Konseptivastaava

Onko sinulla taito johtaa, kehittää ja motivoida niin ryhmiä kuin yksittäisiä henkilöitä? Oletko myynti- ja palveluhenkinen? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme konseptivastaava!

Tehtävänkuvaus

Konseptivastaavana tehtävänäsi on johtaa ja koordinoida operatiivisia toimintoja Apollo Mondo -hotellissamme. Sinulla on henkilöstövastuu Apollon työntekijöistä, jotka työskentelevät kyseisessä hotellissa. Vastaat myös asiakastyytyväisyydestä hotellilla sekä myyt aktiivisesti Apollo Mondo -lisäpalveluita. Lisäksi vastuullasi on kohdepäällikön avustuksella johtaa ja kehittää hotellin palveluita. Olet tärkeä Apollon edustaja ja toimit linkkinä Apollon ja hotellin välillä.

Tehtävässä onnistumisen edellytykset

Olet vastuuntuntoinen ja myyntihenkinen. Työskentelet järjestelmällisesti, omaat hyvät johtajuustaidot ja ilmaiset itseäsi sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti. Olet hyvin asiakaskeskeinen, rehellinen, päämäärätietoinen ja sanavalmis. Matkailualan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Omaat mahdollisesti myös kokemusta matkaoppaan tehtävistä tai olet työskennellyt esimiehenä kohteessa tai konseptihotellissa.

Vaatimukset

  • Työkokemusta matkanjärjestäjätehtävistä
  • 3 vuoden työkokemusta hotelli-, ravintola tai palvelualalta
  • Johtajuustaitoja
  • Ylioppilastutkinto
  • Vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia