Nainen makaa muurin päällä

Apollomatkojen suorat lomalennot Oulusta

Lennä lomalle kätevästi suorin lennoin omalta kotikentältäsi – Oulusta lennät kesällä 2021 Kreetalle.

Kumpi Kreikan lomaklassikoista on sinun valitasi – tutustu ja löydä suosikkisi. 

Lentoyhtiöt Oulusta

Oulusta Kreetalle – Aegean Airlines »

f

Avoin kauppa
Maksuton muutosoikeus
Joustavampi maksuaika
Rahanpalautus 7 päivän sisällä

Lähdöt Oulusta

OULUSTA        
Kreetalle   Perjantaisin 27.8.2021 - 24.9.2021 Varaa loma Oulusta Kreetalle

Asiakkaidemme suosikkeja Kreetalla

apollo mondo local
Triton
Lähellä hienoa Golden Beach rantaa

Triton

apollo mondo selected
Santa Helena Beach
Viihtyisä allasalue

Santa Helena Beach

Pegasus
Huoneistoja jopa 5 hengelle

Pegasus

Apollomatkojen lomalennot Oulun lentokentältä

Apollomatkat järjestää suoria lentoja Oulun lentokentältä kesällä Kreetalle, Rodokselle sekä talvikaudella Gran Canarialle. Oulun lentoasema toimii kahdessa kerroksessa. Lentoasemalla on yksi terminaali ja yksi 2,5 kilometrin pituinen kiitotie. Matkustajamäärissä mitattuna Oulun lentoasema on toisiksi suurin koko Suomessa. Se on valittu vuoden lentoasemaksi Suomessa vuosina 2014 ja 2016. 

Koska lähtöselvitysten määräajat ja tapa toimia vaihtelevat, muistathan aina varmistaa lentosi lähtöselvitysajan ja käytännöt joko lentoyhtiösi verkkosivuilta tai matkavarauksestasi. Lomamatkalle Oulusta lähdettäessä kentällä kannattaa olla ajoissa, erityisesti mikäli mukanasi on ruumaan meneviä matkatavaroita.

Liikenneyhteydet Oulun lentokentällä

Oulun lentoaseman ja Oulun keskustan välillä toimii säännöllinen linja-autoliikenne. Bussilinjat kiertävät Heikinharjun sekä Teknologiakylän kautta, tarkemmat aikataulut löydät Oulun joukkoliikenteen sivuilta. Lentoaikataulun mukaisina aikoina on lentoaseman edustalla olevalla taksitolpalla takseja. Taksin voi tilata myös etukäteen Oulun alueella toimivilta taksiyrityksiltä. Autonvuokraus onnistuu lähtöselvitysalueella terminaalin ensimmäisessä kerroksessa.

Pysäköinti Oulun lentoasemalla

Oulun lentoasemalla on kaikenkaikkiaan kolme terminaalin edustalla sijaitsevaa pysäköintialuetta. Myös invapaikat löytyvät aivan terminaalin edestä. P1- ja P3 -alueella myös lämpöpaikka sekä sähköauton lataus sisältyvät parkkimaksuun. Kyseessä on Pohjois-Euroopan suurin kestävän latauksen alue. Nykyaikaisten lämmitystolppien ansioista auton lämmitys sujuu myös etänä lomamatkalta käsin vaikka juuri ennen paluulentoa, mikä on etenkin talvipakkasilla mahtavaa. Lisää tietoa pysäköinnistä Oulun lentoasemalla saat esimerkiksi Finavian sivuilta. 

Palvelut Oulun lentoasemalla

Ennen lomamatkalle lähtöä – ja sieltä palatessa – on Oulun lentoasemalla mahdollisuus nauttia erilaisista palveluista. Myymälän, kahviloiden ja oluthuoneen lisäksi tarjolla on muun muassa postilaatikko ja käteisautomaatti, lounge- ja neuvottelutiloja sekä ilmainen wifi-verkko. Oulun lentokentältä löydät myös löytötavaratoimiston sekä eri toimijoiden autonvuokrauspisteet. Erikoisuutena mainittakoon mahdollisuus lentoa odotellessa kiikkua ja rentoutua keinutuolissa.