Milanon ravintolat

Ravintolat Milanossa

Pizzaa, gelatoa, maukkaita juustoja ja herkullisia pastoja – Milanossa syöminen on juhlaa. Kokosimme vinkkejä Milanon parhaista ravintoloista kolmen eri hintaluokan alle. Hyvää ruokahalua, tai buon appetito kuten sanonta kuuluu Italiassa!

Edullisia ravintoloita Milanossa

Tram

Tram on suosittu pikaruokapaikka, jossa saat elämäsi sämpylän pikkurahalla. Täytteissä on valinnanvaraa, mm. lohi, katkarapu, mozzarella, majoneesi, rucola ja guacamole.

Osoite: Via Rogoredo 113

Macelleria Equina Da Vito

Lihan ystävät ovat hulluna Macelleria Equina Da Vitoon. Täällä on nimittäin tarjolla pelkästään grillattua lihaa erilaisilla herkullisilla lisukkeilla. Täällä valitset juoman, lisukkeen ja haluamasi lihan tiskiltä. Ravintolan tunnelma on erittäin italialainen ja on turha odottaa valkoisia pöytäliinoja. Sen sijaan lihan suhteen sinulla saa olla korkeat odotukset. 

Osoite: Via Lorenteggio 177

Piadineria Artigianale Pascoli

Piadineria Artigianale Pascolissa ykkösjuttu ovat piadinit, perinteiset italialaiset pannulla paistettavat flat bread –leipäset. Kyytipojaksi voit tilata puoli pulloa viiniä tai paikallisesti tuotettua italialaista olutta.

Osoite: Via Nicolo' Paganini 2

Ylellisiä ravintoloita Milanossa

Adamino

Adamino on rankattu yhdeksi Milanon parhaista ravintoloista Milanossa, täysin ansaitusti. Ravintola on elegantti ja varma valinta huippulaatuista ruokaa etsivälle. Annosten esillepano on kaunis, mutta vaikutelma on silti autenttisen italialainen.

Osoite: Via Luigi Settembrini 22

Sapori Solari

Sapori Solari on viinibaari ja deli-ravintola vähän Milanon ulkopuolella, ja täysin matkan arvoinen. Ravintola on erityisen kuuluisa taitavasta lihan käsittelystään. Sapori Solarissa on erilaisia teemallisia maistelumenuita, esimerkiksi mereneläviin tai paikallisiin annoksiin keskittyneitä.

Osoite: Via Sofonisba Anguissola 54

Ristorante Enrico Bartolini

Enrico Bartolini on kuuluisa italialainen kokki jolla on ravintoloita ympäri maata. Milanon ravintola sijaitsee MUDEC:ssa, Milanon kulttuurimuseossa. Täällä nykyaikaistetut klassikot tarjoillaan laadukkaiden maistelumenuiden muodossa. Voit kruunata illallisen annoksiin sopivalla viinimenulla. 

Osoite: Via Tortona 56, Museo delle Culture

Keskitason ravintoloita Milanossa

Bosco Verticale

Jos mielesi tekee erinomaista pastaa, on Bosco Verticale sinua varten. Maalaistyyppinen, kotitekoinen pasta yhdistyy ihastuttavaan henkilökuntaan, jotka mielellään tarjoavat apertiivin tai avecin. 

Osoite: Via Federico Confalonieri 15

Dersett

Milanolainen ravintola Dersett kutsuu ruokaansa nimityksellä ”comfort food”, ja sitä se todella on, puhtaasti italialaisella tyylillä. Kokeile fantastista caprese salaattia, italialaisia lihapullia tai tartar pihviä ja anna makunystyröidesi tanssia ilosta! 

Osoite: Viale Gian Galeazzo 17

Rizzo Come A Casa

Rizzo Como A Casan erikoisuus ovat merenelävät. Ruokalistalla sinua odottavat sellaiset annokset kuin grillattu kala vihannesten kera, ruskistettu tonnikala ja meriruutanan filé. Henkilökuntaa on aina ylistetty sosiaalisessa mediassa ihastuttavan persoonallisuutensa ja lämpimän ilmapiirin ansiosta. 

Osoite: Via Varesina 163

Ravintoloita Milanossa