Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus nojatuolista. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja talelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk. Parveke, osassa merinäköala. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa erillinen makuuhuoneosa parivuoteella sekä olohuoneosa. Kaksi tv:tä satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Nespressokeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Parveke merinäköalalla.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kaksikerroksinen perhehuone

Kaksikerroksisia perhehuoneita, joissa suuret panoramaikkunat ja merinäköala. Sisääntulokerroksessa on olohuoneosa vuodesohvalla sekä kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Yläkerrassa on makuuhuoneosa parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella sekä kylpyhuone, jossa amme ja wc. Avoin pohjaratkaisu kerrosten välillä. Kaksi tv:tä satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Nespressokeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Parveke.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lapsia.