1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Pandanus Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
9,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
5,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Helve,
Seinäjoki

+
Hieno ja siisti hotelli isolla hyvin hoidetulla puutarhalla. Monipuolinen aamiainen, kiva ja iso uimaallas.
-
Nettisivuilla vanhat kuvat ennen remonttia!?

Vahvistettu asiakas: 2018-01-24


9 10:stä

Caroline,
København

+
-

Vahvistettu asiakas: 2018-02-01


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Pandanus Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

930 arvostelua
Erinomainen
 
590
Erittäin hyvä
 
239
Hyvä
 
69
Ei kovin hyvä
 
18
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

26.2.2019

Kirjoittanut KaisaT100

Loistava

Olemme vierailleet useissa hotelleissa ympäri maailmaa joissa olemme ostaneet all inclusive palvelut ja tämä oli ehdottomasti paras. Asuimme bungalov huoneistossa lähellä uima-allasta ja rantaa. Huoneisto oli erittäin viehättävä ja puhdas. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelut toimivat kiitettävästi. Päivittäiset hoidot olivat ihania. Käytimme pesulapalvelua, osallistuimme kokkikurssile, hotellin järjestämälle retkelle jne. Viihdyimme erittäin hyvin. Suosittelemme lämpimästi.

 
24.4.2018

Kirjoittanut anitakiuru

loma

Todella mukava hotelli rauhallisella alueella ja erittin ystävällinen henkilökunta! Kauas vaan on niin pitkä matka ja lennon jälkeen bussissa istuminen 6 tuntia,hoh,hoiaa. Kotiinlähtö on yöllä1.00,joten kannattaa miettiä jaksaako lapset?

 
7.4.2014

Kirjoittanut Spoz Melbourne, Australia

Voisimmepa olla pidempään!

Perheeni saapui Pandanus Resortiin perjantaina, neljän hektisen päivän jälkeen Saigonissa ja Can Thossa. Junamme saapui juuri ennen lounasaikaa, joten nappasimme taksin ja tulimme suoraan tänne. Emme halua lähteä täältä!! Alue on kukoistava, vehreä ja loistavasti hoidettu. Hotellilla voi halutessaan pelata tennistä, rantalentopalloa, koripalloa ja jalkapalloa TAI vaihtoehtoisesti makoilla altaalla ja rannalla. Perheemme oli perhehuoneessa, jossa oli erillinen makuuhuone meille. Lasten makuuhuone oli osana olohuonetta. Meillä oli molemmilla oma kylpyhuone. Aamupala on riittoisa. Söimme lounasta kerran altaan äärellä. Illalliselle menimme aina ulos, joten en osaa arvioida illallista. Alueella ei ole kovin paljoa nähtävää, joten olemme käyttäneet aikamme vain rentoutuen ja leväten. Mielestäni meidän pitäisi (ensi kerralla!!) tehdä tästä paikasta viimeinen pysäkkimme. Henkilökunta hymyilee aina asiakkailleen ja saa heidät tuntemaan olonsa kotoisaksi. Steve, sinulla on mahtava lomapaikka ja olemme nauttineet siitä läpikotaisin. Emme odota ollenkaan lähtöämme keskiviikkona. Kiitos myös kaikesta tiedosta jonka jaoit kanssani TA:sta. Toivottavasti voimme vielä palata ja nauttia tästä ihanasta kohteesta. Sandra & Perhe

 
18.7.2019

Kirjoittanut ingrida719 Oslo, Norja

Nice and clean Beach, but the resort feels like a retirement center

Beautiful beach, that they clean every day! And it seems like the resort is environmental friendly (little disposable plastic)! Nice and clean rooms. But, it’s a huge place. Feels like a money-making machine, and it’s getting bigger. We had a view over the construction site, and a long way from the beach. The breakfast buffet felt crowded and chaotic. Some of the staff were friendly others felt like a police officer rather than a person hired to make sure you have a pleasant stay.. follow the rules, stay in line.. I need a little bit more freedom on my vacation, but maybe that’s just me.. they do borrow out bikes, but you have to rent water sport gear (sup, surf board) not expensive but when you have paid a lot of money to stay there it just feels cheep.. same with fish food to feed the hotels own fish.. The food was okay. It’s a long way to the rest of mui ne, except for the red sand dunes.

 
4.5.2019

Kirjoittanut Carly_omand Adelaide, Australia

Beautiful resort

My family and I stayed 2 nights at the pandanus resort but would have liked to stay longer! The gardens are manicured to perfection and the family room was huge. 2 bedrooms, 2 bathrooms and a lounge area. Very comfortable beds made for a good night sleep. The pool is also beautiful and overlooks the beach. A great breakfast selection topped off our stay!