Kokemuksia Gran Canaria Princess -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 30 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Tilavat huoneet, aika kiva allasalue.
-
Aterioiden taso (laatu ja valikoma) huonontunut.

Vahvistettu asiakas: 2024-03-23


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-12-23


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Gran Canaria Princess -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

3883 arvostelua
Erinomainen
 
1632
Erittäin hyvä
 
1433
Hyvä
 
536
Ei kovin hyvä
 
159
Huono
 
125

Viimeisimmät 5 arviota

7.2.2024

Kirjoittanut riittan2016

Miellyttävä viikko

Siisti hotelli, parasta wellness-osasto ja liikunta-aktiviteetit. Erittäin hyvä sijainti, keskustan tuntumassa ja melko lähellä rantaa. Bussipysäkki hotellin edessä. Viereisestä huoneesta kuului äänet melko hyvin. Hieno ylellisyys oli yöllä tullessamme kolmen ruokalajin illallinen juomineen sekä uuden vuoden gaala, mitkä hotelli tarjosi. Tosin lämmin ruoka oli jäähtynyt, koska lentomme oli myöhässä.

 
4.1.2024

Kirjoittanut Harmin P

Erittäin hyvä hotelli.

Parasta oli aktiviteetit sekä wellness alue saunoineen. Samoin tulo- ja lähtöateriat juomineen oli kiva yllätys. Siisteys oli hyvä ja sijainti mitä paras. Sängyt meille hieman liian pehmeät. Henkilökunta oli hyvä.

 
14.1.2023

Kirjoittanut Antti L Tampere, Suomi

Hyvä hotelli, mutta ruuhkainen

Hotelli siisti ja palvelut toimivia. Buffetravintolassa monipuolista ja hyvää ruokaa. Ongelmia muodostui koska hotellissa paljon asiakkaita. Ruokailussa jonoja muodostui moneen paikkaan, mutta pahiten ihmismäärä näkyi altaalla. Aurinkotuolien varaaminen kiellettyä, mutta siihen ei puututa. Aamulla lähes kaikki aurinkotuolit olivatkin varattuja.

 
19.2.2020

Kirjoittanut pstep2020 Kuopio, Suomi

Laatuisa ja hienot allasalueet

Eleetön hulppea hotelli hienot ja väljät allasalueet. Puutteena että lähellä ei minimarkettia tai kahviota vain allasalueen baari ja hinnat senmukaiset. Aamupalan tarjonta hyvä hedelmineen kaikkineen. Sänkyjen laatu tyypillinen eli menettelee.

 
29.12.2019

Kirjoittanut 621arjak

Hieno, mordeni tyylikäs hotelli.

Plussaa: Tilavat, modernit siistit huoneet. Siivous joka päivä. Vaatekaapissa tarpeeksi tilaa ja vaateripustimia. Ilmainen safebox vaatekaapissa. Huoneeseen oli tuotu ruokapakki ja iso vesipullo kun saapumisemme oli erittäin myöhään, jolloin ei saanut enää ruokaa mistään.Uima-allasalue siisti, osa altaista lämmitetty. Ilmaiset pyyhkeet aurinkotuoleille. Aurinkotuoleja oli useimmiten riittävästi. Erityisesti arvostin hotellin järjestämiä ohjattua liikuntaa, erityisesti vesijumppaa. Joogaa olisin vielä kaivannut.Ystävällinen henkilökunta.Ruoka oli todella erinomaista!. Meillä oli puolihoito, aamiainen ja illallinen. Minusta: Huono äänieristys huoneissa. Seinän takaa kuului liian hyvin kun naapuri katsoi TV.tä pikkutunneille ja aloitti uudelleen aamulla. Liikenteen äänikin kuului jos parvekkeen ovi oli auki.Sängyt olivat vähän liian kovia.