Kahden hengen huone Garden Wing

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Huoneissa, joissa on terassi, on sisäänkäynti maaterassin kautta. Huoneet sijaitsevat Garden Wingissä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Amme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että Garden Wingissä sijaitseviin huoneisiin kuljettaessa loiva ylämäki.

Huonekoko: noin 37 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio, Garden Wing

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat Garden Wingissä. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, mikro ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Amme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että Garden Wingissä sijaitseviin huoneisiin kuljettaessa loiva ylämäki.

Huonekoko: noin 65 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior -huone

Superior -huoneita, joissa on parveke, osassa merinäköala. Huoneet merinäköalalla sijaitsevat 8.-15. kerroksissa. Kaikki superior-huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.