JAPOW

Hokkaido, Japan

Hinta alk. 3498 €/hlö

Päivämäärät:

27.1.-4.2.2024

3 .-11.2. 2024

Hintaan sisältyy:  

  • Meno-paluu lennot
  • Kuljetukset
  • Majoitus
  • Aamiainen
  • 6 päivän hissilippu
  • Xtravel opas

Varaa

Tietoa alueesta

Hiihtokeskuksia: 1-3 kpl

Hissejä: 33 kpl

Off-pisterinne: Kyllä

Korkein kohta: 1308 mpy

Tarvitsetko erikoisvarusteita: Ei

Rinteiden määrä: muutamia

Klassikkokohde, johon palataan vuosi toisensa jälkeen! Jos etsit unohtumatonta laskettekokemusta, olet oikeassa paikassa. 

Hokkaido on tunnettu uskomattomista lumimääristään, upeista off-pisterinteistään ja ainutlaatuisesta kulttuuristaan, ja Xtravelin oppaat ovat alan asiantuntijoita. Me huolehdimme kaikista käytännön asioista, jotta voit nauttia lumilomastasi täysillä. Matkaan sisältyy kaikki tarvittava, kuten kuljetukset, majoitus, hissiliput ja opastetut retket. 


Tietoa matkasta

Matka kestää 9 päivää ja sinä aikana ehditään nauttia 6 täydestä laskupäivästä! Yövymme mukavassa Freedom Inn -hotellissa, joka sijaitsee Hanazonossa (osa Nisekon hiihtokeskusta). Täältä käsin teemme unohtumattomia laskureissuja Nisekon alueella, sekä päiväretkiä lähialueille: Rusutsuun, Kiroroon, Moiwaan ja muihin (riippuen lumitilanteesta).

Haluatko viettää muutaman päivän Tokiossa ennen matkaasi tai sen jälkeen? Mainitse siitä varauksesi yhteydessä ja annamme tarjouksen!


Tietoa alueesta

Niseko on Pohjois-Japanin lumiparatiisi, jossa sataa keskimäärin 10-12 metriä lunta kauden aikana. Ennätysvuotena satoi jopa 16 metriä! Vuoret eivät ole kovin korkeita ja metsä on juuri sopivan harvaa, jotta laskupäivät ovat rentoja, hauskoja, ja lumivyöryjen riski on suhteellisen pieni. Aurinkoa alueella ei näe kovinkaan useasti, mutta maisemat ovat silti huikean kauniita. Japanin matkoillamme lasketaan paljon metsissä, joten on tärkeää, että hallitset nopeat käänteet. Oppaamme esittelevät Niseon parhaat rinteet ja piilotetut helmet!


 

Majoitus & ateriat

Majoitusmuoto: Jaettu kahden hengen huone. Yhden hengen huone voidaan järjestää pyynnöstä ja lisämaksusta.

Hotelli:

Freedom Inn

Ateriat:

Aamiainen sisältyy hintaan. Lounas ja illallinen ovat omakustanteisia. Lounaat syödään hiihtokeskusten alueella. Illalliset nautitaan yleensä kaupungin ravintoloissa, ja valikoimaa löytyy paljon. 

Kuljetukset

  • Xtravel-oppaan ajama minibussi.
  • Emme aja väärällä puolella tietä, kohteessa on vasemmanpuolinen liikenne!

Ohjelma

Päivä 1: Saapuminen Sapporon lentokentälle, jossa Xtravelin oppaat odottavat! Hiihtovarusteet pakataan minibusseihin ja sen jälkeen ajetaan noin 2 tuntia Freedom Inn -hotelliin Hanazonossa.

2. päivä: Ensimmäinen päivä alkaa yleensä Nisekon alueella. Oppaat pitävät tiedotustilaisuuden lumivyöryturvallisuudesta, käytöstavoista ja etiketistä vuorilla. Loppupäivä vietetään rinteessä, jonka jälkeen suunnataan Onsenin kuumille lähteille ja nautitaan oppaan järjestämästä illallisesta. 

