Kata Sea Breeze Resort - Talvi

Kata Sea Breeze Resort sijaitsee lähellä rantaa Kata Beachilla. Täällä voit viettää päiväsi pulahtamalla altaaseen tai lähtemällä retkelle läheisille rannoille tai saarille. Voit myös hypätä taksin kyytiin ja lähteä nauttimaan Phuketin ostos- ja ravintolatarjonnasta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ilmastointi
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 881 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kata Sea Breeze Resort sijaitsee rinteessä vuorten ympäröimänä vehreällä paikalla. Hotelli koostuu useasta pienestä rakennuksesta, jotka on rakennettu eri vuosina. Hotellialueen keskeltä löytyy allasalue erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet. Allasbaari.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan sekä ruokaa sekä buffetista että á la carte -listalta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa (yhteys saattaa olla hidas mikäli moni vieras käyttää sitä samanaikaisesti). Maksuton kuntosali. Pesulapalvelu lisämaksusta. Lähistöltä löytyy spa, jonka kanssa hotelli tekee yhteistyötä. Hotellilta bussikuljetus rannalle, joka on varattavissa vastaanotosta. Phuketin kaupunkiin on noin 40 minuutin taksimatka. paikallisbussit pysähtyvät hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Apollomatkojen asiakkaat majoittuvat rakennuksissa 1,3 ja 5. Rakennus 3 on remontoitu 2015 ja rakennus 5 on remontoitu 2017. Rakennus 1 remontoidaan kesällä 2018.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.