Matkan peruminen

Apollomatkojen rantalomat

Matkustajan on esteen tullessa ilmoitettava viipymättä matkan peruuntumisesta matkanjärjestäjälle. Muutos- ja peruutuskulut sekä ohjeet matkan peruuttamiseen löytyvät yleisistä matkapakettiehdoista. 

Mahdolliset takaisinmaksut peruuntuneesta matkasta maksetaan päämatkustajalle, kun kaikki vaadittavat maksut on suoritettu Apollomatkoille. Mikäli et ennätä ajoissa lentokentälle ja matkasi peruntuu sen vuoksi, ei matkan hintaa hyvitetä.

Viime hetken peruutukset

Ennen matkan alkua tapahtuvasta viime hetken peruutuksesta tulee ilmoittaa Apollomatkojen aukioloaikojen ulkopuolella sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Matkan peruutuksen jälkeen Apollomatkoilta otetaan asiakkaaseen yhteyttä seuraavana arkipäivänä.

Muutosturva tilauslennoille

Apollomatkojen muutosturvan ansioista voit tehdä muutoksia matkavaraukseesi, mikäli suunnitelmat muuttuvat lähempänä lähtöä. Muutosturvaan sisältyy lisäksi kuluton nimenmuutos sekä 3 kuukauden avokauppa. 


Apollomatkojen kaupunkilomat

Kaupunkilomat ja muut itseräätälöitävät matkapaketit eivät pääsääntöisesti ole muutettavissa tai peruttavissa. Katso kaupunkilomien erityisehdot »

 

Koronaviruksen vaikutukset matkoihin

Apollomatkojen matkoja koskevat tällä hetkellä normaalit muutos- ja peruutusehdot. Seuraamme tarkkaan koronaviruksen vaikutuksia matkustamiseen ja mm. Ulkoministeriön matkustussuosituksia sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tiedotteita.

Olemme suoraan yhteydessä matkan varanneisiin, mikäli matkaan tulisi muutoksia tilanteen vuoksi.

Apollomatkojen matkaehdot »
Ulkoministeriön matkustustiedotteet » 
THL »