Shoppailua Milanossa

Shoppailemaan Milanoon

Milanon katuja kulkiessa on vaikea olla ihastelematta italialaista tyyliä. Milanon keskustan pohjoisosa onkin shoppailijan unelmakohde, ja keskustan ulkopuolelta löytyvät outletit joissa voit tehdä huikeita löytöjä. Katso parhaat vinkkimme shoppailureissua varten.

Hotellit Milanossa

 

Milanon Outletit

Outletit sijaitsevat pääasiassa Milanon keskustan ulkopuolella, mutta matka kannattaa sillä outleteissa voit tehdä todellisia löytöjä.

McArthurGlen Serravalle


McArthurGlen Serravalle on yksi Euroopan suurimmista designer outleteista, ja se sijaitsee noin tunnin matkan päässä Milanon keskustasta Serraville Scrivian maakunnassa. Täältä löydät noin 300 suurta tuotemerkkiä.Tarjolla on vaatteita ja asusteita esimerkiksi Guccilta ja Hugo Bossilta, ja tuotteita myydään 30-70% alennuksella. McArthurGlen Serravallesin sivuilta löydät lisätietoa aukioloajoista. McArthurGlen Serravallesin sivuilta löydät lisätietoa aukioloajoista ja liikenneyhteyksistä.  

Osoite: Via della Moda, 1, 15069 Serravalle Scrivia

Vicolungo the Style Outlets

Vicolungo the Style Outlets on lähinnä Milanoa sijaitseva Outlet. Kaupungin keskustasta pääsee tänne noin 30 minuutissa, ja outletin 150 kaupassa myydään kaikkea kosmetiikasta vaatteisiin. Milanon Visitos Centeristä pääsee paikalle transferbussilla, johon ostat liput helpoiten täältä. Lisätietoa aukioloajoista löydät Vicolungon omilta sivuilta.

Osoite: Piazza S. Caterina, Ang.Via Papa Giovanni XXIII, 28060 Vicolungo


Edullisia ostoksia Milanossa

Milano on muodon pääkaupunki ja tarjoaa ylellisiä ostosmahdollisuuksia. Jos etsit luksusta kannattaa pysytellä nin kutsun kultaisen kolmion alueella, jonka muodostavat kadut Via Sant'Andrea, Via Montenapoleone sekä Via Della Spiga. Edullisempia ostoksia etsivän kannattaa suunnata seuraaville kaduille, jotka keskittyvät edullisempiin merkkeihin ja kauppoihin, tarjolla on sekä italialalaisia että kansainvälisiä merkkejä.

Corso Vittorio Emanuele

Aivan keskustassa sijaitsee ostoskatu Corso Vittorio Emanuele, täältä löytyvät esimerkiksi Sisley, Kiko, Intimissimi och Oysho. Kadun varrella on myös tunnettujen ketjujen kuten Zaran, Massimo Duttin ja Mangon liikkeitä sekä La Rinascente, valtava tavaratalo - seitsämän kerrosta täynnä vaatteita. myös tunnettu galleria Galleria Vittorio Emanuele II sijaitsee täällä, ja on näkemisen arvoinen pelkästään sisustuksensa vuoksi. Kaunis galleria on perustettu 1877.

Via Dante

Via Dantelta löytyy sporttisia merkkejä kuten Decathlon, Footlocker sekä Le Coq Sportif. Kenkiä etsivän kannattaa piipahtaa Marcossa ja Aldossa.

Via Torino

Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä esittelemme Via Torinon. Kuten Corso Vittorio Emanuelellakin, täällä on pääasiassa ketjuliikkeiden myymälöitä - Pull & Bear, Stradivarius, Nike Store ja Pimkie löytyvät tältä kadulta.