Kokemuksia Gran Canaria Princess -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Gran Canaria Princess -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

3526 arvostelua
Erinomainen
 
1418
Erittäin hyvä
 
1346
Hyvä
 
506
Ei kovin hyvä
 
141
Huono
 
115

Viimeisimmät 5 arviota

14.1.2023

Kirjoittanut Antti L Tampere, Suomi

Hyvä hotelli, mutta ruuhkainen

Hotelli siisti ja palvelut toimivia. Buffetravintolassa monipuolista ja hyvää ruokaa. Ongelmia muodostui koska hotellissa paljon asiakkaita. Ruokailussa jonoja muodostui moneen paikkaan, mutta pahiten ihmismäärä näkyi altaalla. Aurinkotuolien varaaminen kiellettyä, mutta siihen ei puututa. Aamulla lähes kaikki aurinkotuolit olivatkin varattuja.

 
19.2.2020

Kirjoittanut pstep2020 Kuopio, Suomi

Laatuisa ja hienot allasalueet

Eleetön hulppea hotelli hienot ja väljät allasalueet. Puutteena että lähellä ei minimarkettia tai kahviota vain allasalueen baari ja hinnat senmukaiset. Aamupalan tarjonta hyvä hedelmineen kaikkineen. Sänkyjen laatu tyypillinen eli menettelee.

 
29.12.2019

Kirjoittanut 621arjak

Hieno, mordeni tyylikäs hotelli.

Plussaa: Tilavat, modernit siistit huoneet. Siivous joka päivä. Vaatekaapissa tarpeeksi tilaa ja vaateripustimia. Ilmainen safebox vaatekaapissa. Huoneeseen oli tuotu ruokapakki ja iso vesipullo kun saapumisemme oli erittäin myöhään, jolloin ei saanut enää ruokaa mistään.Uima-allasalue siisti, osa altaista lämmitetty. Ilmaiset pyyhkeet aurinkotuoleille. Aurinkotuoleja oli useimmiten riittävästi. Erityisesti arvostin hotellin järjestämiä ohjattua liikuntaa, erityisesti vesijumppaa. Joogaa olisin vielä kaivannut.Ystävällinen henkilökunta.Ruoka oli todella erinomaista!. Meillä oli puolihoito, aamiainen ja illallinen. Minusta: Huono äänieristys huoneissa. Seinän takaa kuului liian hyvin kun naapuri katsoi TV.tä pikkutunneille ja aloitti uudelleen aamulla. Liikenteen äänikin kuului jos parvekkeen ovi oli auki.Sängyt olivat vähän liian kovia.

 
9.3.2019

Kirjoittanut SannaV224

Siisti hotelli

Siisti hotelli. Jos haluat mahtavat näköalat niin varaa huone 701. Suuri kulmaparveke 7. kerroksessa jossa omat aurinkotuolit. Jos huoneesi on kadulle päin niin äänet kantautuvat huoneeseen. Myös naapureiden äänet kuuluvat selvästi. Allas alue hyvänkokoinen. Wellness alueella porealtaat ja höyrysauna. Hisseissä ruuhkaa aamiais-ja illallisaikaan. Siivous toimi moitteettomasti. Yllättävää oli ettei monikaan tarjoilija puhunut englantia. Iltaohjelma oli mukavaa. Ruoka ok ja vaihtoehtoja löytyi monia. Perus siisti hotelli kaiken kaikkiaan.

 
24.1.2019

Kirjoittanut 46ullan Vantaa, Suomi

Loistava hotelli

Hotelli on aivan loistava ja puolihoito kannattaa ottaa. Aamiainen ja illallinen todella runsas ja monipuolinen. Jälkiruokapöytä oli täynnä leivonnaisia, juustoja ja jäätelöitä. Saimme ison kulmaparvekkeen jossa oli myös makuulavitsat. Huone siivottiin päivittäin. Hotellissa on autovuokraamo josta aimme kolmeksi päiväksi B-luokan auton hintaan 76 euroa. Hotellin edestä kulkee paikallibussi Las Palmasiin sekä toiseen suuntaan aina Moganiin asti. Hotellissa on lämmitetty uima-allas ja kuntosali. Voin mennä toistekin.