Tucepi kohdetiedot

Lentokenttäkuljetus:

Kuljetus Splitin lentokentältä ensimmäisille hotelleille Makarskaan kestää noin 1 h 30 min, Tučepiin noin 1 h 45 min ja Podgoraan noin 2 h. Kuljetusajat voivat venyä huomattavasti huippukautena, jolloin liikennettä on paljon. Yhdistelmämatkoissa kohteiden vaihto tapahtuu Splitin sataman kautta. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Maksutavat:

Luottokortilla voi maksaa monissa kaupoissa ja ravintoloissa. Kaikissa Apollomatkojen kohteissa Kroatiassa on pankkiautomaatteja.

Tietoa:
Alue Split, Brac ja Hvar: Rannikkoalueella on tyypillinen välimerenilmasto. Aurinkoinen ja lämmin kesäsää noin toukokuun puolesta välistä syyskuun loppuun, päivälämpötilat 25-30 astetta. Kaunis kesäsää saattaa tosin joskus katketa ukkoskuuroihin, mutta usein vain paikallisesti. Kesäisin raikas merituuli saattaa puhaltaa päivisin ja öisin, ollen lämmin ja kostea. Lokakuussa lämpötila voi olla jopa yli 20 astetta, mutta sateenriski on suurempi ja loppuvuodesta heikkoa sadetta on tasaisesti. Loka-marraskuussa sataa eniten. Talven ikävä puoli tulee esiin, kun kylmä tuuli puhaltaa kylmää ilmaa Keski-Euroopasta. Maaliskuussa päivälämpötila nousee taas yli 15 asteen, huhtikuussa yli 20 asteen ja aurinkoisten päivien määrä kasvaa. Talvella 4-5 tuntia aurinkoa, kesällä 10-12.