InterContinental Doha

Tasokas InterContinental Doha sijaitsee Dohan keskustassa. Nauti lomasta suurella allasalueella ja yksityisellä rannalla. Hotellissa on lisäksi 14 ravintolaa ja baaria sekä fitness-keskus ja spa.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Deluxe-huone 1-3 hengelle. Club-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ihana vuode. Tilava kylpyhuone ja kunnon pyyheliinat.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2787 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

InterContinental Doha sijaitsee Dohan pisimmällä yksityisrannalla, jota reunustaa puutarha. Muutaman minuutin matka Dohan keskustaan, City Center-ostoskeskukseen ja Doha Golf Clubille.

Hotellissa on 14 ravintolaa ja baaria. Tunnettu La Mar tarjoilee perulaista ruokaa, Mykonos kreikkalaista, Paloma texmexiä ja Coral niin arabialaista ja kansainvälistä ruokaa.

Rentoudu suurella allasalueella, jossa on kaksi allasta. Yksityinen ranta.

Hotellissa on fitness-keskus Bay Club, jossa on maksuton, moderni kuntosali, joka on avoinna vuorokauden ympäri. Tenniskenttä, squashkenttä, sauna ja höyrysauna. Aktiviteetteihin kuuluu crossfit, zumba, jooga, SUP-lautailu ja -jooga. Personal trainer lisämaksusta. Spa InterContinental, jossa on erilaisia hoitoja sekä yksityinen sisäallas ja jacuzzi.

Leikkihuone 4-8 -vuotiaille. Maksuton wifi koko hotellissa. Maksuton shuttle-bussi päivittäin City Center -ostoskeskukseen, Souq Waqifin ja lentokentälle.

Club Lounge

Club-huoneiden vierailla on pääsy Club Loungeen, jossa voi rentoutua ja nauttia yksinkertaisesta ruuasta ja juomasta. Voit kutsua vieraan loungeen nauttimaan eduista ilman lisämaksua.

Club Loungeen sisältyy:

  • Sisäänkirjautuminen tervetulojuomalla
  • Aamiainen
  • Iltapäivätee leivonnaisilla
  • Iltadrinkki ja pientä purtavaa
  • Uloskirjautuminen Club Loungessa

Ateriat

Sisältyy:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).
  • Joulun (25.12) ja uuden vuoden illallinen

Hyvä tietää

  • Läheinen rakennustyömaa saattaa häiritä.
  • Qatarissa suurin osa hotelleista vaatii pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantti maksetaan pankki- tai luottokortilla. Uloskirjautumisen yhteydessä maksu palautetaan.

Hotellit Doha

Grand Hyatt (Doha)

Arvokkuutta huokuvassa Grand Hyatt -hotellissa on kaikkea, mitä rentouttavaan lomaan tarvitaan. Kuljeskele rehevässä puutarhassa, vietä rentoa rantaelämää kauniilla yksityisellä rannalla ja ui hotellin uima-altaissa. Tee löytöretki läheiseen The Pearliin ja nauti hotellin ravintolatarjonnasta.

Ritz-Carlton Doha

Ritz-Carlton Doha on arvostettu hotelli omalla saarellaan ja tarjoaa näkymät merelle ja Dohan kaupunkiin. Hotelli sopii erinomaisesti rentoutumiseen. Harmoninen spa ja ravintoloita erilaisilla teemoilla. Astu sisään Ritz-Carlton Dohaan ja anna hotellin täyttää kaikki odotuksesi.

Sharq Village & Spa

Sharq Village & Spa on ylellinen spa-hotelli Dohassa. Täällä majoitut rannan tuntumassa, ja hotellilta on kaunis näkymä Persianlahdelle. Huoneet ovat sisustettu moderniin arabialaiseen tyyliin. Korkeatasoisia ravintoloita, kaksi allasta ja tunnettu spa. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset ylellisen rentouttavaan lomaan!