1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Radisson Blu Resort Fujairah

 • Sijainti hienolla hiekkarannalla
 • Lapset syövät eurolla kun aikuiset varaavat ateriapaketin
 • Koko perheen lomaparatiisi


Huippuetu! Lapset lomailevat eurolla

Varaa talven perheloma nyt! Tässä hotellissa lapset lomailevat eurolla, kun varaat loman lähdölle välillä 7.11-12.12.2018. Tarjous koskee lisävuoteella majoittuvia 2-11 vuotiaita lapsia.
Mahdolliset lisämaksut (esim. parveke/merinäköala) lisätään hintaan.


Tervetuloa lomailemaan Apollo Mondo Family Resort-hotelli Radisson Blu Resort Fujairahiin. Hotelli sijaitsee hiekkarannalla, jylhän Hajar-vuoriston ja sinisenä hohtavan meren välissä. Hotellin rennossa ja rauhallisessa ilmapiirissä on helppo nauttia lomasta koko perheen voimin. Ja kuten muissakin Family Resorts hotelleissamme, täällä tapaat Pollyn & Minon, osallistut uimakouluun, nautit herkullisesta ruoasta ja Mondo Coffeen herkuista sekä treenaat hyvin varustetulla kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Rannalla, lämpimät altaat
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1843 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Radisson Blu Resort Fujairah koostuu neljästä erillisestä rakennuksesta, jotka sijaitsevat kauniilla, 500 metriä pitkällä, yksityisellä hiekkarannalla. Koko perhe majoittuu mukavasti tilavissa huoneissa, joiden parvekkeilta avautuu upea merinäkymä.

Useita uima-altaita

Hotellin allasalueella on viisi uima-allasta, joista kaksi on lastenallasta. Maksuttomia aurinkotuoleja ja – varjoja sekä ranta-/allaspyyhkeet. Hotellin yksityisellä rannalla aurinkotuoleja sekä –varjoja ja rantabaari.

Herkullista ja terveellistä ruokaa

Radisson Blu Resort Fujairahissa on tarjolla vaihtelevaa ja terveellistä ruokaa ja lapsille on oma buffetpöytä. Buffet-ravintola Breezessä tarjoillaan aamiainen, lounas sekä illallinen.

Arabialaistyylinen ravintola Al Nokhada tarjoilee illallisaikaan á la carte-annoksia arabialaisesta ja intialaisesta keittiöstä. Allasalueella sijaitsevassa ravintola Grad Bleussa nautit yksinkertaisista lounas- ja päivällisannoksista sekä kauniista merinäkymästä. Hotellissa on The Lounge -baari, allasbaari sekä lisäksi Mondo Coffee joka tarjoilee herkullisia kahveja, tuorepuristettua mehua sekä paikallisia leivonnaisia. Ostamistasi aterioista riippumatta, Gran Blussa tarjoillaan maksutta jäätelöä alle 12-vuotialle lapsille klo 12-18.

Lastenkerho ja uimakoulu

Lapsille löytyy hotellista monenlaisia aktiviteetteja kuten Apollon suomenkielisen ohjaajan johdolla toimivat lastenkerho ja skandinaavinen uimakoulu. Hieman vanhemmille lapsille on pelihuone, jossa voi pelata lisämaksusta pöytätennistä ja biljardia. Hotellissa on myös leikkipaikka, ja lasten suosikkihahmoihin Pollyyn & Minoon voit törmätä loman aikana yllättäenkin. Hotellissa on myös leikkihuone, mikä on hotellin oma.

Ryhmäliikuntatunteja ja hyvinvarusteltu kuntosali

Radisson Blu Resort Fujairahissa on maksuton, hyvinvarusteltu kuntosali. Päivisin on neljä ryhmäliikuntatuntia, joille osallistuminen on maksutonta. Tunteja vetävät koulutetut, skandinaaviset ohjaajat. Palvelutoimistosta voit lainata kävelysauvoja, juoksu- ja pyöräilyrattaita panttia vastaan. Maksuton minigolf ja rantalentopalloa. Sukellusta ja snorklausta lisämaksusta. Hotellin sukelluskeskus järjestää oppitunteja lisämaksusta sekä sukellusretkiä Dibba Fujairahiin, mikä sijaitsee aivan hotellin ulkopuolella. Retkiä myös Dibba Rockiin, mikä on tunnettu koralleistaan sekä kaloista ja merikilpikonnista. O2 Spassa voit hemmotella itseäsi porealtaassa, saunassa sekä höyrysaunassa. Spassa myös erilaisia hoitoja lisämaksusta.

