Ranta Kreetalla

Apollomatkojen suorat lomalennot Vaasasta

Lennä lomalle kätevästi suorin lennoin omalta kotikentältäsi – Lomat Vaasasta Kreetalle nyt alk. 375 € /hlö »

Jos loma odottaa jo nurkan takana ja eikä Suomen kesäsää miellytä, kurkkaa myös kotikenttien äkkilähdöt. Katso myös lomalennot Oulusta, Kokkolan ja Kajaanin kentiltä!


Lähdöt Vaasasta

VAASASTA      
Kreetalle Perjantaisin 14.9.-19.10.2019 Varaa loma Vaasasta Kreetalle

Hotellivinkkejä

Plaza di Porto

Plaza di Porto

Plaza di Porto sijaitsee lähellä rantaa ja palveluita. Hotelli muodostaa yhdessä kahd... Lue lisää
Varaa
Pegasus

Pegasus

Hotelli Pegasus sijaitsee rauhallisella ja vehreällä paikalla rinteessä. Rannalle on ... Lue lisää
Alk. 478 EUR
Varaa
Almyra Hotel & Village

Almyra Hotel & Village

Almyra Hotel & Village sijaitsee Koutsounarissa. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Fami... Lue lisää
Alk. 917 EUR
Varaa
Santa Helena Beach

Santa Helena Beach

Santa Helena Beach on tunnettu ja suosittu huoneistohotelli Plataniaksen rannalla. Ho... Lue lisää
Alk. 596 EUR
Varaa

Apollomatkojen lomalennot Vaasan lentokentältä

Apollomatkat järjestää suoria lentoja Vaasan lentokentältä. Suorat lomalennot Vaasasta kohdistuvat Kreetalle ja Rodokselle. Lentoasemalla on yksi terminaali ja yksi 2,5 kilometrin pituinen kiitotie.
Vuonna 2014 valmistui Vaasan lentoaseman uudistustyöt, joilla parannettiin terminaalin sujuvuutta, viihtyisyyttä ja palveluita. 

Matkalle lähtiessäsi varmistathan lentosi lähtöselvitysajan matkavarauksestasi tai lentoyhtiösi kotisivuilta. Lentokentälle kannattaa saapua ajoissa, erityisesti jos mukanasi on ruumaan meneviä matkatavaroita. 

Liikenneyhteydet Vaasan lentokentällä

Vaasan lentoasema sijaitsee noin 9 kilometrin päässä Vaasan keskustasta. Lentoaseman ja Vaasan keskustan välillä liikennöi Vaasan paikallisliikenne Oy, sekä kutsuperusteisesti Pahkakankaan Liikenne ky lentoaseman ja Seinäjoen matkakeskuksen välillä. Lentoaseman edustalla on takseja lentojen mukaan. Taksin voi tilata etukäteen maksutta terminaalin ilmaisesta taksipuhelimesta. 

Pysäköinti Vaasan lentoasemalla

Vaasan lentoasemalla on kaksi pysäköintialuetta, P1 lyhytaikaiseen pysäköintiin ja P2 pitkäaikaiseen pysäköintiin. P2 alueelta löytyy myös lämpöpaikkoja marraskuusta maaliskuuhun. Alle 25 minuutin pysäköinti on maksutonta P2-alueella. Terminaalin edessä on kaksi invapaikkaa, jotka on tarkoitettu lyhytaikaiseen pysäköintiin ja kentällä asiointiin. Vaasan lentokentällä on myös useita autovuokraamoita.

Palvelut Vaasan lentokentällä

Vaasan lentokentällä voit nauttia erilaisista palveluista ennen lentoasi, tai sen jälkeen. Lentoasemalta löytyy kaksi kahvilaa, myymälä sekä terassi, jossa on kesäisin mukava odotella lennon alkua. Vaasa loungesta löydät rauhallista työskentelytilaa. Lisäksi kentältä löytyy myös postilaatikko, apteekki, autonvuokrausta sekä maksuton wifi. Vaasan lentoaseman erikoisuutena on keinutuolit, joissa voit odotella lentoasi kiikkuen!