Yas Island Abu Dhabissa

Abu Dhabin autiomaiseman keskellä sijaitsee tunnettu Yas Island. Saaren tavoitteena on olla Lähi-Idän suurin viihdekeskus, josta löytyy aktiviteetteja kaiken ikäsille – upeita rantoja ja hyvää ruokaa unohtamatta. Yas Islandilla vierailee vuosittain yli 25 miljoonaa ihmistä. Alta voit tutustua saaren huimaan aktiviteettien valikoimaan. 

Yas Waterworld

Yas Waterworld

Yas Waterworldin vesipuistosta löytyy hauskoja elämyksiä ja vauhdikkaita seikkailuja kaikenikäisille. Valitse 45 eri vaihtoehdon välillä, joiden joukossa on vesiliukumäkiä sekä vuoristoratoja. Täällä voit käydä vuoden ympäri, ja vesipuisto sopii hyvin myös päiväretkeksi. Paikalla on myös ravintoloita eri puolilta maailmaa. 

Yas Beach

Yas Beach on korkeatasoinen rantaklubi, joka sopii täydellisesti pieneen lepotaukoon. Nauti drinkeistä rannalla, syö hyvää ruokaa ja rentoudu ihanassa balivuoteessa. Perjantaisin voit pelata täällä myös rantalentopalloa ja osallistua halutessasi allasjuhliin. Jos etsinnässäsi on muita hyviä rantoja Abu Dhabissa, voit tutustua rantavinkkeihimme täältä. 

Ferrari World

Ferrari World

Ferrari World on seikkailupuisto adrenaliinihulluille ja autofaneille! Täällä pääset kokeilemaan Formula 1 -autolla ajamista simulaattorissa, sekä maailman nopeinta vuoristorataa! Paikalta löytyy useita hauskoja elämyksiä koko perheelle. Aktiviteettien lisäksi tarjolla on useita viihtyisiä italialaisia ravintoloita. 

Warner Bros World

Warner Bros World on täynnä tuttuja hahmoja! Puistossa voit vierailla Superman's Metropolissa ja Batman's Gotham Cityssä tai esimerkiksi Flintin perheen tai Tom & Jerryn luona. 

Yas Marina

Yas Marina

Yas Marinassa pääset ihastelemaan elegantteja jahteja, ja mikset istahtaisi nauttimaan myös hyvästä ruoasta satamakadun ravintoloihin. Täällä on tarjolla myös vesiurheilulajeja, leikkipaikka sekä erilaisia retkiä. Satamasta löytyy myös Formula 1 Yas Marina Circuit, joka on Abu Dhabi Grand Prix -ajojen keskipisteenä vuosittain. 

Yas Mall

Yas Mall on ostosten ystävien suosikkipaikka, ja täältä Arabiemiraattien toiseksi suurimmasta ostoskeskuksesta löytyy satoja myymälöitä kansainvälisiltä ja paikallisilta brändeiltä. Ostoskeskuksessa on myös useita ravintoloita, elokuvateatteri sekä suuri leikkipaikka. 


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Abu Dhabin lomiimme, inspiroidu matkavinkeistä ja tilaa uutiskirje.

Kaikki Abu Dhabin matkavinkit

Tutustu Abu Dhabin matkavinkkeihin ja nappaa parhaat vinkit lomallesi!

Tutustu matkavinkkeihin

Abu Dhabi

  • Aurinkovarma kohde
  • Ylellistä lomaa rantojen läheisyydessä
  • Sekoitus uutta ja vanhaa
Katso kaikki Abu Dhabin matkat

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä