Deluxe -huone

Mukavasti sisustettuja deluxe -huoneita, jotka sijaitsevat korkealla päärakennuksessa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ja vuodesohva tai levitettävä nojatuoli. Maksuton wifi. Tv. Nespressokeitin (sisältäen kapselit). Minibaari. Suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala.

Deluxe -huoneissa majoittuvilla henkilöillä erillinen sisäänkirjautuminen, pääsy VIP -loungeen (yli 16 -vuotiaille), jossa maksuttomia juomia ja välipaloja, maksuton sisäänpääsy kuntosalille, maksuton 20 minuutin hoito per henkilö hotellin spa -osastolla sekä mahdollisuus syödä aamiaista ja illallista erillisessä ravintolassa. VIP -lounge avoinna klo 10.00-22.00.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone Garden Wing

Tilavia ja moderneja kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, jotka sijaitsevat Garden Wingissä. Laattalattia. Jääkaappi. Tv. Maksuton wifi, tallelokero ja keskusilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Maaterassilla varustettuihin huoneisiin kulku maaterassin kautta. Huomioithan, että Garden Wingissä sijaitseviin huoneisiin kuljettaessa loiva ylämäki.

Huonekoko: noin 37 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio Garden Wing

Korkeatasoisia kaksioita, jotka sijaitsevat Garden Wingissä. Erillinen makuuhuone, jossa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikroaaltouuni ja yksinkertainen keittovarustus. Lisävuode mahdollinen vuodesohvasta tai taitettavasta vuoteesta. Laattalattia Tv. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Huomioithan, että Garden Wingissä sijaitseviin huoneisiin kuljettaessa loiva ylämäki.

Huonekoko: noin 65 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior -huone

Superior -huoneita, jotka sijaitsevat päärakennuksessa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen sohvasängystä tai levitettävästä nojatuolista. Maksuton wifi ja tallelokero ja keskusilmastointi. Minibaari. Tv. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala. Superior -huoneista merinäköala, jotka sijaitsevat kerroksissa 8-15. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.