Huoneet

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat 3- ja 4-kerroksisissa rakennuksissa. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus normaalista vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Silitysvälineet pyynnöstä. Kylpyamme/suihku ja wc sekä ulkosuihku. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 34 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungalowin pohjakerroksessa. Bungalowit sijaitsevat hotellin puutarhassa ja niissä on klassinen balilainen tyyli. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Silitysvälineet pyynnöstä. Kylpyamme/suihku ja wc sekä ulkosuihku. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli Bali Mandira Beach Resort & Spassa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.