Kokemuksia Hermes (Kato Stalos) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 108 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Henkilökunta oli respassa 10+10tähteä, auttoivat kaikessa mitä pyysi, aina jäi sellainen olo että palvelukset eivät olleet vaiva vaan tekivät sen mielellään.esimerkiksi sukelluksen varaus yms yms
-
Hotellin baari oli kiinni aamiaista lukuunottamatta👎

Vahvistettu asiakas: 2021-07-24


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-12


10 10:stä

+
Mukava henkilökunta olimme nyt kolmannen kerran Hermeksessä.
-
Huoneistoon olisi kiva saada leivänpaahdin.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Rauhallinen,siisti,pieni,ei häiriköitä.hyvällä paikalla.plussaa myös kun autolla kuskataan matkalaukut hotellille ja lähtöpäivänä alas kadun varteen,kun nousu hotellille on melkosen jyrkkää tietä noin 150 metriä.yöllä oli odottamassa 2 pll vettä ja siivutettuja hedelmiä lautasella jääkaapissa
-
Vaatteille oli ainoastaan 1 kaappi säilytystilaa..kamalan korkealla hengaritanko ja yksi hylly...jos ois kaapin sisällä esim useampi hylly nii tilanne korjautuisi jo sillä.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-03


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


9 10:stä

+
Hyvä sekä rauhallinen paikka, merimaisema erinomainen ja allasalue siisti ja viihtyisä.
-
Huoneen kalustuksen päivitys ja WiFi sellaiseksi, että sitä kehtaa mainostaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-26


8 10:stä

+
Sijainti, allas alue
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-19


9 10:stä

+
Hieno paikka. Ystävällinen palvelu.
-
Telkkarin voisi laittaa huoneeseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-19


10 10:stä

+
Rauhallinen ja siisti. Upea näköala ja ihana, hyvin hoidettu piha. Hyvä allas, sopi erinomaisesti 6- ja 10-vuotiaille lapsilleni. Hyvä aamupala. Todella ystävällinen henkilökunta.
-
Taksin tilausnumero voisi olla respassa tai huoneissa esillä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-12


9 10:stä

+
Hyvä palvelu, siisti hotelli, sopivan rauhallinen/hiljainen,
-
Telkkari olis voinut olla?

Vahvistettu asiakas: 2019-09-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Hermes (Kato Stalos) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

72 arvostelua
Erinomainen
 
48
Erittäin hyvä
 
20
Hyvä
 
3
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

13.9.2019

Kirjoittanut jtju Oulu, Suomi

Täydellinen valinta

Rauhallinen, siisti huoneistohotelli. Ihana puutarha, mahtavat näköalat merelle ja Hanian suuntaan. Mahtava sijainti rinteessä - lähellä palveluja mutta kuitenkin omassa rauhassa kauempana liikenteen ja ravintoloiden melusta. Todella ystävällinen ja auttavainen henkilökunta. Hyvä, monipuolinen aamiainen.

 
2.9.2018

Kirjoittanut Kiianord Pori, Suomi

Siisti perushotelli

Siisti pieni hotelli mäen rinteessä Kato Staloksen kylässä. Hotellille johtaa tie pääkadulta mäkeä ylös ja sen päässä on 54 rappusta, ei ole siis esteetön kulku. Tieltä ei kuulu häiritsevää meteliä huoneisiin. Aamiainen on hyvä ja monipuolinen: kahvia ja teetä, leipää, munakasta, pekonia, nakkeja, muroja, hedelmiä, kasviksia, makeita leivonnaisia... Näköala niin 2. kerroksen huoneesta kuin aamiaisravintolasta on kaunis lähikyliin sekä merelle. Palvelu oli oikein iloista ja ystävällistä, lisäksi hotellilla oli päivittäin paikalla myös kiltti koira, joka kuului yhdelle työntekijälle. Huoneet ovat siistejä ja varustelutasoltaan meille ainakin aivan riittäviä, niin vähän huoneessa kuitenkin tulee oltua. Ilmainen ilmastointi suuri plussa! Siivous taisi olla vain arkipäivisin ja pyyhkeiden sekä liinavaatteiden vaihto kahdesti viikossa, mutta turhaahan niitä on joka päivä pestä. Kaiken kaikkiaan oikein hyvä perussiisti hotelli, jossa vietimme hyvän loman!

 
30.6.2015

Kirjoittanut 311heidik

Mukava perhehotelli hienolla näköalalla

Siisti pieni hotelli poissa melusta ja silti lähellä rantaa ja ravintoloita. Tilava huoneisto, parvekkeelta upea näköala. Aamupala tarjoiltiin pöytiin näköalaterassilla. Siisti uima-allas. Ystävällinen henkilökunta. Suosittelemme! Ei sovellu liikuntaesteisille, koska sijaitsee jyrkän mäen päällä.

 
7.9.2019

Kirjoittanut 818mickeh Gävle, Ruotsi

Lovely hotel in Kato Stalos

We just got home from a wonderful week at Hermes apartments. I will warmly recommend this lovely hotel. Good service, clean rooms, nice beds and a pool with a fantastic view over the sea and Kato Stalos. We already looking forward to our next vacation at Hermes.

 
28.10.2018

Kirjoittanut MtheNinja

This is the place to stay in Stalos!

We had a room on the upper floor and had an amazing view from there. The room was spacious with huge windows, a double bed, an extra bed, two chairs, a table, a nice bathroom with a tub and a small kitchen area with two hobs, a small fridge and some kitchen utensils, plates and glasses. The breakfast area is located right next to the pool, where one could also have lunch or very early dinner. The breakfast spread isn't too big, but enough for us as it covers the basics (eggs, bacon, bread, yoghurt, juice, cheese, coffee, tea etc). The staff was the definition of service minded - always happy, always helpful and always friendly. A plus is that the owner drives your luggage up/down the (very steep and tiresome) hill on the day of your arrival/departure. Would perhaps not recommend this place to anyone in a wheelchair as the hill is really awful to go up and down as it is and also, there is no elevator to the upper floor, our room was divided by a step down (not optimal for wheelchairs unless one has help) and the bathroom door might be too narrow to get through, at least in our room. Other than that, we highly recommend this place!