Kokemuksia Hermes (Kato Stalos) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 82 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Upea näköala parvekkeelta. Hotelli paljon parempi kuin 2+ ja iso uima-allas. Ruotsalainen vastaanottovirkailija 10+!!!!!
-
Kylpyhuone. Vesi tuli erittäin heikolla paineella ( hotelli mäellä ), eikä hanassa ollut sekoittajaa. Jouduin ottamaan päivähuoneen saman omistajan rantahotellista tapaturman vuoksi. Kuittia piti erikseen pyytää, eikä siihen kirjoitettu edes hotellin nimeä, ei leimaa jne. Veronkierto on yleistä Kreikassa, mutta kuitti oli saatava vakuutusyhtiötä varten.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-08


4 10:stä

+
-
Ruoka oli kylmää, ilmastointi ei toiminut ja allasbaarin valikoima oli suppea

Vahvistettu asiakas: 2023-09-17


9 10:stä

+
Rauhallisuus ja näkymä merelle.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-10


8 10:stä

+
Rauhallinen ympäristö ja tunnelma
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


10 10:stä

+
Sijainti ja rauhallisuus sekä siisteys.
-
Jäätelömyynti puuttui allasbaarista.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-22


9 10:stä

+
Siistit huoneet, ystävällinen palvelu, mahtava näköala merelle
-
Pieni kylpyamme wc:ssä, hankala käydä suihkussa. Sai olla varovainen ettei mene nurin.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Hermes (Kato Stalos) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

78 arvostelua
Erinomainen
 
51
Erittäin hyvä
 
23
Hyvä
 
3
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

13.9.2019

Kirjoittanut Jenni J Oulu, Suomi

Täydellinen valinta

Rauhallinen, siisti huoneistohotelli. Ihana puutarha, mahtavat näköalat merelle ja Hanian suuntaan. Mahtava sijainti rinteessä - lähellä palveluja mutta kuitenkin omassa rauhassa kauempana liikenteen ja ravintoloiden melusta. Todella ystävällinen ja auttavainen henkilökunta. Hyvä, monipuolinen aamiainen.

 
2.9.2018

Kirjoittanut Kiianord Pori, Suomi

Siisti perushotelli

Siisti pieni hotelli mäen rinteessä Kato Staloksen kylässä. Hotellille johtaa tie pääkadulta mäkeä ylös ja sen päässä on 54 rappusta, ei ole siis esteetön kulku. Tieltä ei kuulu häiritsevää meteliä huoneisiin. Aamiainen on hyvä ja monipuolinen: kahvia ja teetä, leipää, munakasta, pekonia, nakkeja, muroja, hedelmiä, kasviksia, makeita leivonnaisia... Näköala niin 2. kerroksen huoneesta kuin aamiaisravintolasta on kaunis lähikyliin sekä merelle. Palvelu oli oikein iloista ja ystävällistä, lisäksi hotellilla oli päivittäin paikalla myös kiltti koira, joka kuului yhdelle työntekijälle. Huoneet ovat siistejä ja varustelutasoltaan meille ainakin aivan riittäviä, niin vähän huoneessa kuitenkin tulee oltua. Ilmainen ilmastointi suuri plussa! Siivous taisi olla vain arkipäivisin ja pyyhkeiden sekä liinavaatteiden vaihto kahdesti viikossa, mutta turhaahan niitä on joka päivä pestä. Kaiken kaikkiaan oikein hyvä perussiisti hotelli, jossa vietimme hyvän loman!

 
30.6.2015

Kirjoittanut 311heidik

Mukava perhehotelli hienolla näköalalla

Siisti pieni hotelli poissa melusta ja silti lähellä rantaa ja ravintoloita. Tilava huoneisto, parvekkeelta upea näköala. Aamupala tarjoiltiin pöytiin näköalaterassilla. Siisti uima-allas. Ystävällinen henkilökunta. Suosittelemme! Ei sovellu liikuntaesteisille, koska sijaitsee jyrkän mäen päällä.

 
12.8.2022

Kirjoittanut carmenzappavigna2018 Verona, Italia

Great stay and position

I spent here a week with my sister. The room was on the second floor, sea view, and had all comforts needed, even a small kitchen. Breakfast was served by the pool, and the two ladies were really kind. We rent a car and the hotel position was great in order to reach Chania (about 15 min driving) and the close northern beaches.

 
3.7.2022

Kirjoittanut SannaHelsinki2021

Excellent, small and cozy hotel

Clean and tidy room and nice view to the sea. You feel very wellcome here, hotel staff is very friendly. Nice, clean pool area and very good buffet breakfast. Pool bar, where you can buy something to eat or drink. I didn't miss a thing, perfect.