Kokemuksia Kata Sea Breeze Resort - Talvi -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,3 10:stä Perustuu 11 arvioon
Kokonaisuus
 
7,3 / 10
Puhtaus
 
5,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,4 / 10
Huone/huoneisto
 
7,6 / 10
Palvelu
 
7,4 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Ilmastointi
-
Kylmävesiallas ”palju” 🥶, Enemmän roska-astioita yleisiin tiloihin.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kata Sea Breeze Resort - Talvi -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

76% matkustajista suositttelee

881 arvostelua
Erinomainen
 
340
Erittäin hyvä
 
320
Hyvä
 
121
Ei kovin hyvä
 
61
Huono
 
39

Viimeisimmät 5 arviota

4.3.2017

Kirjoittanut jukkap204

Ei enää ikinä tänne

Olimme varanneet hotellin 10yöksi mutta varaus muuttui heti saavuttuamme vain yhdeksi yöksi. Vastaanoton palvelu ala-arvoista, henkilökunta erittäin tylyä, täynnä röyhkeitä Venäläisiä ja palvelut kohdistettu heille, huono aamupala, huoneet vanhan aikaisia huonosti varusteltuja. Ei mitään hyvää sanottavaa.

 
22.1.2017

Kirjoittanut ArtoOK Vantaa, Suomi

Iso pettymys

Hotellin fasiliteetit antaisivat mahdollisuuden paljon parempaan, mutta liian moni asia tökkii. Henkilökunta siivoojia lukuunottamatta vaikuttavat kyllästyneeltä työhönsä. Hymyä on vaikea nähdä kasvoilta ja tehdään se mikä on pakko. Aamiaisravintolassa on ahdistava tunnelma kun erityisesti venäläiset ryntäilevät ja kiilaavat jatkuvasti. Juustolautanen oli usein tyhjänä ja täyttöä sai pyytää ja odottaa pitkään. Jos pullaa tuli pöytään eikä ollut nopea, niin sitä ei sitten enää myöhemmin tullut jne... Päivällä tilasin kreikkalaisen salaatin ravintolasta. Salaatin sipulitkin oli pilkottu isoiksi palasiksi, joita sai sitten itse pilkkoa edelleen pienemmäksi. Sipulirenkaista ei varmaan oltu kuultu. Internet-yhteys on hidas ja pätkii. Kannattaa ostaa läheisestä kaupasta paikallinen SIM kortti nettiä varten, saa samalla hinnalla ja toimii paremmin. Uima-allas "suljetaan" klo 20 illalla, mutta kukaan ei valvo allasta. Varsinkin venäläiset uivat ja hyppivät altaaseen vielä klo 23 tai 24 eikä henkilökunta poista heitä altaasta. Itsellä oli huoneesta suora yhteys altaaseen ja nukkuminen oli vaikeaa ennen kuin lopettivat uimisen. Yritin saada heitä pois altaasta, mutta eivät lähteneet. Kun pyysin vastaanotosta apua, niin kävivät hiljentämässä hetkeksi mutta sitten taas meno jatkui. Venäläiset suuttuivat tästä ja vetivät kaiteelta pyyhkeemme yöllä altaaseen. Ilmastointilaite huoneessa on todella äänekäs ja korvatulpat on syytä varata matkalle mukaan. Venäläisillä ei muutenkaan tunnu oleva minkäänlaista halua noudattaa sääntöjä ja heitä riittää. Voisi hyvin kuvitella että on jossain venäläisessä resortissa vaikka Sotsissa! Eroa on vaikea löytää muuten kuin lämpötilan osalta. Arvaan, että positiiviset arviot on pääosin venäläisiltä. On varmaa, että toista kertaa en tähän paikkaan eksy.

 
6.7.2016

Kirjoittanut Jorma N Lappeenranta, Suomi

Hotelli jossa ainakin minä viihdyn... :)

Kata Sea Breeze on kuin toinen koti... sinne aina mukava mennä... :) ... ja siksi olen useasti lomailutkin... :) ... Useat allasalueet ovat mukavat, huoneet ovat isot ja siivoushenkilökunta on ystävällinen, kuten koko hotellin henkilökunta muutenkin. Aamiainen on runsas ja monipuolinen ja hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla ja on n. 5-8 minuutin päässä Katan rannalta. Ostosmahdollisuuksia,ravintoloita ja kauppoja löytyy aivan lähes vierestä.

 
22.3.2020

Kirjoittanut preciousm924 Johannesburg, Etelä-Afrikka

Girls trip

We have a wonderful time at Kata Sea Breeze. The hotel has plenty of swimming pools, which is handy for Phuket weather. We booked a triple room as we wanted to all be together. The roll away bed isn't comfortable.You might want to change that. The breakfast is good,I enjoyed the noodle soup and fried rice which I ate every day for 5 days we were there. We stayed in room 3202,the slidding door outside was faulty but someone came to fix when we reported. My only issue was the room was not cleaned on one of the days. When the staff came to clean we were still sleeping and asked them to come later. When they finally came, they just replaced the towels. Also the bathroom was not cleaned well,on number of times I could see beach sand on the basin. Our sheets were never changed for the 5 nights we were there.Housekeeping is the only reason my score is a 4 instead of a 5. Ps - loved the happy hour cocktails by the bar.

 
21.3.2020

Kirjoittanut Roving14363 Blackburn, Yhdistynyt kuningaskunta

dispicable.

booked to stay 31st of march to 7th april, dur to coranavirus we are not allowed to enter the country. We asked for a refund flatly refused due to the booking was none refundable, under these conditions I find it dispicable.the price for booking non refundable was £1348 to book free cancellation the price was £9849. so it was a no brainer.