Laskettelumatkat

Italian Alpeilla

Hinta alk.: 1418€/hlö

Päivämäärät:

25.2-3.3.2024

10.-17.3.2024

17.-24.3.2024

24.-31.3.2024

31.3-7.4.2024

Hotelli: Hotell Cristallo

Hintaan sisältyy: 

  • Meno-paluu lennot
  • Kuljetukset
  • Majoitus
  • Aamiainen
  • 6 päivän hissilippu

Varaa

Tietoa matkasta

Hissien määrä: 37 kpl

Off-pisterinne: Kyllä

Korkein kohta: 3275 mpy

Tarvitseeko erikoisvälineitä: Ei

Rinteiden lukumäärä: 66 kpl

Xtravel-opas: Ei

Alagna Valsesia, Monterosa Ski -alueen helmi, tunnetaan hyvästä syystä nimellä "Freeriders Paradise". Alueella hiihdetään jopa 3300 metrin korkeudessa ja täältä löydät erinomaiset rinteet kaikenlaisille laskettelijoille tyypillisistä alppirinteistä ainutlaatuisiin maastoihin. 


Tietoa kohteesta

Italian Alpit ovat Xtravelin suosikkikohde pitkien rinteiden, hyvän ruoan ja aurinkoisten laskupäivien vuoksi. Italian Alpeilta löytyy uskomattoman kauniita vuoria ja laskettelupaikkoja, mutta iso osa kokemusta ovat myös kodikkaat kylät ja ainutlaatuinen alppitunnelma.


Tietoa laskupaikoista

Alueella on runsas valikoima 4000 metrin huippuja vapaalaskijoille. Luonnon lumen ja haikkaamisella saavutettavien alueiden ansiosta Alagna on jokaisen vapaalaskijan unelmakohde. Täältä löytyy suuria vuoria, syviä laaksoja, upeita maisemia, pitkiä ja hoidettuja rinteitä sekä helppoja ja haastavampia off-pisteitä jokaiselle laskettelijalle. Jos haluat hioa laskutaitojasi, löytyy hiihtokeskuksesta oma hiihtokoulu, ja off-pisteistä haaveileville suosittelemme paikallisen vuoristo-oppaan matkaan lähtemistä!


 

Majoitus & ateriat

Huonetyypit

Charme-huone – 35 m2. Valoisat Charme-huoneet sopivat loistavasti laskupäivien majapaikaksi. 35 neliön huoneissa on hyvin tilaa koko porukalle. 

JUNIORSVIiTTI – 45m2 (3-5hengelle). Juniorsviitti koostuu kahdesta kahden hengen huoneesta, ja huoneeseen mahtuu jopa 5 henkeä. 45 neliön huoneet on sisustettu maanläheisin värein, ja täällä pääset palautumaan vauhdikkaan laskupäivän jälkeen.

Maksuton sisäänpääsy spahan, jossa on sauna ja sisäuima-allas.

Ateriat:

  • Puolihoito lisämaksusta
  • Kolmen ruokalajin illallinen 7 päivälle. XXX e/hlö. (ei sisällä juomia)

Tietoa Hotel Cristallosta:

Klassinen hotelli Alagnassa, joka on perustettu vuonna 1932, ja joka sijaitsee keskeisellä paikalla kylässä helpon kävelymatkan päässä hiihtohisseistä. Hotel Cristallossa on suuret ja tilavat huoneet, ja hotellissa on keskitytty hienoihin yksityiskohtiin ja paikalliseen kulttuuriin sekä rentoon tunnelmaan. 

Hotellissa on yhteensä 19 huonetta, joissa kaikissa on oma ainutlaatuinen tyylinsä. Hotellista löytyy myös uima-allas, kuntosali ja sauna. Hotellissa on mukava ravintola, jossa voit nauttia aamiaisen ja à la carte -illallisen. Aulassa on baari, jossa on tarjolla kahvia sekä tietysti hyviä viinejä.


Lisää aktiviteetteja Alagnan alueella

Alagnassa laskettelu on pääosassa, mutta kylästä löytyy myös paljon muuta tekemistä: 

Vuoriopas yheksi päiväksi maksaa noin 390 euroa. Ryhmässä voi olla enintään 7 henkilöä. Tapaatte oppaan kanssa aamulla ennen hissien avaamista ja vietätte päivän ammattimaisen vuoristo-oppaan opastuksessa. Ryhmäläisten tasosta riippuen päivän aikana voidaan käydä esimerkiksi eri off-pisteillä. 
Laskettelukoulu ammattimaisten ohjaajien kanssa.
Kokeile sisäkiipeilyä.
Viininmaistajaiset viinibaarissa.
Joen varrelta löytyy hiihtolatuja. Paikalta voit myös vuokrata välineitä.

Varusteet & vuokraus

Suositellaan:

  • Kypärä

Jos aiot mennä off-pisteille, suositellaan mukaan vuoristo-opasta + lapio, lähetin ja vastaanotin.

Omat varusteet: Varusteet lennolla sisältyvät hintaan.

Vuokraa varusteet: Varusteita on vuokrattavissa myös paikan päällä.

 

Vaikeustaso

Alagna sopii kaikille laskettelijoille, jotka pystyvät laskea sinisiä ja punaisia rinteitä ilman ongelmia. Alagnan rinteet ovat hyvin hoidettuja, ja alueella on myös useita off-pisteitä, joille suosittelemme kuitenkin mukaan paikallista vuoristo-opasta.

Hyvä tietää

Passi: Muista varmistaa, että passisi on voimassa, ja että lentovarauksessasi oleva nimesi on kirjoitettu samalla tavalla kuin passissa.

Viisumi: Passi on oltava voimassa maassa oleskelun ajan. Viisumia ei tarvite. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Italian suurlähetystöön. 

Sähkö: 230 V ja 50 Hz. Pohjoismaisiin sähkölaitteisiin ei tarvita adapteria.

Valuutta: Euro


 

Fatmap

Hyvä 3D-työkalu tutustuaksesi alueeseen.

Sääennuste

Haluatko tietää viimeisimmän sääennusteen Alagnaan? Täältä löydät myös lumihistoriatiedot.

Rinnekartta

Alueen kartta


Tietoa Alagnasta


Alagna kuuluu Monterosan laskettelualueeseen, joka sisältää myös Champolucin ja Gressoneyn lomakohteet. Mutta mielestämme pieni Alagna on ehdottomasti viehättävin ja paras lasketteluun. Täänne ei kannata suunnata aprés skin tai pikkutunneille juhlimisen merkeissä, vaan Alagnassa keskitytään lasketteluun, hyvään ruokaan, mukaviin ravintoloihin, tunnelmointiin - ja löytyy paikalta tietysti myös hyvä viinibaari ilta varten. 

Pienessä kylässä olet lähellä kaikkea. Alagnasta löydät kaiken, mitä onnistunut lumiloma vaatii, ja ennen kaikkea se tarjoaa erinomaiset puitteet kaikentasoisille laskijoille.