Lumiseikkailu Gudauriin

Gudauri, Georgia

Hinta alk. 1895 €/hlö

Päivämärät: Uudet lähtöpäivät tulevat pian

Lähdöt: Tukholma, Kööpenhamina, Oslo, Helsinki

Hintaan sisältyy:   

  • Meno-paluu lennot
  • Ruumalaukku + käsimatkatavarat + hiihtovarustelaukku
  • Kuljetukset matkan aikana
  • Hissilippu
  • Avalance-varusteet (lähetin-vastaanotin, lapio ja anturi)
  • Majoitus
  • Täysihoito
  • Xtravelin oppaiden ja sertifioitujen paikallisten oppaiden opastus

Lue lisää  matkan ehdoista täältä.

VARAA

Ota yhteyttä: [email protected]

Tietoa matkasta

Off-pisterinteitä: Kyllä

Xtravel-opas: Kyllä

Hiihtokeskusten määrä: 1

Rinteiden määrä: 22

Hissejä: 15

Korkein kohta: 3276 mpy

Tarvitsetko vapaalaskuvälineitä: Kyllä

Matka alkaa kunnolla, kun kuljemme upeaa tietä, pitkin jossa vuoristomaisema kohoaa taivaalle. 12 nopean mailin jälkeen löydämme itsemme paikasta, jossa loistavat laskettelu fasiliteetit kohtaa Georgian keittiön parhaat herkut. Tervetuloa Gudaurin hiihtoparatiisiin! Paikallisten hiihtooppaiden ja Xtravel-oppaiden  ansiosta sinun ei tarvitse turhista murehtia, voit vain keksittyä nauttimaan kokemuksesta.


Tietoa matkasta

Tällä matkalla mukanasi on paikallisia oppaita, jotka jakavat parhaat vinkit ja neuvot, sekä johdattavat piilotetuille reiteille. Hiihtokeskus sijaitsee 2200 metrin korkeudessa ja hissillä noustaan lähes 3300 metriä merenpinnan yläpuolelle. Tämä mahdollistaa hiihtämisen täällä pitkälle huhtikuuhun.

Matka tarjoaa neljä seikkailuntäyteistä laskettelupäivää. Tämä ei ole pelkkä laskettelumatka, vaan saat myös käsityksen Georgian kulttuurista ja ennen kaikkea ruoasta, joka voidaan kuvailla yhdellä sanalla, NAM! Siinä yhdistyy elementtejä länsimaisista, kreikkalaisista, persialaisista, turkkilaisista ja Lähi-idän keittiöistä. Mitä juomapuoleen tulee, niin viinin sanotaan olevan peräisin tästä maasta.


Tietoa alueesta

Hissit ja laskettelu vuoristossa, tätä parempaa yhdistelmää ei olekaan! Tällä matkalla pääset osallistumaan erilaisiin laskettuluvaihtoehtoihin aina yleisistä baanoista off-piste alueisiin ja piilotettuihin reitteihin. Vapaalaskuvälineet trail skineillä ovat pakollisia osallistuaksesi kaikkeen matkalla, voit tuoda omasi tai vuokrata paikan päältä. Ennen matkaan lähtöä kannattaa varmistaa, oletko varmasti valmis, sillä matka vaatii hyvää fyysistä kuntoa!


 

Majoitus & ruokailu

Ruokailu:

Täysihoito - sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen. Majoituspaikalla saat runsaan aamiaisen ja herkullisen illallisen, lounas syödään piknikinä ulkona upeissa maisemissa sään salliessa.

Majoitus:

Matka on täysihoidolla osittain kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huone lisämaksulla.

Yövy mukavasti 4 tähden hotellissa nimeltä Gudauri Inn, se sijaitsee keskeisellä paikalla hiihtokeskuksessa. Huoneessa on kaksi mukavaa sänkyä, tv, wifi ja hulppea näkymä vuorille. Hotellissa on ravintola, jossa tarjoillaan runsaita aamiaisia ​​ja herkullisia illallisia hyvien viinien kera, sekä rentoutumisalue saunalla, jossa on hyvä palautella pitkien laskettelupäivien jälkeen.

 

Kuljetukset

Kuljetus minibussilla paikallisen kumppanin kanssa koko matkan ajan.

Ohjelma

Katso viikon alustava ohjelma

Hyvä tietää

Hyvä tietää:

Kuljetus: Lentokenttäkuljetus hotellille sisältyy hintaan.

Passi: Muista varmistaa, että passisi on voimassa ja että nimesi on kirjoitettu lentovarauksessasi kuten passissa.

Viisumi: Georgiaan viisumia ei tarvita, jos sinulla on Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Suomen passi.

Ulkoasiaministeriö: Tarkista ulkoministeriön verkkosivuilta päivitetyt tiedot ja suositukset Georgiaan matkustamisesta.

