Full body workout week Rikke Bergin kanssa

Koe kaunis La Pared Fuerteventuralla kokeneen valmentaja Rikke Bergin johdolla. Viikon aikana treenaamme voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Tunnit sopivat kaikille - pääset haastamaan kehoasi ja oppimaan paljon uutta! 


Tuntikuvaukset

WOD: Crossfit-tyylinen treeni, jossa keskitytään voimaan ja kestävyyteen.

Bodyweight workout: Tällä tunnilla treenaamme vain oman kehon painolla.

HIIT: Intensiivinen intervalli-treeni, joka koostuu työ- ja lepo-osuuksista. 

Stability: Tällä tunnilla keskitytään erityisesti keskivartalon voimaan.


Ohjelma

Vierasohjaaja ohjaa 2-3 tuntia päivittäin, lukuunottamatta tulo- ja lähtöpäivää. Tarkemmat ajankohdat tunneille kerrotaan hotellilla.
Huom! Treeniviikon ohjauskielenä on ruotsi ja englanti. 


Miten varaan treeniviikon ja paljonko se maksaa?

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan. Treeniviikolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 


 

Huom! Tämä viikko pidetään pohjoismaisen ohjaajan opastamana, ja treeniviikon ohjauskieli on skandinaavinen kieli/englanti.

Tietoa viikosta

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! 

Päivämäärä & hotelli

Hintaan sisältyy:      

  • Rikke Bergin ohjaamat tunnit
  • Huippuluokan hotelli- ja treenipuitteet

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

 

 


Tietoa ohjaajasta


 

Rikke Berg

– Olen Rikke, 36-vuotias kahden lapsen äiti Kööpenhaminasta. Minulla on maisterin tutkinto kansainvälisestä liikeviestinnästä, mutta koska olen omistanut suurimman osan elämästäni urheilulle, ensin judon huippu-urheilijana ja sitten valmentajana, päätin myöhemmin seurata yksinomaan urheilun polkua.

Aloitin ensin kamppailulajien maailmassa ja kävin DIF:n (Danish Sports Confederation) ja Judo Denmarkin valmennuskoulutuksessa. Myöhemmin asetuin Itävaltaan, jossa opiskelin kunto-ohjaajaksi ja henkilökohtaiseksi valmentajaksi BSPA:ssa (Bundessportsakademi). Itävallassa työskentelin kuntovalmentajana Ylä-Itävallan parhaiden urheilijoiden parissa. Myöhemmin opiskelin vielä mielenterveysvalmentajaksi ja ravitsemusterapeutiksi. Minusta on äskettäin tullut sertifioitu OTF-valmentaja (Orange Theory - pulssipohjainen intervalliharjoittelu). Tällä hetkellä työskentelen valmentajana, ja valmennan kaikkia äideistä eläkeikäisiin ja huippu-urheilijoihin. Viime vuonna voitin judon maailmanmestaruuden 30-40-vuotiaiden ikäluokassa.


Tietoa hotellista

La Pared – powered by Playitas on hyvä valinta sinulle, kun etsit aktiivilomaa, ja haluat majoittua rauhallisella sijainnilla meren rannalla. Painopisteenä on jooga, surffaus sekä ryhmäliikuntatunnit ja ulkoilu. Hotelli sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla sijainnilla, lähellä kaunista La Paredin hiekkarantaa, joka vetää puoleensa aloittelevia surffaajia ympäri maailman. 

Tutustu hotelliin