Päivät 3-7: Xtravel-oppaat tarkastavat päivittäin lumitilanteen, ja päättävät tietojen pohjalta päivän parhaat laskupaikat. 

Valittavissa on esimerkiksi:

Niseko, suurin ja laajin alue
Moiwa, joka yhdistetään usein Nisekon kanssa, koska se sijaitsee aivan naapurissa.

30-45 minuutin päässä sijaitsee myös:

Rusutsu, hauska alue ja hyvät metsälaskettelupaikat. 
Kiroro, pieni, viehättävä ja uskomattoman lumiturvallinen hiihtokeskus.

Laskupäivien jälkeen oppaat järjestävät aktiviteetteja, kuten viereailuja Onsenin kuumilla lähteillä, ravintolavierailuja sekä ostoskierroksia. 

8. päivä: Kotimatka alkaa ja suuntaamme Sapporon lentokentälle.

Päivittäinen ohjelma voi vaihdella ja muutoksia voi ilmetä.

Hyvä tietää

Passi: Varmista, että passi on voimassa koko Japanissa oleskelusi ajan. Muista kirjoittaa varaukseen sama nimi kuin se on kirjoitettu passissasi.

Viisumi: Tällä hetkellä Japaniin ei vaadita maahantulolupaa. Lisätietoja viisumeista ja maahantulosäännöistä löydät täältä. 

Ulkoasiainministeriö: Ulkoministeriön verkkosivuilta löydät päivitetyt tiedot ja suositukset Japaniin matkustamisesta

Sähkölaitteet: 110 V ja sama pistorasia kuin Yhdysvalloissa.

Valuutta: Japanissa käytetään Japanin jeniä. 1 euro (€) on noin 163 jeniä.

Varusteet

Tuo omat varusteesi:
Hiihtorahti sisältyy aina lentoihin.

Pakolliset varusteet:

Lapio, anturi, lähetin-vastaanotin, kypärä

 

Vaikeustaso

Jotta saat matkastasi kaiken irti, tulee sinun pystyä laskemaan turvallisesti maastossa ja irtolumessa, sillä Japanissa on usein paljon lunta. Tällä matkalla lasketaan paljon metsässä. Tätä matkaa ei suositella aloittelijoille.


 

Fatmap

Nisekon 3D-kartta reitteineen ja off-piste-vinkkeineen.

Sääennuste

Haluatko tietää viimeisimmän sääennusteen Nisekoon? Historia ja 6 päivän ennuste.

Rinnekartta

Alueen kartta (emme laske kaikilla alueen rinteillä)


Xtravel-oppaat


 

Xtravel-oppaamme pitävät sinusta huolta koko matkan ajan. Oppaamme varmistavat parhaat laskupaikat Nisekon alueella, ja oppaat päättävät päivän laskupaikat sääennusteiden ja omien tietojensa mukaan. 


Tietoa Hokkaidosta


Hokkaidon saari on Japanin pohjoisin ja toiseksi suurin. Hokkaidossa on lähes 6 miljoonaa asukasta. Se tunnetaan tulivuoristaan, kuumista lähteistään (Onsen), laadukkaista merenelävistä ja tietysti laskettelusta. Hokkaido tunnetaan runsaasta lumisateestaan ​​ja alueella on ollut jopa 16 metriä lunta. Tunnetuin alue on Niseko, ja Japow-matkallamme tukikohtamme sijaitsee Nisekossa. Hokkaidon ympäristössä on tietysti monia muitakin hiihtokeskuksia, ja Hokkaido Roatrip 2.0 -matkalla vieraillaan monissa parhaissa hiihtokeskuksissa.

Hokkaido on yksi suosikkikohteistamme, jossa on tarjolla useita erilaisia ​​retkiä erilaisilla konsepteilla. Teemme kiertomatkoja ja perinteisiä, viikon kestäviä matkoja.