Vakuutus: Tällä matkalla on pakollinen vakuutus, joka kattaa off-piste-, vapaalasku- ja syrjäseutulaskettelun, sis. helikopteripelastuksen. Voimme suositella Goudan "Maxia", joka kattaa off-piste-hiihdon oppaan kanssa.

Valuutta:  Georgian Lari (GEL). 1 GEL = 0,34 EUR (31/01 2024) 

Vaikeustaso

Vaikeustaso: 

Saadaksesi mahdollisimman paljon irti tästä matkasta, sinun tulee pystyä laskemaan melko esteettömästi off-piste-alueella ja hallitsemaan off-piste-laskemista hyvin. Sinun tulee olla hyvässä fyysisessä kunnossa ja kokemusta vapaalaskusta. Kaikkien mukavuuden vuoksi emme suosittele aloittelijoiden lähtemään matkallemme Georgiaan.

Varusteet

Varusteet:

Tälle matkalle on mahdollista vuokrata huippuluokan varusteita. Hinta: SEK 1900 per henkilö, sisältää sukset, sauvat, saappaat, vaelluskengät.

Lumivyöryvarusteet, lapioanturi ja lähetin-vastaanotin sisältyvät hintaan, mutta jos haluat tuoda omasi, se on tietysti sallittua!

Pakolliset varusteet:

Sukset turbiinikiinnityksellä (esim; Dynafit, Telemark, Salomon Shift)
Pitopohjat
Sauvat (mieluiten teleskooppi)
Kypärä
Reppu


 

Fatmap

Upea 3D-työkalu laskettelijoille, täältä löydät erilaisia ​​retkiä ja off-piste-reittejä.

Sääennuste

Täältä löydät lumihistorian ja sääennusteen alueelle seuraaville 6 päivälle.

Rinnekartta

Täältä näet alueen rinnekartan.


Tietoa hiihto-oppaista


Kaikki laskettelumatkamme toteutetaan kokeneiden Xtravelin lasketteluoppaiden järjestäminä. Riippumatta siitä, varaatko opastetun matkan vai omatoimimatkan, ovat asiantuntevat oppaamme aina apunasi takaamassa parhaan mahdollisen matkakokemuksen. 

Paikallinen vuoristo-opas: paikallinen kokenut vuoristo-opas, jolla on syvä ymmärrys vuorista ja laskettelusta, valitsee kauneimmat rinteet ja parhaat laskupaikat matkan aikana. Paikat valitaan sää- ja tuuliolosuhteiden perusteella. Matkalla on mukana myös yksi Xtravel -oppaistamme, joka auttaa käytännön asioissa. 


Tietoa Georgiasta


Georgia sijaitsee Itä-Euroopan ja Länsi-Aasian rajalla. Se on ikivanha maa, jossa on rikas ja ainutlaatuinen kulttuuri, vieraanvaraisuutta, perinteet ja kaunis luonto. Täällä on Kaukasus, Mustameri, kauniit avoimet maisemat ja useita hiihtokeskuksia. Suurin osa väestöstä kuuluu Georgian ortodoksiseen kirkkoon, joka läpäisee kulttuurin ja perinteen. Virallinen kieli täällä on georgia, jolla on täysin ainutlaatuinen kirjoitus, jota ei voida yhdistää mihinkään muuhun kieleen.

Viime vuosina kiinnostus hiihtoa kohtaan Georgiassa on lisääntynyt merkittävästi. Tunnetuin hiihtokeskus on Gudauri, joka aloitti kehityksensä hiihtokohteeksi 80-luvulla suurella 240 paikan hotellilla ja neljällä hissillä. Vuosina 2000-2010 kehitys lähti käyntiin, jossa infrastruktuuria hisseineen, majoitustiloineen ja muine mukavuuksineen parannettiin ja se oli suureksi eduksi kokonaiskokemukselle hiihtokeskuksessa.

 

Nykyään siellä on 15 hissiä, 22 rinnettä ja laaja valikoima majoitusta. Gudauri on 2 200 metrin korkeudessa ja hiihtohissillä nouset 3 285 metriin merenpinnan yläpuolelle, jossa voit nähdä vuoria, jotka ulottuvat yli 5 000 metriin. Gudaurissa on hiihtoa ja lumilautailua kaikentasoisille.


Georgialainen keittiö on sekoitus makuja länsimaisten, turkkilaisten, persialaisten ja Lähi-idän elementeistä ja täällä he tekevät siitä oman tulkinnan. Georgiassa on yli 150 ainutlaatuista juustotyyppiä ja 450 alkuperäistä rypälelajiketta. Maassa luonnonvaraisia ​​kasveja käytetään laajasti ruoassa ja saksanpähkinät ovat suosittuja muhennosten ja jälkiruokien ainesosia. Maa on saanut useita palkintoja UNESCO:lta ruoka- ja juomakulttuuristaan.