Kata Sea Breeze Resort - Kesä

Kata Sea Breeze Resort sijaitsee lähellä rantaa Kata Beachin reunamilla. Pulahda altaaseen tai lähde retkelle läheisille rannoille tai saarille. Voit myös hypätä taksin kyytiin ja lähteä nauttimaan Phuketin ostos- ja ravintolatarjonnasta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Keskustassa, lyhyt matka joka suuntaan. Rannalle kuljetus.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 870 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kata Sea Breeze Resort sijaitsee rinteessä vuorten ympäröimänä. Hotelli koostuu useasta pienestä rakennuksesta, jotka on rakennettu ja remontoitu eri vuosina. Hotellialueen keskeltä löytyy allasalue erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet. Allasbaari.

Buffetravintola tarjoilee thaimaalaisia ja kansainvälisiä annoksia. Hotellissa on myös à la carte -ravintola. Molemmissa ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista. Baari. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton kuntosali. Pesulapalvelu lisämaksusta. Lähistöltä löytyy spa, jonka kanssa hotelli tekee yhteistyötä. Phuketin kaupunkiin on noin 40 minuutin taksimatka.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen lisämaksusta. Ota yhteys myyntipalveluumme, mikäli haluat ostaa uuden vuoden illallisen ennakkoon.

Hyvä tietää

Apollomatkojen asiakkaat majoittuvat rakennuksissa 1,3 ja 5. Rakennus 3 on remontoitu 2015 ja rakennus 5 on remontoitu 2017. Rakennus 1 remontoidaan kesällä 2018.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.