Kokemuksia Pandanus Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Pandanus Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

957 arvostelua
Erinomainen
 
610
Erittäin hyvä
 
241
Hyvä
 
70
Ei kovin hyvä
 
19
Huono
 
17

Viimeisimmät 5 arviota

26.2.2019

Kirjoittanut KaisaT100

Loistava

Olemme vierailleet useissa hotelleissa ympäri maailmaa joissa olemme ostaneet all inclusive palvelut ja tämä oli ehdottomasti paras. Asuimme bungalov huoneistossa lähellä uima-allasta ja rantaa. Huoneisto oli erittäin viehättävä ja puhdas. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelut toimivat kiitettävästi. Päivittäiset hoidot olivat ihania. Käytimme pesulapalvelua, osallistuimme kokkikurssile, hotellin järjestämälle retkelle jne. Viihdyimme erittäin hyvin. Suosittelemme lämpimästi.

 
24.4.2018

Kirjoittanut anitakiuru

loma

Todella mukava hotelli rauhallisella alueella ja erittin ystävällinen henkilökunta! Kauas vaan on niin pitkä matka ja lennon jälkeen bussissa istuminen 6 tuntia,hoh,hoiaa. Kotiinlähtö on yöllä1.00,joten kannattaa miettiä jaksaako lapset?

 
7.4.2014

Kirjoittanut Spoz Melbourne, Australia

Voisimmepa olla pidempään!

Perheeni saapui Pandanus Resortiin perjantaina, neljän hektisen päivän jälkeen Saigonissa ja Can Thossa. Junamme saapui juuri ennen lounasaikaa, joten nappasimme taksin ja tulimme suoraan tänne. Emme halua lähteä täältä!! Alue on kukoistava, vehreä ja loistavasti hoidettu. Hotellilla voi halutessaan pelata tennistä, rantalentopalloa, koripalloa ja jalkapalloa TAI vaihtoehtoisesti makoilla altaalla ja rannalla. Perheemme oli perhehuoneessa, jossa oli erillinen makuuhuone meille. Lasten makuuhuone oli osana olohuonetta. Meillä oli molemmilla oma kylpyhuone. Aamupala on riittoisa. Söimme lounasta kerran altaan äärellä. Illalliselle menimme aina ulos, joten en osaa arvioida illallista. Alueella ei ole kovin paljoa nähtävää, joten olemme käyttäneet aikamme vain rentoutuen ja leväten. Mielestäni meidän pitäisi (ensi kerralla!!) tehdä tästä paikasta viimeinen pysäkkimme. Henkilökunta hymyilee aina asiakkailleen ja saa heidät tuntemaan olonsa kotoisaksi. Steve, sinulla on mahtava lomapaikka ja olemme nauttineet siitä läpikotaisin. Emme odota ollenkaan lähtöämme keskiviikkona. Kiitos myös kaikesta tiedosta jonka jaoit kanssani TA:sta. Toivottavasti voimme vielä palata ja nauttia tästä ihanasta kohteesta. Sandra & Perhe

 
19.9.2019

Kirjoittanut oneautumnleaf

Great place, helpful concierge

Concierge was helpful to help us navigate through the resort and our next destination. Has a beach that you can watch the sunrise within the resort and many activities you could do, too bad we only stay for one night. Walking distance to red sand dunes.

 
12.9.2019

Kirjoittanut BandOHill

Absolute Paradise!

My husband and I stayed in Pandanus for 5 nights recently on our honeymoon and we had the most wonderful time there. The resort is stunningly beautiful, the rooms are spacious and clean and the staff are incredibly friendly and helpful. The restaurant food is really lovely and reasonably priced too and the buffet breakfasts each morning were fantastic. Their facilities are also excellent, I enjoyed a lovely massage and facial and took a cooking class which was fantastic. The pool is beautiful and the beach is just lovely. It was everything we were hoping for and more, we loved it and we will definitely be back. Thank you so much to the Pandanus team, it was a real pleasure to stay at your resort!