Tärkeää tietää

Maksuton wifi koko hotellialueella. Kauneushoitolan ja kampaamon palvelut lisämaksusta. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Noin 8 km Dibban kylään ja 70 kilometriä Fujairahin keskustaan jossa on kauppakeskus. Dubaihin 150 km. Lisämaksullinen bussi hotellista Dubai Malliin neljä kertaa viikossa. Varaus tehtävä ennakkoon hotellissa.

Ateriat

Aamiainen. Uuden vuoden illallinen. All Inclusive lisämaksusta. Puolihoito lisämaksusta. Aikuisten ostaessa ateriapaketin ennakkoon, syövät lapset eurolla.

Ota yhteyttä myyntiimme, kun haluat ostaa puolihoidon tai All Inclusiven jouluna. Jouluna hintaan lisätään lisämaksullinen juhlaillallinen.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää
- Aamiainen, klo 7.00-10.30 ravintola Breezessä.

- Lounas, klo 12.30-15.30 ravintola Breezessä. Voit myös syödä yksinkertaisen lounaan valmiilta listalta (pizzaa,salaattia, kanaburgeri yms.) allasbaarissa.
- Jäätelöä lapsille klo 12.00-18.00.

- Illallinen, klo 18-23.00 ravintola Breezessä (Joinakin päivinä viikossa illallisen voi 50 AED lisämaksusta nauttia myös ravintola Al Nokhadassa (klo 18-22) tai Grand Bleussa (klo 18-22), missä saat 50 AED/hlö hyvityksen laskusta.

- Rajoittamattomasti virvokkeita, teetä ja kahvia klo 9-23.

- Rajoittamattomasti olutta/viiniä ja paikallisia juomia, klo 11-23.

All Inclusive Ultra lisämaksusta sisältää lisäksi:
- Lounas Grand Bleussa tai valmiilta listalta aulaloungessa.
- Illallinen à la carte-ravintola Grand Bleussa tai Al Nokhadassa.
- Minibaari päivittäisellä täytöllä.
- 20 % alennusta huonepalvelusta.
- 30 % alennusta spapaketista.
- 30 % alennusta sukelluspaketista.
- 20 % alennusta PADI sukelluskurssista.

Lisämaksullinen Soft All Inclusive sisältää
- Aamiainen, klo 7.00-10.30 ravintola Breezessä.

- Lounas, klo 12.30-15.30 ravintola Breezessä. Voit myös syödä yksinkertaisen lounaan valmiilta listalta (pizzaa,salaattia, kanaburgeri yms.) allasbaari Grand Bleussa.
- Jäätelöä lapsille klo 12.00-18.00.

- Illallinen, klo 18-23.00 ravintola Breezessä (Joinakin päivinä viikossa illallisen voi 50 AED lisämaksusta nauttia myös ravintola Al Nokhadassa (klo 18-22) tai Grand Bleussa (klo 18-22), missä saat 50 AED/hlö hyvityksen laskusta.

- Rajoittamattomasti virvokkeita, teetä ja kahvia klo 9-23.
Huom! Soft All Inclusive ei sisällä alkoholijuomia!

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa huoneen luovutukseen asti kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Hotelliin ei ole sallittua tuoda ruokaa ja juomaa ulkopuolelta. Radisson Blu Fujairah on palkittu TripAdvisorin Travelers Choice Awards 2015 -palkinnolla perhehotellien kategoriassa. Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien sunnuntain lähtöä! 

Maanantaina sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Paluupäivänä huoneen saa pitää kotiinlähtöön asti. 

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Lastenkerho ja uimakoulu
 • Maksuton ryhmäliikunta ja kuntosali
 • Mondo Food & Beverage
 • Maksuton wifi