KULINARISTIN MALLORCA

Mallorcalla todella osataan kokata hyvää ruokaa, ja löydät saarelta useita erittäin tasokkaita ravintoloita. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ennakkoon.

Andreu Genestra

Tästä ravintolasta ei suuruutta puutu! 6000 neliön alueelta löytyy suuri puutarha kasvimaineen ja hedelmäpuineen. Oliiviöljy on välttämätön ainesosa Espanjalaisessa ruuanlaitossa, ja ravintolan edessä onkin suurenmoiset oliivilehdot!  
Osoite: Hotel Predí Son Jaumell. Carretera Cala Mesquida, 1. Desvío Camino Son Moltó, 07580.Capdepera. Soita ja varaa pöytä: +34 971 565 910  tai lähetä sähköpostia osoitteseen [email protected]

Jardín

Ravintola Jardín sijaitsee hotelli Sofian lähellä Alcudiassa. Ravintolan Välimerellisen keittiön takana toimii huippukokki Macarena de Castros, joka tunnetaan perinteisten ja modernien ruokien yhdistämisestä sekä uniikeista annoksistaan, joissa on käytetty saaren omia raaka-aineita. Joka kuukausi esitellään uusi ja maukas menu. Miltä kuulostaisi lammas kukkakaalin ja sienten kera, tai maailman parhaat etanat? 
Osoite: Tritones s/n, Puerto de Alcudia, 07410 Alcudia. Soita ja varaa pöytä: +34 971-89 23 91.

Zaranda

Zarandassa elegantit ruokalajit koostuvat erilaisista mauista, hajuista ja tekstuureista. Ravintola sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Es Capdellán kylässä Palman yläpuolella. Sadalla eurolla saat menun jota et unohda koskaan! Zaranda on saanut yhden tähden Michelin-oppaassa.
Osoite: Castell Son Claret, Carretera Es Capdellá-Galilea, km 1.7, 07196 Es Capdellá, Calvía. Soita ja varaa pöytä:+34 971-13 86 27.

Es Fum

Tyylikkäässä ravintola Es Fumissa voit nauttia illallisesta meren äärellä auringon laskiessa. Kuuden ruokalajin menu sisältää mm. rapuja ja meribassia kyssäkaalin kera, ja se kustantaa 130 euroa, mutta on todellakin hintansa arvoinen elämys!
Osoite: Carretera Palma-Andratx 19, Costa d'en Blanes 07181 Palma. Soita ja varaa pöytä: +34-971 62 96 29.

Marc Fosh

Marc Fosh on moderni ravintola puhtailla mauilla, joka sijaitsee 1600-luvulla rakennetussa rakennuksessa Palman vanhassa kaupunginosassa. Lounasaikaan on saatavilla tietty menu, ja illallisella vieraat voivat valita kolmesta maistelumenusta, jotka heijastavat ravintolan ruokakulttuuria ja -filosofiaa. 
Osoite: Carrer de la Missió, 7A - Palma. Soita ja varaa pöytä: +34 971 720 114 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Es Raco d’es Teix

Elegantti ravintola sijaitsee pienessä Deián vuoristokylässä, melko lähellä Puerto de Sólleria. Ihanalta ulkoterassilta on näkymät reheville pengerviljelyksille, jotka tuovat lisämaustetta kokemukselle. Ravintolassa tarjoillaan klassikoita kuten karitsan ulkofilettä, kalakeittoa ja paahdettua meribassia fenkolin kera. ¡Qué aproveche!
Osoite: Calle de Sa Vinya Vieja, 6 Deia. Soita ja varaa pöytä: + 34-971 63 95 01.