Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus nojatuolista. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja talelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk. Parveke, osassa merinäköala. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Juniorsviitti

Tilavia juniorsviittejä, joissa erillinen makuuhuoneosa parivuoteella sekä olohuoneosa. Kaksi tv:tä satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Nespressokeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Parveke merinäköalalla.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kaksikerroksinen perhehuone

Kaksikerroksinen perhehuone, josta suuret panoramaikkunat ja merinäköala. Sisääntulokerroksessa on olohuoneosa vuodesohvalla sekä kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Yläkerrassa on makuuhuoneosa parivuoteella ja kahdella erillisellä vuoteella sekä kylpyhuone, jossa amme ja wc. Kaksi tv:tä satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Nespressokeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Parveke avoin pohjaratkaisu eri kerrosten välillä.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lasta.