Intercontinental Doha

Tasokas InterContinental Doha sijaitsee Dohan keskustassa. Nauti lomasta suurella allasalueella ja yksityisellä rannalla. Hotellissa on lisäksi 14 ravintolaa ja baaria sekä fitness-keskus ja spa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Deluxe-huone 1-3 hengelle. Club-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1541 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

InterContinental Doha sijaitsee Dohan pisimmällä yksityisrannalla, jota reunustaa puutarha. Muutaman minuutin matka Dohan keskustaan, City Center-ostoskeskukseen ja Doha Golf Clubille.

Hotellissa on 14 ravintolaa ja baaria. Tunnettu La Mar tarjoilee perulaista ruokaa, Mykonos kreikkalaista, Paloma texmexiä ja Coral niin arabialaista ja kansainvälistä ruokaa.

Rentoudu suurella allasalueella, jossa on kaksi allasta. Yksityinen ranta.

Hotellissa on fitness-keskus Bay Club, jossa on maksuton, moderni kuntosali, joka on avoinna vuorokauden ympäri. Tenniskenttä, squashkenttä, sauna ja höyrysauna. Aktiviteetteihin kuuluu crossfit, zumba, jooga, SUP-lautailu ja -jooga. Personal trainer lisämaksusta. Spa InterContinental, jossa on erilaisia hoitoja sekä yksityinen sisäallas ja jacuzzi.

Leikkihuone 4-8 -vuotiaille. Maksuton wifi koko hotellissa. Maksuton shuttle-bussi päivittäin City Center -ostoskeskukseen, Souq Waqifin ja lentokentälle.

Club Lounge

Club-huoneiden vierailla on pääsy Club Loungeen, jossa voi rentoutua ja nauttia yksinkertaisesta ruuasta ja juomasta. Voit kutsua vieraan loungeen nauttimaan eduista ilman lisämaksua.

Club Loungeen sisältyy:

  • Sisäänkirjautuminen tervetulojuomalla
  • Aamiainen, johon sisältyy kypsennetty kananmuna toiveidesi mukaisesti
  • Iltapäivätee leivonnaisilla
  • Iltadrinkki ja pientä purtavaa
  • Uloskirjautuminen Club Loungessa

Ateriat

Puolihoito.

Hyvä tietää

Läheinen rakennustyömaa saattaa häiritä. Qatarissa suurin osa hotelleista vaatii pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantti maksetaan pankki- tai luottokortilla. Uloskirjautumisen yhteydessä maksu palautetaan.

Tärkeä tieto koskien tiistain Dohan lähtöä!

Hotellihuone luovutetaan tiistaina iltapäivällä
viimeistään klo 12.00.