Hotellit ja huoneistohotellit

Hotellikuvauksesta löydät joukon symboleja (keltaisia aurinkoja), joiden toivomme helpottavan sinua löytämään haluamasi tasoisen majoituksen. Luokittelu on Apollomatkojen oma ja noudattaa matkakohteen standardeja ja perinteitä. Siksi eri maiden luokituksia on vaikeaa verrata keskenään.

Kaksi aurinkoa vastaa matkakohteen yksinkertaisinta majoitusta. Plus-merkki osoittaa, että hotelli on hieman luokkansa keskimääräistä majoitusta parempi. Otamme luokituksessa huomioon hotellin tai huoneistohotellin muut palvelut sekä huoneen tason. Hotelli, jossa on keskitasoisia huoneita voi saada plus-merkin mikäli sillä on esimerkiksi uima-allas, puutarha tai tenniskenttä. Huoneistohotelli, jolla ei ole palveluita, kuten ravintolaa tai uima-allasta, luokitellaan huoneistojen tason ja varustelun mukaan.

Internetsivujemme ja matkalehtemme kuvat ovat joskus ns. laajakuvia, jolloin hotelli, uima-allas ja huoneet saattavat näyttää suuremmilta kuin mitä ne todellisuudessa ovat. Huomaa, että hotelleilla on huoneita myös muualla kuin mitä kuvista näkyy. Joihinkin hotelleihin kuuluu myös useita erillisiä rakennuksia, jotka kaikki eivät näy kuvissa. Myös huoneet voivat olla eri kokoisia ja erilaisia tyyliltään/sisustukseltaan kuin internetsivujen kuvan esimerkkihuone.

Mikäli sinulla on jotain, josta haluat huomauttaa tai olet löytänyt asiavirheen internetsivuiltamme, pyydämme sinua kertomaan niistä meille sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Vastavalmistuneet hotellit

Kun uusi hotelli avataan, kaikki ei aina suju täysin suunnitelmien ja aikataulujen mukaan. Kaikki hotellin palvelut eivät välttämättä ole täysin toiminnassa, tavaratoimituksissa voi olla viivytyksiä tai saattaa tulla lyhyitä sähkökatkoksia tai muita teknisiä ongelmia.