InterContinental Doha

Tasokas InterContinental Doha sijaitsee Dohan keskustassa. Nauti lomasta suurella allasalueella ja yksityisellä rannalla. Hotellissa on lisäksi 14 ravintolaa ja baaria sekä fitness-keskus ja spa.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Club-huone 1-3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ihana vuode. Tilava kylpyhuone ja kunnon pyyheliinat.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3041 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

InterContinental Doha sijaitsee Dohan pisimmällä yksityisrannalla, jota reunustaa puutarha. Muutaman minuutin matka Dohan keskustaan, City Center-ostoskeskukseen ja Doha Golf Clubille.

Hotellissa on 14 ravintolaa ja baaria. Tunnettu La Mar tarjoilee perulaista ruokaa, Mykonos kreikkalaista, Paloma texmexiä ja Coral niin arabialaista ja kansainvälistä ruokaa.

Rentoudu suurella allasalueella, jossa on kaksi allasta. Yksityinen ranta.

Hotellissa on fitness-keskus Bay Club, jossa on maksuton, moderni kuntosali, joka on avoinna vuorokauden ympäri. Tenniskenttä, squashkenttä, sauna ja höyrysauna. Aktiviteetteihin kuuluu crossfit, zumba, jooga, SUP-lautailu ja -jooga. Personal trainer lisämaksusta. Spa InterContinental, jossa on erilaisia hoitoja sekä yksityinen sisäallas ja jacuzzi. Leikkihuone 4-8 -vuotiaille.

Maksuton wifi koko hotellissa. Qatarissa suurin osa hotelleista vaatii pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantti maksetaan pankki- tai luottokortilla. Uloskirjautumisen yhteydessä maksu palautetaan.

Maksuton shuttle-bussi päivittäin City Center -ostoskeskukseen, Souq Waqifin ja lentokentälle.

Club Lounge

Club-huoneiden vierailla on pääsy Club Loungeen, jossa voi rentoutua ja nauttia yksinkertaisesta ruuasta ja juomasta. Voit kutsua vieraan loungeen nauttimaan eduista ilman lisämaksua.

Club Loungeen sisältyy:

  • Sisäänkirjautuminen tervetulojuomalla
  • Aamiainen
  • Iltapäivätee leivonnaisilla
  • Iltadrinkki ja pientä purtavaa
  • Uloskirjautuminen Club Loungessa

Ateriat

Sisältyy:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).
  • Joulun (25.12) illallinen
  • Uuden vuoden illallinen

Hyvä tietää

  • Läheinen rakennustyömaa saattaa häiritä.

Hotellit Doha

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha sijaitsee Dohan keskustassa. Rentoudu hotellin ulkouima-altaassa tai kauniissa sisäuima-altaassa, tai herkuttele hotellin ravintoloissa. Hotellissa on kaksi kuntosalia, ja yksi kaupungin suosituimmista yökerhoista. Kulman takaa löydät monia nähtävyyksiä, kuten Islamilaisen taiteen museon ja Souq Waqifin.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria Doha on täydellinen valinta ylelliseen lomaan. Hotellilla on pitkä, yksityinen ranta, hyviä ravintoloita ja mukava spa - ja se sijaitsee lähellä ostosmahdollisuuksia ja viihdetarjontaa.