Coral Beach Hotel & Resort

Coral Beach Hotel & Resort on siisti ja upea hotelli, jossa on suuri viihtyisä puutarha, useita uima-altaita, joista yhdessä on vesiliukumäkiä ja molemmin puolin pieni venesatama ja hiekkarantoja. Jos ostat All Inclusiven, voit valita useista ravintoloista. Täällä voit pelata tennistä ja rentoutua hotellin kylpylässä ja käydä sekä maalaus- että piirtämiskursseilla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/2-3 hengelle. Deluxe-huoneita 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Puutarhahuoneita 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Superior-huoneita 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Superior-sviittejä omalla uima-altaalla 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä 2-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle. Kampanja-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3353 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 13 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Coral Beach Hotel & Resortissa on suuri allasalue, jossa on suuri uima-allas ja lastenallas, sekä allasbaari ja pienempi alue, jossa on aktiviteettiallas kahdella vesiliukumäellä. Molemmilla uima-altailla on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allas- ja rantapyyhkeet.

Hotellissa on tarjolla useita ravintoloita ja baareja. Armonia Restaurant on hotellin buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen sekä ruokalistalta tilattavia kasvis-, vegaani ja gluteenittomia ruokia. Buffetravintola Coral Restaurant tarjoilee parhaita aasialaisia ruokia illalliseksi. À la carte -ravintolassa Calypso tarjoillaan ruokia ranskalaisen keittiön vaikutteilla. À la carte -ravintola Romazzino on gourmet-ravintola. Limani Fish Taverna tarjoilee ruokaa Välimeren keittiöistä, ja se sijaitsee alhaalla hotellin satamassa, jossa voit nauttia hyvän illallisen. Gusto d'Italia tuo esiin italialaisen keittiön parhaat maut. Rotisserie-ravintola tarjoilee välipaloja, ja se on avoinna vain All Inclusive -asiakkaille. À la carte -ravintolat ovat avoinna hotellien käyttöasteen ja sääolosuhteiden mukaan. Pukukoodi, pitkät housut à la carte -ravintoloissa. À la carte -ravintoloihin vaaditaan pöytävaraus. Allasbaarissa voit syödä kevyitä aterioita ja nauttia virkistävää juotavaa päivän aikana.

Hotellin kylpylässä on lämmitetty sisäuima-allas, sauna, poreallas ja höyrysauna sekä kylpylähoitoja ja hierontoja, kaikki lisämaksulla. Neljä tenniskenttää ja squashkenttä. Voit myös osallistua aerobic-tunneille, pelata rantalentopalloa ja treenata kuntosalilla. Biljardi ja pelihuone maksua vastaan. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 3-12-vuotiaille lapsille ja englantia puhuva henkilökunta. Polkupyörä vuokraus. Hotellissa on Arts & Crafts -keskus, jossa voi osallistua erilaisille kursseille ja tehdä maalauksia ja posliinia, kokeilla sorvausta ja erityyppisten naamioiden valmistusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Silityshuone. Portaita ja tasoeroja hotellin sisä- ja ulkopuolella. Hotellin alla sijaitsee kaksi uimapoukamaa, jotka koostuvat hiekasta, jossa on mukulakivielementtejä. Pohjassa, rannalla, on myös kivikkoa.

Ateriat

Sisältää:

 • Aamiaisbuffet

Lisämaksuslla:

 • Puolihoito (aamias- ja illallisbuffet)
 • Täysihoito ( aamiais-, lounas- ja illallisbuffet)
 • All Inclusive

Buffetravintoja Armonia tarjoilee aamiaisen klo 7.00-10.00, lounaan klo 12.30-15.00 ja illallisen klo 19.00-22.00.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaisbuffet Armonia-ravintolassa, klo 07.00-10.00
 • Välipalabuffet Rotisserie-ravintolassa tai Calypso-ravintolassa, klo 10.30-12.00 ja klo 15.30-17.30
 • Lounasbuffet Armonia-ravintolassa, klo 12.30-15.00
 • Lounas/Street Food allasbaarin listalta, klo 12.30-17.00
 • Illallisbuffet Armonia-ravintolassa, klo 19.00-22.00
 • Iltapäiväteetä, jäätelöä, leivonnaisia ja pirtelöitä Dionysson aulabaarissa ja allasbaarissa, klo 16.30-17.30
 • Rajattomasti paikallisia ja valikoituja kansainvälisiä virvokkeita, olutta, viiniä ja juomia missä tahansa hotellin baareista, klo 10.00-23.00
 • Sisäänkäynti hotellin kylpylään, jossa voit käyttää uima-allasta, saunaa, poreallasta ja höyrysaunaa.

Voit syödä rajoitetun määrän illallisia alla olevissa à la carte -ravintoloissa oleskelusi aikana. Katso hotellin All Inclusive -ohjelma paikan päällä.

 • Illallisbuffet aasialaisessa Coral-ravintolassa, klo 19.00-22.00
 • Illallinen à la carte -ravintolassa Gusto d`Italia, klo 19.00-22.00
 • Illallinen à la carte -ravintola Romazzinossa, klo 19.00-22.00

Muutokset mahdollisia. Tunnistatumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 14.00 alkaen tulopäivänä ja on voimassa klo 18.00 asti lähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Hotellin ulkopuolella olevaa tietä kunnostetaan 30.4.2024 saakka. Tämä tarkoittaa, että bussi pysähtyy noin 10 minuutin kävelymatkan päähän hotellista, kunnes työt valmistuvat.