa ihania ja virkistäviä joogatunteja. Sofie on SUP-surffauksen Euroopan mestari (2016 & 2017). Mutta tämän viikon aikana keskitytään joogamiseen. Erilaisten joogatuntien tarkoitus on liikkeen ja musiikin avulla avata kehoa ja sielua.

Tunnit sopivat kaikille. Kyse on sinusta ja kropastasi. – ”Uskon tasapainoon sekä kehossa että sielussa. Tunnit ovat saaneet insipiraationsa ihmisistä, joita olen tavannut ympäri maailmaa, ja joogatunneista, joihin olen osallistunut ja joista tuon mukanani sopivia liikkeitä ja välitän ne eteenpäin sinulle”.


Tuntikuvaukset

  • Morning Yoga: Aloitamme päivän avaamalla kropan ja mielen.  
  • Slow flow Yoga: Hitaita liikkeitä. Pysymme joissain asennoissa pidemmän aikaa päästäksemme syvemmälle vartaloon. 
  • Morning Yoga and Meditation: Aloitamme päivän avaamalla kropan ja mielen. Pidempiaikainen meditaatio. 
  • Vinyasa flow: Teemme vinyasa-liikesarjoja hengityksen tahtiin. 
  • Yoga lower body: Keskitymme ylävartalon harjoittamiseen kuten keskivartaloon, pakaroihin ja jalkoihin. 
  • Yoga upper body: Keskitymme alavartalon harjoittamiseen kuten hartioihin, olkapäihin, selkään ja rintaan. 
  • Sunrise Yoga: Tervehdimme auringonnousua ja alkanutta aamua aurinkotervehdyksin.

Ohjelma.

Vierasohjaaja ohjaa 2-3 tuntia päivittäin, lukuunottamatta tulo- ja lähtöpäivää. Tarkemmat ajankohdat tunneille kerrotaan hotellilla.
Huom! Treeniviikon ohjauskielenä on ruotsi ja englanti. 


Miten varaan treeniviikon ja paljonko se maksaa?

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan. Treeniviikolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Huom! Tämä viikko pidetään pohjoismaisen ohjaajan opastamana, ja treeniviikon ohjauskieli on skandinaavinen kieli/englanti.

Tietoa viikosta

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan.

Päivämäärä ja hotelli: 

Hintaan sisältyy:

  • Sofie Simssonin ohjaamat tunnit
  • Huippuluokan urheilumahdollisuudet hotelli La Paredissa
  • Treeniä, aurinkoa ja yhdessä oloa

Kysyttävää? Ota yhteyttä! 

Tietoa ohjaajasta: Sofie Simonsson

Kun Sofie matkusti ympäri maailmaa, hän löysi joogan ja surffaamisen. Tänä päivänä nämä kaksi ovat hänen suurin intohimonsa. Tällä hetkellä Australia on hänen tukikohtansa ja sieltä hän matkustaa ympäri maailmaa surffikisoihin. Sofie pitää joogatunteja Ruotsissa, Kanariansaarilla, Meksikossa ja Australiassa. Hän pitää näitä kahta lajia sopivana yhdistelmänä kropalle ja sielulle. Niillä on vahva yhteys toisiinsa, hengityksen, kehon hallinnan ja yhteys sielulle, sisäiselle minälle.


Tietoa hotellista

La Pared – powered by Playitas on hyvä valinta sinulle, kun etsit aktiivilomaa, ja haluat majoittua rauhallisella sijainnilla meren rannalla. Painopisteenä on jooga, surffaus sekä ryhmäliikuntatunnit ja ulkoilu. Hotelli sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla sijainnilla, lähellä kaunista La Paredin hiekkarantaa, joka vetää puoleensa aloittelevia surffaajia ympäri maailman. 

Tutustu hotelliin