Park Beach

Hotelli Park Beach on täydellinen valinta rennoille lomapäiville altaan tai rannan äärellä. Hotelli sijaitsee aivan Limassolin hienon hiekkarannan läheisyydessä, ja täältä löydät myös kaksi ravintolaa sekä kuntosalin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Lähellä merta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 107 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 4,7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Park Beachissa on allasalue erillisellä lastenaltaalla sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeet lisämaksusta.

Hotellin noutopöytäravintolassa on tarjolla kyproslaisia ja kansainvälisiä ruokia, ja täällä voit nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellin á la carte -ravintola Mesoyios Fish Tavernasta löydät merellisiä herkkuja. Allasbaarissa on tarjolla kevyempiä aterioita päiväsin ja alkuillasta, ja iltaisin se muuntautuu cocktail-baariksi, jossa on tarjolla myös kevyttä iltaviihdettä.

Kuntosali. Hierontaa, sauna ja höyrysauna lisämaksusta. Biljardi lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Rappusia ja korkeuseroja hotellin sisällä, esimerkiksi portaat allasalueelle. Hotellin ja rannan välissä on puutarha sekä rantapromenadi.

Läpikulkuliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä osasta huoneista. Noin viisi kilometria Limassolin satamaan. Bussipysäkki hotellin ulkopuolella. Hotellin lähellä on monia kauppoja, ravintoloita, baareja sekä pubeja.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • All Inclusive

Kun aikuiset ostavat puolihoidon etukäteen, syövät alle 12-vuotiaat lapset maksutta.

Aamiainen tarjotaan klo 07.30-10.00 ja illallinen klo 19.00-21.15.

All Inclusive

All Iclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä klo 07.30-10.00
  • Välipaloja, kuten hedelmiä, voileipiä, salaattia, pastaa ja makeisia, klo 10.30-11.30
  • Jäätelöä, klo 11.00-12.00 ja 16.00-18.00
  • Lounaspöytä klo 12.30-14.15
  • Välipaloja ja paikallisia juomia klo 15.00-18.00
  • Illallispöytä klo 19.00-21.15
  • Rajattomasti paikallisia virvokkeita, olutta, viiniä ja virvoitusjuomia lounaalla ja illallisella sekä klo 10.30-11.30, 15.00-18.00 ja 21.00-23.00

Muutokset mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetää hotellin ranneketta. All Inclusive voimassa klo 12.00 asti lähtöpäivänä.

Hotellit Limassol

St Raphael Resort & Marina

St Raphael Resort & Marina on hieno hotelli, joka sijaitsee aivan rannan ja St Raphaelin venesataman yläpuolella, Limassolin kupeessa. Täällä voit rentoutua neljällä mukavalla uima-altaalla, altaita sekä aikuisille että lapsille, sekä hotellin kylpylässä. Hotellin All Inclusive kannattaa ostaa kotoa, sillä siellä on suuri valikoima ravintoloita thaimaalaisilla, kyproslaisilla ja italialaisilla mauilla sekä laaja valikoima vegaanisia- sekä kasvisruokia.