Passi ja viisumi Vietnam

Suomen kansalainen tarvitsee Vietnamiin passin, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta maahan saapumisen jälkeen.

Suomen kansalainen voi oleskella turistina Vietnamissa ilman viisumia 15 vuorokautta edellyttäen, että hän ei poistu maasta oleskelunsa aikana tai palaa maahan 30 päivän sisällä maasta poistumisestaan. Yli 15 vuorokauden pituisille matkoille viisumi tulee hankkia itse Vietnamin suurlähetystöstä Helsingistä tai viisumipalvelun kautta.

Huom! Saigoniin saapuessasi varaudu esittämään paluulippusi, sitä voidaan kysyä passintarkastuksessa Saigonissa.