Ranta Kreetalla

Apollomatkojen suorat lomalennot Vaasasta

Lennä lomalle kätevästi suorin lennoin omalta kotikentältäsi – Apollomatkojen kautta matkustat Vaasasta Kreetalle kesällä 2020. 

Jos loma odottaa jo nurkan takana ja eikä Suomen kesäsää miellytä, kurkkaa myös kotikenttien äkkilähdöt. 


Ei lähtöjä saatavilla Vaasasta tällä hetkellä.
 

Hotellivinkkejä

Pegasus
Huoneistoja jopa 5 hengelle

Pegasus

apollo mondo selected
Santa Helena Beach
Viihtyisä allasalue

Santa Helena Beach

Apollomatkojen lomalennot Vaasan lentokentältä

Apollomatkat järjestää suoria lentoja Vaasan lentokentältä. Suorat lomalennot Vaasasta kohdistuvat Kreetalle ja Rodokselle. Lentoasemalla on yksi terminaali ja yksi 2,5 kilometrin pituinen kiitotie.
Vuonna 2014 valmistui Vaasan lentoaseman uudistustyöt, joilla parannettiin terminaalin sujuvuutta, viihtyisyyttä ja palveluita. 

Matkalle lähtiessäsi varmistathan lentosi lähtöselvitysajan matkavarauksestasi tai lentoyhtiösi kotisivuilta. Lentokentälle kannattaa saapua ajoissa, erityisesti jos mukanasi on ruumaan meneviä matkatavaroita. 

Liikenneyhteydet Vaasan lentokentällä

Vaasan lentoasema sijaitsee noin 9 kilometrin päässä Vaasan keskustasta. Lentoaseman ja Vaasan keskustan välillä liikennöi Vaasan paikallisliikenne Oy, sekä kutsuperusteisesti Pahkakankaan Liikenne ky lentoaseman ja Seinäjoen matkakeskuksen välillä. Lentoaseman edustalla on takseja lentojen mukaan. Taksin voi tilata etukäteen maksutta terminaalin ilmaisesta taksipuhelimesta. 

Pysäköinti Vaasan lentoasemalla

Vaasan lentoasemalla on kaksi pysäköintialuetta, P1 lyhytaikaiseen pysäköintiin ja P2 pitkäaikaiseen pysäköintiin. P2 alueelta löytyy myös lämpöpaikkoja marraskuusta maaliskuuhun. Alle 25 minuutin pysäköinti on maksutonta P2-alueella. Terminaalin edessä on kaksi invapaikkaa, jotka on tarkoitettu lyhytaikaiseen pysäköintiin ja kentällä asiointiin. Vaasan lentokentällä on myös useita autovuokraamoita.

Palvelut Vaasan lentokentällä

Vaasan lentokentällä voit nauttia erilaisista palveluista ennen lentoasi, tai sen jälkeen. Lentoasemalta löytyy kaksi kahvilaa, myymälä sekä terassi, jossa on kesäisin mukava odotella lennon alkua. Vaasa loungesta löydät rauhallista työskentelytilaa. Lisäksi kentältä löytyy myös postilaatikko, apteekki, autonvuokrausta sekä maksuton wifi. Vaasan lentoaseman erikoisuutena on keinutuolit, joissa voit odotella lentoasi kiikkuen!