Fitness & FunWeek Playitaksella

Haluatko treenata ja tavata paljon uusia, samanhenkisiä ihmisiä? Lähde mukaan Fitness & FunWeek:ille, jossa sinua odottaa 130 eri ryhmäliikuntatuntia, luentoja ja työpajoja. Viikon aikana pääset lomailemaan Playitas Resortin upeissa maisemissa, treenaamaan huippuluokan puitteissa sekä tietysti rentoutumaan auringon, altaalla loikoilun ja hyvän ruoan merkeissä. 

Fitness & FunWeek järjestetään yhdessä AerobicWeekends:in ammattimaisten ohjaajien kanssa. Viikon aikana treenaat yhdessä muiden pohjoismaisten aktiivilomailijoiden kanssa. Viikolta voit odottaa hauskanpitoa, uutta treenimotivaatiota ja uusia tuttavuuksia.


Loputtomat liikuntamahdollisuudet

Viikon aikana pääset kokeilemaan loputonta ryhmäliikuntatuntien valikoimaa, josta voit valita omat suosikkisi. Viikon aikana järjestetään yli 130 ryhmäliikuntatuntia, ja päivittäin tarjolla on yli 20 ohjattua tuntia. Valikoimaa löytyy kaikentasoisille liikkujille aamusta iltaan, sekä myös lukuisia luentoja ja työpajoja. 

Ryhmäliikuntatuntien valikoimasta löytyy esimerkiksi aerobicsia, steppiä, pilatesta, core-tunteja, vesijumppaa, lihaskuntotunteja sekä erilaisia tanssitunteja kunte DanZy, Zumba ja Afro dance. Kokeile myös toiminnallisia tunteja kuten Cross Fitness, X-Cord, Bootcamp, circuit-treeni ja HIIT. Päivittäin pidetään myös rennompia tunteja kuten joogaa, Qi-gongia sekä Strech & Relax -tunteja. 


Majoitu Playitas Resortissa

Playitas Resortista löytyy monia majoitusvaihtoehtoja. Huoneistoja, hotellihuoneita tai kenties villa omalla altaalla?


Kuka voi osallistua?

Soolomatkaiijat, pariskunnat, ystäväporukat - tämä viikko sopii kaikille. Tuntivalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, iästä ja aiemmasta liikuntataustasta riippumatta. Kokeile jotain uutta aloittelijoiden tunneilla, haasta itseäsi ja mikä tärkeintä - pidä hauskaa ja nauti liikunnan ilosta!


Viikon ohjelma

Täältä löydät esimerkkiohjelman viikolle. Oikeudet muutoksiin pidetään. Tarkempi ohjelma on saatavilla noin 2 viikkoa ennen matkan alkua. 

Marraskuu 2023 Tammikuu 2024 Maaliskuu 2024

Päivämäärät ja hinnat:

Osallistumismaksu Fitness & FunWeekin ohjelmaan on 350€/hlö, joka lisätään normaalin matkasi hintaan. Hinta sisältää Fitness & FunWeekin treenit.

Tammikuu 2024:

  • 22-29.1.2024

Maaliskuu 2024:

  • 11-18.3.2024
  • 18-25.3.2024

Hotelli: Playitas Resort

Varaa paikkasi: 
[email protected]

09 6154 7405


Tietoa AerobicWeekends:istä

AerobicWeekends ammattitaitoiset ohjaajat keskittyvät aina osallistujiin. Kaikilla ohjaajilla on vankka kokemus ja tietotaito, ja osallistujista huolehditaan aina parhaalla mahdollisella tavalla. Suurin osa ryhmäliikuntatunneista ohjataan englanniksi, mutta luennot ja työpajat pidetään ruotsiksi. 


Tietoa hotellista

Playitas Resort on yksi Euroopan suurimmista urheiluhotelleista, joka sijaitsee meren äärellä Fuerteventuran saarella. Hotellista löytyy useita allasalueita, joista yksi on olympiamittainen. Täältä löytyy myös esimerkiksi Kanariansaarten suurin kuntosali, suuri pyöräilykeskus, useita padel- ja tenniskenttiä sekä golf-kenttä. Ruoka on tärkeä osa kokonaisuutta, ja terveellinen ruoka on yksi Playitas Resortin kulmakivistä. 

Lue lisää